Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok Rijkaard 16 Futbolcu İsmi Verdi 1 Tanesi Bile Alınmadı!

Yönetimin hiçbir açıklaması kalmadı.Bursa maçından sonra 2 oyuncu alacağız.Kadromuz tur için yeterli denildi.10 kişi kalan rakibimize gol yiyerek elenecek düzeyde bir takımız yani bunu da gördük.Ayıp denen bişey var.

Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

İlk mesaj benden olsun reise :tiphat:

Geçen yıl maçtan sonra soyunma odasını gösterirlerdi LigTV'de,Rijkaard'ın kapının önünde bekleyip herkesi tebrik edişini izlemiş olmanı isterdim.Görüp görebileceğin tek motivasyon olayı bu zaten.

Skibbe zamanında da motivasyon olarak takım gayet iyiydi,yine bozan Türk oyuncular vardı,o kadar.Şimdi ki yerlilerle 2000'in yerlilerini karşılaştıranın alnını karışlarlar zaten.

Misbah

Motivasyonun yanında iyi çalıştırmasından da bahsettim.Skibbe de Rijkaard gibi oyuncuları fazla sıkmıyordu.Hemde Lincoln gibi takımı rahatsız eden bir oyuncuya kaptanlığı vermesi oyunuların moral motivasyonunu düşürdü.Feldkamp ise oyuncuları iyi çalıştırdığı için oyuncuların hepside kapasitelerinin üstünde oynadılar ve o mütevazi kadroyla şampiyon olduk.Kazma dediğimiz servet,barış kapasitelerinin üzerlerine çıktılar.

Hatta Guardiolanın takımı iyi çalıştırması Messi,Xavi,İniesta nın performanslarını 2ye 3e katladı Bilmem anlatabiliyor muyum ?

Skibbe'de maçtan sonra sahaya girip hepsini tek tek tebrik ederdi,noldu,Adnanlar taktı sepetini koluna.Hedef orada diyorum kaç günden beri,dinleyen yok.Rijkaard,Skibbe,Kalli,Bülent.Hepsini harcadılar,birini de harcamak üzereler,siz de hâlâ bunlara alet oluyorsunuz ya,şaşırıyorum.

----

Sıkmıyordu nedir ? Her antrenörün kendine göre çalıştırma tekniği vardır.Bu sezon öncesi "çok iyi çalıştık,çok yorucu çalıştık" diyenler bizim futbolcularımızdı.Yalan mı söylüyor bu adamlar göz göre göre.Ayrıca oyundan düşmenin çok farklı sebepleri vardır.

Alın birisi.Takım pas yapamıyor,pas yapacak kalibrede oyuncular yok,birbirlerine yakın oynamak nedir bilmezler,yerden pas nedir bilmezler,tek pas nedir hiç bilmezler.Onlar sadece topun peşinden koşmayı bilirler,e bu adamlar da insan,yorulmaları çok normal.

Topu koşturan takım yorulmaz,herşeyi "iyi çalıştırılmıyorlar ama efenim" olayına bağlamayın.

------

Kalli'nin kadrosu örnek verilmiş bu arada.O takımı istemediğimiz için Rijkaard'ı getirdik biz.Çok zor değil o takımı tekrar elde etmek,getir Yılmaz Vural'ı ya da çok beğendiğiniz,öldüğünüz Abdullah Avcı'yı,doldur boşalta geçelim tekrar.Evinizde GSTV falan var mı bilmiyorum,varsa açın arada eski maçları izleyin.O takımın ne yapmak istediğini anlamıyorum,organizasyon yok,pas yine yok.Çift forvet,arkalarında Arda ( Lincoln o yılın büyük kısmında yatmıştı ),Arda'nın arkasında 3 tane çılgın koşan oyuncu.Hiç bir olayları yok,koş bas şişir.Sonra şampiyon Galatasaray,ertesi sene Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyen Galatasaray.

Öbür konuda kalmasınlar.

