Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacı taktık muhtesem.

düşme hattındayım çok pis gaza gelmısım taktiği kurmusum rakip arsenal. adamlar santra ıle maca baslayacak ama benım takımı gör saldırmamak ıcın nasıl kendılerını tutuyorlar kosmak ıcın can atan bı atı dızgınlersın ya o da kudurur işte motivasyon o noktada, o biçim, o şekil.

ondan sooorraa

arsenal santrayı yapıyor benım takım kudurmus,aklını kaybetmıs bir aslan gıbı 10 oyuncusuyla rakıbın ustune saldırıyor savas alanı gıbı ortam, bı gör.

ondan soooraaa

arsenal topu savunmaya oynuyor savunma topu ılerı sısırıyor top benım savunmanın arkasına dusuyor oyuncuları benım kalecıyle karsı karsıya kalıyor ve 29. sanıyede golu yıyorum.

ama macın kalan bölumunde pis saldırdık arsenal kalecısını topla dovduk ancak olmadı. ama olacak ya topla oynama yuzdem yuzde 61 dı ıyı olacak takım alıssın hele.

Arsenal 2014 Taktik / Abuzer Kadayif - FM14 Taktikler ve Antrenmanlar - FMGraphics.Net | Türkiye'nin Football Manager Platformu

Bu arada kontra atakda var şurada.Öyle büyük takımlarla oynarken işine yarayabilir.

arka sayflrda bahsetmıstım malı durum gereği benım takımın oyuncu kalıtesı dusuk ondan oluyor bıraz. ozellıkle ılerı uc ve kale kötu olunca ıstenılen sonuclar gelmıyor. ancak bu kalıtesızliğe rağmen taktık cıdden ıyı arsenal karsısında onca gol gırısımı ve o yuzdeyle top oynamak kolay değil. buyuk takımlara değilde diğerlerini geçmek ıcın cok ısımı görecek.

arka sayflrda bahsetmıstım malı durum gereği benım takımın oyuncu kalıtesı dusuk ondan oluyor bıraz. ozellıkle ılerı uc ve kale kötu olunca ıstenılen sonuclar gelmıyor. ancak bu kalıtesızliğe rağmen taktık cıdden ıyı arsenal karsısında onca gol gırısımı ve o yuzdeyle top oynamak kolay değil. buyuk takımlara değilde diğerlerini geçmek ıcın cok ısımı görecek.

Aynen.Takım uyumuna yüklen antremanlarda,2-3 hafta içinde verim alırsın.Ben valla çok memnunum taktikten.Gerçi Everton kariyerimde de ilk sezon süper gidiyordu takım,2.sezon dağıldı nedense.

AB statüsü aktif bir şekilde bu oyunu Galatasaray'la oynadıgınızı bir düşünsenize

Harika olurdu tek kelimeyle :D

Aynen.Takım uyumuna yüklen antremanlarda,2-3 hafta içinde verim alırsın.Ben valla çok memnunum taktikten.Gerçi Everton kariyerimde de ilk sezon süper gidiyordu takım,2.sezon dağıldı nedense.

dediğimz gibi oldu fulham maçı 33 sut atmısım 4u gol rakıp sadece 5 sut atmıs 3u gol. bi iki kaliteli adam olsa taktık ucucakta ıste zamanla uyum ve kalıte ıyı gelecek takıma.

dağılma konusuna gelınce bı sure sonra taktık çökuyor bi oncekı taktığim de cok ıyıydı yuksek topla oynama oranı ve gol pozisyonu konusunda baya ıyıdı. ama rakıpler cözuyor sanırım bı sure sonra ona karsı önlemlerını alıp indiriyorlar assağıya

İkinci senemizde de şampiyon olduk ve 2. Lige yükseldik... Artık profesyonel bir takım olarak hayatımıza devam etmekteyiz. Yine geçen sezon olduğu gibi bir kaç as takım oyuncumuz sözleşme yenilemek istemedi ve takımdan ayrıldı. Bunlardan birisi ligde 22 gol atan forvet oyuncumdu... Ancak sağ ve sol kanadımdaki oyuncuları takımda tutmayı başardım... Bakalım 2. ligde aynı performansları sergileyebilecekleri mi? Şimdi transfer için kolları sıvamak ve kaliteli oyuncular takıma kazandırmak gerekiyor. :)

[attachment=4748:Skrill Premier_ Genel Bak1_ Turlar.png]

Ekli dosyalar

• Skrill Premier_ Genel Bak1_ Turlar.webp
    Skrill Premier_ Genel Bak1_ Turlar.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 125
5. dakikada penaltıdan Sigurdsson ile, 7. dakikada da duran toptan Dawson ile bulduğumuz gollerle rahat bi başlangıç yaptık ilk maçımıza. İlk yarının tamamında da maçın hakimi bizdik, sık sık pozisyona da girdik fakat bitiricilik konusunda sıkıntı çekince 2-0'a razı olduk.

2. yarıda 2 gol yiyerek sorun yaşadık, oyuna sonradan dahil olan Defoe maçın sonlarına doğru gol atınca biraz olsun rahatlasak da son dakikalarda Hull feci baskı yaptı, yine de 3-2 kazanabildik.

PmjThIN.png

Bu arada transfer döneminde Coentrao'yu takımımıza katmıştık.

Oyunda top değişiyor mu? Öyle bir grafik oynaması yapabiliyor muyuz, bulan oldu mu?

Oyunda böyle bir şeye başvuracaksanız. Editörden Türkiye'yi seçip AB üyesi ülke konumuna getirin. Ondan sonra yabancı olayını çözmüş olursunuz...

Offff şimdi Lig 2 için araştırma yapmam gerekecek... Lig 2 kalitesini kaldırır mı oyuncular? Biraz editörden yardım alayım diğer takım oyuncularının mevcut yetenekleri nedir falan diye ona göre adam almam gerekecek... Scoutların işlerini de ben yapıyorum. Olmaz ki kardeşim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt