Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
valla messili ronaldolu kadro kurunca nasıl güzel uğraşılıyor bi bilsen.![]()
yok artık onla ugraşılmaz
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok artık onla ugraşılmaz
![]()

asıl zevki öyle alınıyor. kariyer başarılarla, full galibiyetle, gol rekorlarıyla, kupalarla, geçiyor. bir de yanına milli takım çakıp, dünya kupasını da aldın mı deme keyfine..oyle zevki olmaz ya![]()
kimi ing league 2 den felan takım alıp premier lige cıkartıyor. o kadar sabır gösteremiyorum ben. 1 takımda max 3 seneen uzun kariyerim 4 sene schalkeyleydi ordan ayrıldıum 1 sene baska takım calıstırdım oyunu bıraktıydım
![]()
yeni oyun mu
GS'a yeni hoca seni mi yapmalıyız onu mu ima ediyorsun ?
Hamza iyi top oynatmaya basladi. Daha adaletli olurum deseydin olurdu ama inandiriciligin yokhamzator'dan çok daha iyi futbol oynatacağımı ima ediyorum. Ben varım, milyonlarım, hep beraber yapalım
Hamza iyi top oynatmaya basladi. Daha adaletli olurum deseydin olurdu ama inandiriciligin yok
Tapatalk
enpara varsa 75'e geliyor.fm 16 yı alasım var ama daha dusmemiş fiyatlar. sadece key 90 a satıyorlar :red:
yok enpara da hep gittigidiyordan alıyordum bu zamanlar 70 felan olurdu hep hatta gecen sene aralık ortası almısım 50 lirayaenpara varsa 75'e geliyor.