Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Neyse dün akşam CL çeyrek finalinde Valencia ile eşleştim. İlk maç İspanya da 2-2 bitti. İkinci maç İstanbulda son dakikada Burak' ın attığı golle 3-2 bitti ve yarı finale yükseldim.

Yarı finaldeki rakibim Manu oldu. İlk maç İstanbul' da oynandı. Maça çok hızlı başladık. Frei ve Burak' ın golleri ile 2-0 öne geçtik. Hemen ardından Valencia 2 gol attı. İlk yarının son dakikasında Rooney çaktı ve 3-2 ilk yarı bitti. İkinci yarıya da V Persie' nin golüyle başladılar. Ardından Ademilson 1 gol attı. Ve 86. dakikada Burak' ın 2. golüyle beraberliği yakaladık. 4-4 sona erdi maç.

Rövanş maçına bu sefer hızlı başlayan biz olduk. Yine Burak ve Ademilson' un golleriyle 2-0 öne geçtik. Ardından Valencia, V Persie ve Rooney ile 3-2 yaptılar. İkinci yarı 2 gol daha yedik maç 5-2 bitti. Gece geç saatler olmuştu. Maçı kaydetmeden kapadım bilgisayarı. Galatasaray için bir şans daha var. Bakalım ne olacak.

Arada 1-0 lık bir fenerbahçe kupa maçı galibiyetimiz olduğunu da belirteyim.

oldu mu şimdi bu :(

oldu mu şimdi bu :(

Olur tabi niye olmasın. Söz konusu Galatasaray :D Şöyle söyleyeyim o zaman tam son dakika oynanıyordu bilgisayar kendin kendine kapandı niyeyese :D

Şikeciyim ben var mı? :D

Olur tabi niye olmasın. Söz konusu Galatasaray :D Şöyle söyleyeyim o zaman tam son dakika oynanıyordu bilgisayar kendin kendine kapandı niyeyese :D

Şikeciyim ben var mı? :D

Modlara raporladım geçmiş olsun.

Sezon arası transfer dönemine girdim.Cl de grubumda Bayern,Valencia ve Montpellier vardı.Bayern sonuncu oldu. :D Valenica 3. :D 1. olarak çıktım gruptan.Üst turda Anderlecht ile eşleştim çok ballıyım. Wellington Nem ve Lisandro Lopez muazzam oynuyorlar.Bu kadarını beklemiyordum açıkçası.Başkan sezon arası için 10 milyon bütçe verdi bende Bernard'ı aldım.5 milyon peşin.20 milyon 48 taksit.6 milyonda 30 gol attıktan sonra vericem.Bernard'ı tanımayanlar için şunu söliim.Brezilya liginde en iyi oyuncu seçildi oyunda.Sol da yardırmasını bekliyorum. :D

Bizim ligde 1 sezon sonra yabancı sınırı düşürülüyormuş.Aynı sistemle nasıl devam edebiiriz.Oyunun tadı öyle çıkmazki. :S

Bizim ligde 1 sezon sonra yabancı sınırı düşürülüyormuş.Aynı sistemle nasıl devam edebiiriz.Oyunun tadı öyle çıkmazki. :S

Ben de öyle düşünüyordum ancak bu seneki oyunda bâriz bir şekilde daha çok kaliteli Türk oyuncu (regen) çıkıyor, bence orjinal hâliyle devam etmeye bak, şu an 2019 yılına yaklaştım ve ilk 11'de 5 yabancım var, geriye kalan bütün kadro regen+real Türk oyunculardan kurulu. İkinci sezondan itibaren Türk regenleri takip etmeye başlaman yeterli. Özellikle altyapıdan (Galatasaray) çok sağlam elemanlar çıktı bende, şans değildir diye düşünüyorum.

Ben de öyle düşünüyordum ancak bu seneki oyunda bâriz bir şekilde daha çok kaliteli Türk oyuncu (regen) çıkıyor, bence orjinal hâliyle devam etmeye bak, şu an 2019 yılına yaklaştım ve ilk 11'de 5 yabancım var, geriye kalan bütün kadro regen+real Türk oyunculardan kurulu. İkinci sezondan itibaren Türk regenleri takip etmeye başlaman yeterli. Özellikle altyapıdan (Galatasaray) çok sağlam elemanlar çıktı bende, şans değildir diye düşünüyorum.

Regen bi oyuncunun tam verimle oynaması için zaman geçmesi gerekiyor.Zamanda kısıtlı bizim ligde.Bende istemiyorum böyle birşey yapmak ama oyun mecbur bırakıyor resmen.Türk oyuncuları almak neredeyse imkansız.15-20 milyondan az isteyen yok. :S

Regen bi oyuncunun tam verimle oynaması için zaman geçmesi gerekiyor.Zamanda kısıtlı bizim ligde.Bende istemiyorum böyle birşey yapmak ama oyun mecbur bırakıyor resmen.Türk oyuncuları almak neredeyse imkansız.15-20 milyondan az isteyen yok. :S

Kalede, defansta, orta sahada ve forvette birer tane Türk regenim var ve yaşları 20-21, Avrupa için bazen yetersiz kalsa da ligde verim alabilirsin eğer gerçekten iyi regenlerse. Türk oyunculara gelirsek de evet mâlesef uçuk fiyatlar çekiyorlar. İlk sene böyle oluyor genelde, aradan 1 buçuk 2 sezon kadar geçince daha uygun fiyatlara alabilirsin. En başta oyuncunun scout bilgisini alıyorum, raporda yazıyor sana gelmekle ilgilenip ilgilenmediği. Özellikle kesin alacağım oyuncuyu transfer edene kadar aklını çeliyorum resmen, dönem dönem basına demeç veriyorum övüyorum, sonra transfer etmek istediğimi söylüyorum, oyuncu bir müddet sonra takımdan ayrılmak istiyor falan bende çok işe yaradı bu. O zamana kadar da işte biraz idare etmek gerekiyor.

Steam kullanıcısını paylaşacak biri aranıyor , sadece hafta sonları müsait oluyorum bir kaç saat offline biçimde oynayacağım , alacak durumum yok.

yardımsever arkadaşlar bu fakir arkadaşlarıyla steam hesabını paylaşabilir mi :sad007:

oyun çok gerçekci la :asd: 4 4 2 ile liderdim cl den 13 puanla lider çıktım türkiye kupasından elendim fanteziye kaçtım obertanı aldım jem karacanı aldım 4 3 3 e geçtim ligde 2 takıma 5 5 attım aha bu sistemde tuttu derken cl de celticle eşleştim 3 - 1 yenildim ligdede çok puan kaybettim neden böyle oldu anlamadım amrabat ve obertan'a güvendim aktıkları zaman yeniyorum iyi olmadıkları maçta kesin puan kaybı
gk08u.jpg

.

Şu ana kadar çıkan Türk oyuncuların bazılarını fikir edinmek açısından paylaşayım dedim. Bazıları altyapıdan çıktı, bazıları ise henüz çıktıklarında bonservissiz veya uygun fiyatlara transfer edildi; en taze regenim ise Gürsel Erkin, bu sene altyapıdan çıktı ve oldukça potansiyelli, oynattığım 4 kupa maçında 7 gol attı:

jrMHB.png

ozpw1.jpg

DpORT.jpg

MUTTj.jpg

kk01t.jpg

BnyVS.jpg

JR8j3.jpg

viIyh.jpg

8w5Fm.jpg

Ulan Ubisoft'un EA'nın oyunlarını kırarlar bir ayıdr kıytırık Sega'nın oyununu kıramadılar.Skidrow crack çalışmasını durdurmumuş Releoded zaten takmıyor.

Günceleme gelmeden fix çıkmaz güncelleme ne zaman gelir belli değil.

Geçen iddadan 40 lira kazandım normalde haftada 1 eğlencesine oynarım kazandığım parayıda harcamam yine iddaaya veririm ama galiba bu sefer oyun için harciycam.Bari adamlara emeklerinin karşılığını verelim o kadar Türkçe yapmışlar.Vizeler bitsin 1 hafta sonra uykusuz geceler ;)

Agalar benim sorunum şu şimdi ben oyunu hızlandırılmış modda oynuyorum offline olarak..

Ya bu Türkiye liginde ki yabancı sınırını kaldırmak istiyorum ama geniş veritabanlı oyunda aktif oluyor bir tek..

Keşke onu hızlandırılmış oyuna uyarlayabilsem bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..

Tek problem o şuanda..

oyun çok gerçekci la :asd: 4 4 2 ile liderdim cl den 13 puanla lider çıktım türkiye kupasından elendim fanteziye kaçtım obertanı aldım jem karacanı aldım 4 3 3 e geçtim ligde 2 takıma 5 5 attım aha bu sistemde tuttu derken cl de celticle eşleştim 3 - 1 yenildim ligdede çok puan kaybettim neden böyle oldu anlamadım amrabat ve obertan'a güvendim aktıkları zaman yeniyorum iyi olmadıkları maçta kesin puan kaybı
gk08u.jpg

Kendini Amrabat' ın ellerine bırakcağına Emre Çolak' a teslim et. Bak neler oluyor. :D

2019 Haziran itibariyle 70 bin kapasiteli yeni stada geçiş yaptık. :ayatollah:

galatasarayinformationg.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt