Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1000kusur deneme yapmıssın cok ıyı üst düzey iş çıkarmıssın ama onca pas ve top kontrolune rağmen o sayıda uzaktan ve isabetsiz şut miktarı çok fazla değil mi?
1000kusur deneme yapmıssın cok ıyı üst düzey iş çıkarmıssın ama onca pas ve top kontrolune rağmen o sayıda uzaktan ve isabetsiz şut miktarı çok fazla değil mi?
edit . tabi ne yapabilirsin bundan fazla bilmiyorum bu sayılar benim kariyerleri aşıyorama uzaktan şutlara rehavete bi çare bulursan o istediğin sayılar dahada yukselecektir
Kanatta oynayan oyuncularına şut çekmek yerine pas ver özelliğini vermeni tavsiye ederim. FM12 den beri her oyunda kanat oyuncularına bu özelliği ekletirim. FM16'da her sezon 30+ asist yapan sağ açığım vardı. Bir sezonda tüm kupalarda 53 asist yapmıştı.

Bu herif takımla bir sorunu var heralde, sezon başından beri teklif sunuyorum hep ret çekiyor. Takımda nasıl tutabilirim tavsiyeniz var mı?
@Osman SEDEN
fm 17 mi bu renkdas? ben bu pas olayına çok takmıştım oynadığım fmlerde. en çok da 850'yi görebilmistim ve onu da anca pozisyona girmekten taviz vererek başarabilmiştim. Çok sut atmaz genelde maçlar gollü geçmezdi. ama sende dikkatimi çeken şey, 936 pasa karşın 29 sut atman ve bu sutların 15'inin uzaktan olması. kafamda oturtamadim valla bu verileri, fm 17'nin maç motorunda mı değişiklikler oldu acaba?
fazla kafa yormaya gerek yok renktaş. ünsal kardeşi de hilecilere kaptırdık hepsi bu.fm 17 mi bu renkdas? ben bu pas olayına çok takmıştım oynadığım fmlerde. en çok da 850'yi görebilmistim ve onu da anca pozisyona girmekten taviz vererek başarabilmiştim. Çok sut atmaz genelde maçlar gollü geçmezdi. ama sende dikkatimi çeken şey, 936 pasa karşın 29 sut atman ve bu sutların 15'inin uzaktan olması. kafamda oturtamadim valla bu verileri, fm 17'nin maç motorunda mı değişiklikler oldu acaba?
ünsal yeni menajer ekle deyip transfer yapanlardan mı
fm 17 mi bu renkdas? ben bu pas olayına çok takmıştım oynadığım fmlerde. en çok da 850'yi görebilmistim ve onu da anca pozisyona girmekten taviz vererek başarabilmiştim. Çok sut atmaz genelde maçlar gollü geçmezdi. ama sende dikkatimi çeken şey, 936 pasa karşın 29 sut atman ve bu sutların 15'inin uzaktan olması. kafamda oturtamadim valla bu verileri, fm 17'nin maç motorunda mı değişiklikler oldu acaba?
oyunu güncellendin mi hiçDoktor bu ne ?
her biri 1 ay ila 3 aylık sakatlıklar.
personel işe alımı falan da imkansız görünüyor ilk sezonda, maaş falan leş durumda kimse de gelmek istemiyor..
![]()