Rijkaard'a sallayanlar okusun bence

-16 futbolcu ismi verdi hiçbiri alınmadı

-7 futbolcuyu gönderin dedi hiçbiri gönderilmedi

-Cana ve Pino'yu Galatasaray'a gelince duydu

-Yabancı futbolcular Adnan Sezgin'inden memnun değiller

-Futbolcular Arda'nın kaptan olmasından rahatsız

Kaynak Galatasaray'ın içinden arkadaşlar

%100 futbol Ntvspor

Yeri geldiğinde Ntvspora saydırmayı biliyorsunuz.Ben 1 tanesini bile doğru olduğuna inanmıyorm.Belki Rijkaardın 16 futbolcu önerdiği doğrudur.

Adnan Polat'a inat Frank Riijkard!

Ridvan inanmayip da ne yapacak? Ridvan inandi mi inanmadi mi bilmem ama, benim icin onemli olan su. Rjkaard basin toplantisinda istedigi oyuncularin alinmadigini soyledi. Iyi de yapti. Boylece Rijkaard'a sallayanlar biraz dusunur umarim.

Rijkaard'a mantıklı düşününce bende kızmamaya başladım.

Ridvan inanmayip da ne yapacak? Ridvan inandi mi inanmadi mi bilmem ama, benim icin onemli olan su. Rjkaard basin toplantisinda istedigi oyuncularin alinmadigini soyledi. Iyi de yapti. Boylece Rijkaard'a sallayanlar biraz dusunur umarim.

Rijkaard'a zaten kızılmamalı,ama bu iddilar çok ağır,bunlar gerçek olsa Galatasaray'ın içine düşeceği durumu görmemek zor değil.Bu iddiları akşam Ntvspor'da verdiler Rıdvan olamz böyle şey,böyle haber olmaz dedi,Rijkaard'ın ağzından mı duydunuz dedi Güntekin cevap veremedi.Ik mık yaptı durdu.

47398_137232822986796_100001002372145_190177_4146133_n.jpg

Soyle bir resim parlasmak istiyorum. Durumu daha net aciklayan seylerden biri. "Bir ilde agaran saclar" "Bir yilda beyazlayan saclar" demek.

almayanlar bi zahmet çekin gidin :@

Hagi'de 13 kisilik bir liste hazirlamisti, ama nafile. Zorla verdiler eline Saidou ve Hakan'i oynat dediler.

Hagi'de 13 kisilik bir liste hazirlamisti, ama nafile. Zorla verdiler eline Saidou ve Hakan'i oynat dediler.

Hiç bir teknik direktör , bizim yönetimden iyi bilemez hangi futbolcunun iyi olduğunu, ne diyosun, bizim yöneticiler çok iyi bilir futbolu, özellikle Sezgin.

Ergun Gursoy'u anmadan gecmeyelim, oda baya iyi anlar toptan.

Yazinin ne kadar dogru ne kadar yanlis oldugu tartisilir elbette,belge sunmadan hic bir seyin dogrulugu ispatlanamaz.

Ama basin toplantilarinda Rijkaard'in bu yaziyi ne kadar dogruladigi bir gercek.

eskisehir macindan sonra gule gule ,gitsin kimi calistiyorsa calistirsin gorelim.ben kolay kolay bir daha buyuk takim calistirabilecegine inanmiyorum,kaldi ki calistirsa bile basarali olabilecegine hic mi hic inanmiyorum.yolu acik olsun ,bizden de uzak dursun.bu arada bizim oyunculari yerin yedi kat dibine sokanlari yeni hocayla gormek isterim bakalim dediklerinden utanacaklar mi ?

eskisehir macindan sonra gule gule ,gitsin kimi calistiyorsa calistirsin gorelim.ben kolay kolay bir daha buyuk takim calistirabilecegine inanmiyorum,kaldi ki calistirsa bile basarali olabilecegine hic mi hic inanmiyorum.yolu acik olsun ,bizden de uzak dursun.bu arada bizim oyunculari yerin yedi kat dibine sokanlari yeni hocayla gormek isterim bakalim dediklerinden utanacaklar mi ?

Bizim oyuncuları 4 hocayla gördük zaten...

Bu herif 2 sene önce mi ne karisindan bosanmamisti? Eh iste ona bayaa bi tazminat ödemesi gerekiyordu, onuda geri kazanmak icin bize geldi. Bu kadar basit. Yakinda Polattan tazminatini alir, ve oglunun Nanny'si ile ceker gider. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt