Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: "Rijkaard'ın görevine son verildi"

Eğer Rijkaard gidiyosa en mantıklısı Terim &Tugay olur

Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

bu hikmet hoca tam bir fatih terim klonu yanlız.dikkat edersiniz eller kollar mimik falan..D

Rijkaard bu Fener maçını kazansın bir 5 yıl kalır bu konuda çok ciddiyim Herşey unutulur gider.

takıma bak.ankaragücü gibi olduk.td hikmet karaman.orta saha sarp,barış...:o

Frank rijkaard kovuldu yaziyor her yerde , arkadaslar bu dogru mu?

Hikmet Karaman mı? Yav arkadaş neyse bişey demiyorum ben:mad: 3 gün sonra Bülent Uygun vol 2 yi yaşarız anasını satiim.

Hocalığına filan dediğim bişey yok ama arkadaş bu adam tutar manisayı yarı yolda bırakır bize gelirse nasıl bir karakter çizecek nasıl onurunuzla oynayın aslanlarım diyecek. Yeter be Polat vallahi yeter kan kusucam kan

Lütfen git hocam, Senin gibi adam bizim neyimize Futbolcularda Taraftarda Yönetimde haketmiyor seni.

Gittiği takımdaki başarılarını buradan seyredeceğiz. Ahlar vahlar ile.

Rijkaard'in yanina Ten Cate getirseydik.. Rijkaard+Neeskens+Ten Cate= Sampiyonlar ligi sampiyonu Barcelona

Ten Cate gitti, Barca bitti. Hollandalilar zaten diyordu, Ten Cate' in payi buyuk barca sampiyonlugunda. Bu uclu bi arada oldugu zaman dunya capinda bi is cikarirlar. Bunlari ayir, hepsi siradan bir futbol adami olur.

Dogruymus demek. Rijkaard oyuncularimizi kontrol altinda tutamadi.

Ten cate su yunan takımını çalıstıranmıydı orada 2 ayda kovuldu diye biliyorum

Rijkaard'in yanina Ten Cate getirseydik.. Rijkaard+Neeskens+Ten Cate= Sampiyonlar ligi sampiyonu Barcelona

Ten Cate gitti, Barca bitti. Hollandalilar zaten diyordu, Ten Cate' in payi buyuk barca sampiyonlugunda. Bu uclu bi arada oldugu zaman dunya capinda bi is cikarirlar. Bunlari ayir, hepsi siradan bir futbol adami olur.

Dogruymus demek. Rijkaard oyuncularimizi kontrol altinda tutamadi.

Nerde diyor bunu Hollandalılar ? :asd:

edit.

Bari Feneri yenip kovulsun.

he zaten. şu takım sadece 1 adam yok diye teknik heyette saçmalıyor.. geçiniz.

Ten cate su yunan takımını çalıstıranmıydı orada 2 ayda kovuldu diye biliyorum

Pana'yi calistirdigi dogru. Ne kadar sure sonra kovuldu bilmiyorum ama kovuldugu da dogru. Zaten adam disiplin olarak cok saglam biri. Taktiksel anlamda Rijkaard ile Neeskens' in yanindan bile gecemez. Dedigim gibi: bu ucu bi arada dunya capinda. Aksi halde siradan adamlar. Ve bunun en guzel ornegi Barcelona.

sonunda kurtuluyoruz senden, takimi batirdin resmen

Lütfen git hocam, Senin gibi adam bizim neyimize Futbolcularda Taraftarda Yönetimde haketmiyor seni.

Arkadaşım başarısız olduğu gerçeğini neden kabul etmiyorsunuz? Ne gibi bir gerekçeyle?

Gittiği takımdaki başarılarını buradan seyredeceğiz. Ahlar vahlar ile.

Başka büyük bir takımda beğenmediğimiz Hikmet Karaman'da başarılı olur ama Rijkaard yine bizim gibi orta büyüklükte bir takıma gitsin buradakinden beter ederler her maç 4-5 olur çünkü Rijkaard etkisiz ve çok hata yapan bir hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt