Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Peki Abdullah Abi, ben sadece gördüğümü söyledim, siz; sen yanlış gördün dediniz. Gözlerimi kapatırım vazifemi yaparım artık. Çünkü giderek iş Özgür versus Yönetim algısına dönüşüyor, bunu da hiç istemem

saygılar

İnsua ve Misimovic konularını ven Teknik Kadro bölümüne açmıştım . Kilitlendi ve transfer resmne açıklandığında konular açılacaktı . Neden benim konularım siliniyor ve Yöneticiler tekrar kendileri konu açıyor ?

İnsua ve Misimovic konularını ven Teknik Kadro bölümüne açmıştım . Kilitlendi ve transfer resmne açıklandığında konular açılacaktı . Neden benim konularım siliniyor ve Yöneticiler tekrar kendileri konu açıyor ?

Biri karışıklık oldu, modlar açmış bulundu. Dikkatten kaçmış, modların konusu resmi açıklama içerdiği için eskileri sildim. Eğer çok önemliyse sileyim senin açmanı beklerim, ne dersin?

Ek not; böyle güzel bir günde, güzel saatler yaşıyorken herkes -sen de dahil muhtemelen- gelip burada ne ağzımızın tadını kaçırın böyle anlamsız şikayetlerle ne de bizi boş şeylerle uğraştırın. Sen açtın ben açtımın hesabını yapmayın lütfen !

Ek not; böyle güzel bir günde, güzel saatler yaşıyorken herkes -sen de dahil muhtemelen- gelip burada ne ağzımızın tadını kaçırın böyle anlamsız şikayetlerle ne de bizi boş şeylerle uğraştırın. Sen açtın ben açtımın hesabını yapmayın lütfen !

Olay o değil konuyu açan modlardan birine mesaj atıyorum . Konuların kilidi kaldırmısın diye . Hiç takılmıyoruz demek ki benim konumu silip kendileri konu açıyor . Yoksa benim için önemli değil !

Görmemiştir vs. O kargaşada belki de tam konuyu açarken sen yazdın, bilemeyiz. Takılmıyorum gibi düşünmeyin, şu an gelen taleplerle gerçekten ilgilenmek zor olur, anlayış lütfen.

Yahu ne alaka ben açarken ortada konu felan yoktu.Konu varsa neden açayım

Ayrıca ben konu felan silmedim.Gelen mesaja da anca cevap verdim site kasıyor çünkü.

Hemen art niyet aramayın

Neyse bi karışıklık olmuş . Konu uzamasın . Kusura bakmayın .

Raşit gerçekten görmedim görseydim emin ol açmazdım niye konu üstüne konu açayım ki

Forum çok yavaş, bir sayfayı 45 saniye de açıyor. Önceden 1,5 saniye bile sürmezdi.

Forum çok yavaş, bir sayfayı 45 saniye de açıyor. Önceden 1,5 saniye bile sürmezdi.

12 saniyeye düştü ama yine de çok yavaş. Bence en alttaki adhood reklamları sayfanın yavaşlamasında büyük etken.

Bir öneride bulunayım. Gerçi bir ara yapılıyordu bu ama. Yine konular açılsın. Seviyeli bir şekilde Tarih vs. birçok konu tartışılsın. Hakarette bulunana da anında ceza verilsin.

Emre'nin önerisine artı olarak, ön yazışmalı mı neydi şimdi adını hatırlayamadım bir bölüm açılmıştı. Modlar yazıları inceleyip öyle onay veriyordu. Eğer bir tarih vs... konusu açılıp, konuşulacak zamana da yardımcı olacak bir mod arkadaş gelirse gayet kaliteli ve güzel bir şey çıkar ortaya.

Orada süreklilik sağlayamayız. Sizler konuyu açın, tartışma, hakaret vs. olduğunda bizler müdahale ederiz.

Valla bende tarihi çok severim.Açın bencede

Orada süreklilik sağlayamayız. Sizler konuyu açın, tartışma, hakaret vs. olduğunda bizler müdahale ederiz.

Ben derin konulara çok girmem zaten, bilgisi olmayanlar bile atlıyor sonra cevap veremeyince hakarete başvuruyorlar. Boş yere sinir bozmaya gerek yok.

:) Teşekkürler herşey için.

Düzen, saygı ve bilginin olduğu her yerde varım. Açın, tartışalım.

Cevap: Chat Topic

Mecburum türkce konusmaya.

Adminlere ve Modlara sorum.

Foruma gercek bir Chat kurma imkani yokmu?

Bence neseli sohbetler gecer.

Almanyada bazi Forumlarda kayitliyim ve onlar Foruma Chat kurdular.Nasil yapildigini bende bilmiyorum,ama burda yapilsa süper olur aslinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt