Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

serdaryilmazoverviewpro.png

Geç farkettim alt yapımdan yetişmiş bu yaşta bu değerle bu özelliklerle geleceğimi kurtaracak

Sağlam genc bir on libero önerebilirmisiniz beyler aklıma gelmiyor ? :D

Parası onemli degil QPR'ye gelebilecek bir oyuncu

casemiro,kara,kouyate haric (kara ve kouyate icin calısma izni cıkmadı)

Bir tane Poacher söylesenize bana.Ama fiyat-kalite oranı çok üst seviyede olsun. :)

Balotelli 7ye falan geliyor isim ve kaliteli olsun dersen ilk önerim olur.İsimsiz kaliteli ve ucuz oyuncularında bulunduğu şöyle bir liste var forumda ****

Almanya da oynayan Emre Can ve Tolga Çiğerci işini görür.

Edit: QPR ı sonradan okudum :)

Kamohelo Mokotjo yardırıyor.

beyler oyuna girerken loading yazan kısıma geldiğinde oyundan atıyor ama hiç bir hata vermiyor çözümü bilen var mı ?

Cevap: FM 2012 Çıktı !

beyler oyuna girerken loading yazan kısıma geldiğinde oyundan atıyor ama hiç bir hata vermiyor çözümü bilen var mı ?

andile jali 500 bine gelir afrikalı umarım izin çıkarırsn ki çıkar tahminmce , etienne capoue bu biraz daha tuzlu ama rahat gelir dana gibi bi ön libero

özellikle türkiye liginde oynayanlar kesinlikle walter montillo'yu tavsiye ederim herkes biliyodur artık adam tek başına şampiyon yapıyor bende efsaneler arasına girdi çoktan

Wilfiried Bony.

2.9 milyona aldım şuandaki değeri 19 milyon euro.Antrenmanda bitiricilik çalıştır sonra arkana yaslan ve adamın gollerini izle doya doya. :D

Wilfried var zaten gençler, minimum fee varken onu almayanı dövüyorlar sene başında:) Geçen sene uzun bir dönem sakattı bu sene as forvetim. Yedeğine bir poacher arıyorum Cristian Benitez ile Kolbeinn Sigqórsson arasında kaldım.

Galatasarayla ilk sezon şampiyon oldum bende. Play-off'lara 7 puan önde girmeme rağman play-off'ta 6 maçta 3 galibiyet 3 mağlubiyet alınca biraz sıkıntılı geldi şampiyonluk. Özellikle play-off'ta ki ilk 2 maçımda fener'e ve ts'ye gol atamadan kaybetmem kötü olmuştu. Neyseki gruptaki 2.takım Antalya'ydı da biraz rahat nefes aldırdı bana. İlk sezonu sadece devre arası kiraladığım Amauri ve Serdar Gürler transferleriyle gecistirmistim, sezon sonu ikisiyle de yolları ayırdık.

Kadroda da bir takım değişiklikler oldu. Sözleşmeleri biten Drenthe, C.Rodriguez, E.Enoh, Adriano takıma katıldı. Toplam 10 milyon bonservisle Cezayir'in iki stoperi Bougherra ve Yahia takıma katılan diğer yabancılar oldu. Ujfalusi'nin uzun süreli sakatlığından dolayı futbolu bırakmasıyla ve Melo'nun ayrılmasıyla elimdeki gecen sezondan kalan 5 yabancıya transfer ettiğim 6 yabancı eklendi ve 11 yabancı ile giriyorum sezona. Ligde sürekli rotasyon halinde tutup Avrupa'da yabancı ağırlıklı Selcuk ve CKR'nin dahil olduğu ilk 11'le mücadele etmeyi düşünüyorum. Yerli olarakta satış listesindeki Mevlüt'ün yanı sıra, Bursa'dan sözleşmesi biten Serdar Aziz, Dortmund'tan 17'lik stoper Koray Günter, Bayern'den 18'lik defansif orta saha Emre Can, Reading'den Selcuk'a alternatif olarak Jem Karacan, St.Pauli'den CKR'ye alternatif Deniz Naki kadroya dahil oldu.

Sercan, Servet, Gökhan, Çağlar, Engin, Aydın, Emre, Stancu, Culio, Pino gibi isimler şu anda Paf takımla antremanlara çıkıyor, transfer dönemi bitene kadar bir kısmı bonservisiyle bir kısmı kiralık olarak takımdan ayrılıcaklar.

Ligde;

Adriano-Mevlüt

Riera-Selcuk-Enoh-Kazım

Hakan-Bougherra-Serdar-Eboue

Muslera

Baros-Elmander

C.Rodriguez-Jem-Emre Can-Deniz Naki

Drenthe-Yahia-Koray-Sabri

Muslera

Tarzında sürekli rotasyon halindeki kadrolarla ligi rahatca götürebilirim 2.sezonda da.

Şampiyonlar Liginde ise;

Adriano-Elmander

C.Rodriguez-Selcuk-Enoh-Kazım

Drenthe-Yahia-Bougherra-Eboue

Muslera

Yedekler;

Aykut Hakan Sabri Riera Jem Deniz Baros

Tarzı bir kadroyla mücadele etmeyi düşünüyorum. Ligde ilk sene de şampiyon olduktan sonra bu sezon işim daha da kolay olur artık, Avrupa'da başarılar elde edebilirsem 2 sezon icerisinde, o zaman ayrılmayı düşünebilirim. Transfer yapmadan gecirdiğim ilk sezonun sonunda da Başkan 20 milyonluk bütce ayırdı 2.sezonda transfere, buna da gecen sezonki oyunlardan sonra çok şaşırdım.

Kadro da beni şüphelendiren sadece Enoh ve Kazım'ın nasıl performans gösterecekleri. Enoh'un profilinin cok iyi olması biraz olsun rahatlatıyor şimdilik beni. Melo sezon sonu katılmayı kabul etmemişti takıma, bende gelmeyi kabul edenler arasından Enoh ve Hargreaves arasından Enoh'u secmistim. Su anda tekrardan kiralayabilirim Melo'yu ancak böyle bir hamleyi de devre arasına bırakacağım büyük ihtimalle artık. Ligde bir sıkıntı yaşamam zaten ama umarım Avrupa'da şubat ayında bir kupadan devam ediyor olurum.

Çağlar satılır mı hocam, oyunun en iyi Türk back'i bana göre. Hem hızlı, hem savunnması iyi, Hakan'ı oynatıyorsan Çağlar'ı banko yazman lazım.

Ön libero için Beram KAYAL'ı öneririm. Galatasaray'a alabileceğiniz en iyi önliberolardan biri.

Kolbeinn Sigqórsson Bunu öneririm Cenk.Çok faydalı ve iyi paraya gidiyor giderken.

gs kovdu beni :D sivas teklif etti hemen sivasa geçtim adamlar sonuncu hemen 2 galibiyet 1 beraberlik alıp kendine getirdim takımım Türkiye kupasındada yarı finale cıktım bakalım napıcaz

beyler bana bir kaç adam önerirmisiniz :D Galatasaray ile başladım sezona bi kaç transfer yapim genç takıma katkı sağlayacak :D

beyler bana bir kaç adam önerirmisiniz :D Galatasaray ile başladım sezona bi kaç transfer yapim genç takıma katkı sağlayacak :D

Tromso'den Kara, Orlando Pirates'ten Andile Jali mutlaka al bu 2 adamı.

Kolbeinn Sigqórsson Bunu öneririm Cenk.Çok faydalı ve iyi paraya gidiyor giderken.

O adamın da poacherlığından emin olamadım. Aradığım adamı buldum; Odion Ighalo. 2.2M'ye geldi, özellikleri müthiş CA 140, PA 160. 1.88 boy, 17 Dribbling, 14e 17 pace. Ben bunu iyice istediğim seviyeye sokup, dünya yıldızı yaparım gibime geliyor. Poacher arayanlar baksın 2. sezon, ilk sezon Grana'da kiralık.

Quintero'yu da alacağım, ihtiyacım yok ama Messi diyorlar, durdurulamıyormuş :)

Para yok diyorsan Celso Borges'i al oyunun başında beleş. Piscu 2 M'ye geliyor. Bende hem gol hem asist kralı oldu, 20 gol 24 asist. AML veya AMC oynatabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt