Skibbe'de maçtan sonra sahaya girip hepsini tek tek tebrik ederdi,noldu,Adnanlar taktı sepetini koluna.Hedef orada diyorum kaç günden beri,dinleyen yok.Rijkaard,Skibbe,Kalli,Bülent.Hepsini harcadılar,birini de harcamak üzereler,siz de hâlâ bunlara alet oluyorsunuz ya,şaşırıyorum.
----
Sıkmıyordu nedir ? Her antrenörün kendine göre çalıştırma tekniği vardır.Bu sezon öncesi "çok iyi çalıştık,çok yorucu çalıştık" diyenler bizim futbolcularımızdı.Yalan mı söylüyor bu adamlar göz göre göre.Ayrıca oyundan düşmenin çok farklı sebepleri vardır.
Alın birisi.Takım pas yapamıyor,pas yapacak kalibrede oyuncular yok,birbirlerine yakın oynamak nedir bilmezler,yerden pas nedir bilmezler,tek pas nedir hiç bilmezler.Onlar sadece topun peşinden koşmayı bilirler,e bu adamlar da insan,yorulmaları çok normal.
Topu koşturan takım yorulmaz,herşeyi "iyi çalıştırılmıyorlar ama efenim" olayına bağlamayın.
------
Kalli'nin kadrosu örnek verilmiş bu arada.O takımı istemediğimiz için Rijkaard'ı getirdik biz.Çok zor değil o takımı tekrar elde etmek,getir Yılmaz Vural'ı ya da çok beğendiğiniz,öldüğünüz Abdullah Avcı'yı,doldur boşalta geçelim tekrar.Evinizde GSTV falan var mı bilmiyorum,varsa açın arada eski maçları izleyin.O takımın ne yapmak istediğini anlamıyorum,organizasyon yok,pas yine yok.Çift forvet,arkalarında Arda ( Lincoln o yılın büyük kısmında yatmıştı ),Arda'nın arkasında 3 tane çılgın koşan oyuncu.Hiç bir olayları yok,koş bas şişir.Sonra şampiyon Galatasaray,ertesi sene Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyen Galatasaray.