Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@Osman SEDEN

artık bu son noktası bu takım için 936 pası bulduk :D
1000kusur deneme yapmıssın cok ıyı üst düzey iş çıkarmıssın ama onca pas ve top kontrolune rağmen o sayıda uzaktan ve isabetsiz şut miktarı çok fazla değil mi?

edit . tabi ne yapabilirsin bundan fazla bilmiyorum bu sayılar benim kariyerleri aşıyor :D ama uzaktan şutlara rehavete bi çare bulursan o istediğin sayılar dahada yukselecektir

Son düzenleme:
1000kusur deneme yapmıssın cok ıyı üst düzey iş çıkarmıssın ama onca pas ve top kontrolune rağmen o sayıda uzaktan ve isabetsiz şut miktarı çok fazla değil mi?

edit . tabi ne yapabilirsin bundan fazla bilmiyorum bu sayılar benim kariyerleri aşıyor :D ama uzaktan şutlara rehavete bi çare bulursan o istediğin sayılar dahada yukselecektir

o sorunu az önceki maçta buldum forvetim gereksiz şutluyor birde orta sahada ki iki yönlü adamım habire şutluyor onlara daha az şut çek dedim şimdi görecem bakalım ne olacak, gelişmeleri yazarım :D

Kanatta oynayan oyuncularına şut çekmek yerine pas ver özelliğini vermeni tavsiye ederim. FM12 den beri her oyunda kanat oyuncularına bu özelliği ekletirim. FM16'da her sezon 30+ asist yapan sağ açığım vardı. Bir sezonda tüm kupalarda 53 asist yapmıştı.

Kanatta oynayan oyuncularına şut çekmek yerine pas ver özelliğini vermeni tavsiye ederim. FM12 den beri her oyunda kanat oyuncularına bu özelliği ekletirim. FM16'da her sezon 30+ asist yapan sağ açığım vardı. Bir sezonda tüm kupalarda 53 asist yapmıştı.

maalesef taktiğimde kanat yok

Bu herif takımla bir sorunu var heralde, sezon başından beri teklif sunuyorum hep ret çekiyor. Takımda nasıl tutabilirim tavsiyeniz var mı?
Osman SEDEN

Kadro dışı bırak veya transfer listesine koy. Her zaman işe yaramıştır.

4-5 yıl fm 2008 oynadım. Çok fazla taktik denemiştim çok diziliş denedim ve nerdeyse hepsinde başarılı oldum diyebilirim. oyunculara verilen görevler çok önemli bunu çok denedim ve sonunda oturttuğumda hep başarılı olmuştum oyunun eğlenceli kısmı transfer döneminden ziyade buna kafa yormaktı

Bu herif takımla bir sorunu var heralde, sezon başından beri teklif sunuyorum hep ret çekiyor. Takımda nasıl tutabilirim tavsiyeniz var mı?
@Osman SEDEN

şuan bi sorunu yok gözüküyor kulüpte mutlu gözüküyor herhangi bir planıda yok gibi. sözleşme yenileme ekranına geldiğinde menajeri olayın ne olduğunu daha net söyler oradan daha net bilgiye ulaşırsın ancak uyuzluğu tutar konuşturamazsanda üstlige çıkman kesinleştiğinde onlar gelip seni bulur sözleşme yenileme görüşmelerine hazırız diye.

sezona efsane başladık !

bk1kmd.jpg

Osman SEDEN

artık bu son noktası bu takım için 936 pası bulduk :D
fm 17 mi bu renkdas? ben bu pas olayına çok takmıştım oynadığım fmlerde. en çok da 850'yi görebilmistim ve onu da anca pozisyona girmekten taviz vererek başarabilmiştim. Çok sut atmaz genelde maçlar gollü geçmezdi. ama sende dikkatimi çeken şey, 936 pasa karşın 29 sut atman ve bu sutların 15'inin uzaktan olması. kafamda oturtamadim valla bu verileri, fm 17'nin maç motorunda mı değişiklikler oldu acaba?

Son düzenleme:
fm 17 mi bu renkdas? ben bu pas olayına çok takmıştım oynadığım fmlerde. en çok da 850'yi görebilmistim ve onu da anca pozisyona girmekten taviz vererek başarabilmiştim. Çok sut atmaz genelde maçlar gollü geçmezdi. ama sende dikkatimi çeken şey, 936 pasa karşın 29 sut atman ve bu sutların 15'inin uzaktan olması. kafamda oturtamadim valla bu verileri, fm 17'nin maç motorunda mı değişiklikler oldu acaba?
fazla kafa yormaya gerek yok renktaş. ünsal kardeşi de hilecilere kaptırdık hepsi bu.

hocam valla bende anlamadım ama taktiğimden ötürü olsa gerek. Dar alanda 4-1-2-1-2 sistemiyle oynadım, bol bol pas yaptık, şutladık. Ama bazı maçlar hiç şut çekemedik, çeksek bile kaleyi bulmadı. Yani pas taktiğinde çok şut atmak zor, ancak bu maçta Blackburn baya kötüydü bizde yüklendik ondan böyle oldu.

cityde 6 sezon ustuste cl kupasi aldiktan sonra juveye gectim

ilk senemde cl kupasini aldim + seria a tabiki

2. sene hamzalik yaptim takimi orta halli futbolcular aldim iyileri sattim yuksek paralara

ilk 6-7 hafta bitti ligte 4.yum kotu basladim

kasada 200 kusur milyon € var

yabanci oyuncu ve kulupten yetistirilmis oyuncu kurali yuzunden kadroda 18 kisi var

seria a sarmadi eplye donucem gibi

bradford eplye ciksa da calistirsam

onlar olmazsa watford

Doktor bu ne ?

her biri 1 ay ila 3 aylık sakatlıklar.

personel işe alımı falan da imkansız görünüyor ilk sezonda, maaş falan leş durumda kimse de gelmek istemiyor..

OV6RzZ.jpg

takım talimatlarında yerden orta yap seçeneğini seçin

tam adama pas atıyorlar sanki

sert orta yap veya havadan orta yap işe yaramıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt