Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Arkadaşım başarısız olduğu gerçeğini neden kabul etmiyorsunuz? Ne gibi bir gerekçeyle?

Başka büyük bir takımda beğenmediğimiz Hikmet Karaman'da başarılı olur ama Rijkaard yine bizim gibi orta büyüklükte bir takıma gitsin buradakinden beter ederler her maç 4-5 olur çünkü Rijkaard etkisiz ve çok hata yapan bir hoca.

aynen öyle başarısız olmuştur, yaklaşık 1.5 senedir bizimle adam gibi futbol oynayıp kazandığımız kaç maç hatırlıyorsunuz? o maçlarda da keita gibi adam vardı illa ki bir varyete yapıyordu...

1.5 senedir kimliksiz ve silik Galatasaray izledik ne yani bütün suçlu futbolcular mı? yada hadi futbolcular suçlu neden hala oynuyor onlar o formanın içinde???

ne otoritesi var ne de birşeyi, zaten çoktan bitirmişti kafasında Galatasaray'ı...

sonunda kurtuluyoruz senden, takimi batirdin resmen

Futboldan anlamadan konusanlardansin galiba, nerde takimi batirdi? Eline istedigi malzeme verildimi her mactan sonra takimda sakatlarla ilgili sikayetini hic gormedin galiba senin gibiler cok forumda demode olmus medyaya inanip yorum yapanlar, sizin gibileriniz yuzunden takimdan Keita gitti

Futboldan anlamadan konusanlardansin galiba, nerde takimi batirdi? Eline istedigi malzeme verildimi her mactan sonra takimda sakatlarla ilgili sikayetini hic gormedin galiba senin gibiler cok forumda demode olmus medyaya inanip yorum yapanlar, sizin gibileriniz yuzunden takimdan Keita gitti

bi kere rijkaardın gitmesini isteyenlerden değilim.ancak geçen seneki kadro belki de tarihimizin en iyi kadrosuydu.belki bi kaç eksiğimiz vardı.ancak gerets dönemi, cevat hocayla şampiyon olduğumuzdaki kadrolar bundan kalite olarak baya bir düşüktü.en basitinden geçen sene şampiyon olan bursasporun kadrosuna bakalım.çok malzemeli bir kadromuydu.hayır.o yüzden eline istedii malzeme verilmedi felan diye konuşmayalım.belki bütün istediği adamlar alınmadı ama iyi adamlar alındı.ayrıca rijkaardın gitmesini isteyen biride futboldan anlamıyor diye bişey yok ben gitmesini istemiyorum çünkü gelecekten ümitliyim ama şöyle bakarsam rijkaardın takıma pozitif bir katkısı yok bu yüzden gitmesini isteyebilirdim ki bu çok normal.

Hakkımı helal ediyorum sana hoca.Ama sen o Servet'lerden hakkını helal etme. Yolun açık olsun.

Birbir ne var ne yok ayrıldıktan sonra hepsini açıkla hoca. Ne yapmak istediğini, futbolcuların zekalarını, yaptıramadıklarını, transferleri, yönetimi, oyuncuları herşeyi açıkla.

Belki bir kısım sana karaktersiz falan der senin açıklamandan sonraki karaktersizleri görmezden gelerek..

Ak düşmüş uçlarına, kıvırcık saçlarına.. Yolun açık olsun Frank Rijkaard..

bu takımın kadro değeri 120 milyon euro ne malzemesinden bahsediyorsun hala sen bizim üstümüzdeki karabüğe antalyaya bak ona göre yorum yap teknik direktörlük misimovici 90 dk oyunda tutmaktır cana gibi ön liberon varken sarp gibi futbol cahilini oynatmamaktır teknik direktörlük 5 maçtır çok iyi olan serveti küstürmemektir t.direktörlük takımına kalitesiz dememektir bizim kadromuz türkiye ligindeki en iyi 2 kadrodan biri ve layık olduğu yerde ilk 2 olmalıydı olmadığına göre bunun tek sorumlusu rjkaarddır .

Geldigin gün ki heyecanimi hatirliyorum, bir de su andaki heyecanima bakiyorum... Bir tarafta Hagi, bir tarafta sen. Buruk bir sevinc var icimde, gercekten cok buruk.

Mesela böyle gitmeni istemezdim, bir gün gidecegini bile bile... Isliklanmadan, omuzlarda, hak ettigin bir sekilde gitmeni isterdim, kupalarla, yillarca unutulmayacak galibiyetlerle, tezahüratlarla...

Her zaman sana destek verdim, destek verilmesinden yana tavir takindim. Ama son günlerde bende senin gitmenden yanaydim hocam, senin icin, kendi iyiligin icin. Kariyerini burada mahvetmeni istemeye, baban öldügünde bile sahaya cikmani istemeye hakkimiz yok bizim.

Yolun acik olsun, biz seni yine büyük takimlarin teknik direktörü olarak izlerken gurur duyacagiz, mutlu olacagiz, iyi dileklerimiz seninle olacak süphen olmasin hoca. Hersey icin sagolasin, hakkini helal et Frank Rijkard!

rijkaard çok başarısız oldu kabul etmeli artık bazı arkadaşlar...transferler de söz sahibi olamıyorsa istifa etse idi madem...makukula ben galatasaray ile anlaştım rijkaard izin vermedi demişti yani forvetimiz yok baros dışında nasıl izin vermez...geçen yıl çok başarısız olmasına rağmen devam ettik..ama bu sene çok daha kötüye gitti.geçen yıl ki o süper kadroya çok kötü demişti bu yıl ki ile hiç iş yapamaz...santos jo keita nonda bitirdi hepsini...

galatasaray tarihinin en büyük hatalarından biri lucescunun gönderilmesidir...o gittiğinden beri 1 sene tek gittik clye yazık oldu çok yazık....

galatasaray tarihinin en büyük hatalarından biri lucescunun gönderilmesidir...o gittiğinden beri 1 sene tek gittik clye yazık oldu çok yazık....

Aynen katılıyorum, lucescunun 2. senesinde şampiyon olduk + şampiyonlar liginde çeyrek finali son maçta kaçırdık, millet şampiyonlar liginde ç.final oynayan hocasını şampiyon olamadı diye gönderiyor, biz 2sini de yapanı da gönderiyoruz, rahmetli özhan canaydın yönetiminin belki de en büyük hatasıydı lucescuyu göndermek ve bu ilk hatalarıydı , yani en büyüğünü en başta yaptılar

Bu adam herşeyin en iyisini hakediyordu.Yolun açık olur da senin düşmanların çatlar.

Ama hala umudum var...

güle güle rjkaard bir daha bu beğenmediğin kalitesiz takımın adını anma .

Bizdeki bozulma zaten Lucescu'nun gönderilmesinden sonra başladı. O günden beri Avrupa'da belimizi doğrultamıyoruz.

Ayrıldıktan sonraki röportajını merakla bekliyorum. Kulüpte neler neler döndüğünü.

Bizdeki bozulma zaten Lucescu'nun gönderilmesinden sonra başladı. O günden beri Avrupa'da belimizi doğrultamıyoruz.

kesinlikle hala bir anlam veremiyorum takımı şlde çeyrek final oynatan şampiyon yapan bir adam nasıl olurda kovulur kalsaydı belkide fatih terimden bile daha büyük bir devrim yapacaktı bn inanıyorumki kalsaydı bu takım şl yarı finalide görürdü o kadroyla bize çeyrek finali gösteren bu adam bu kadrolarla yarı finalide gösterirdi .

Hagi nin ilk doneminden once de ayni seyi dusunuyordum bugunde ayni seyi dusunuyorum: Allah askiniza getirmeyin! Buyuk futbolcu olmak baska (degil buyuk hoca) hoca olmak baska!! Hakan Sukur ve Tugay Kerimoglu da buna dahil. Yapmayin etmeyin. Fatih Hoca da olmaz, ayni hatalari tekrar tekrar yapmanin bir anlami yok. Getirilecek hoca bellidir: Ya Ersun Yanal ya da Abdullah Avci. Sacma sapan, temelsiz takintiklarin bir anlami yok Ersun Yanal ilk hedef olmali. Tabi ki eger Rijkard gonderilecekse.

Hocanin gonderilip gonderilmemesi baska bi mesele tabi, gonderilirse de ok, gonderilmezse de. Burada Rijkard in elindeki kadronun kalitesi ve bu kadroyu kullanma becerisi ile ilgili yorumlara bakiyorum da; arkadaslar bu is siyah veya beyaz degil, bazen olmayinca olmaz. anlamamiz gereken su: rijkard in oynatmak istedigi futbolu turkiye de daha bir 15 yil oynayabilecek bir takim, hatta bir futbolcu grubu yok!! onun icin yok servet in oyun zekasi yokmus yok su boyle aptalmis, sarp kazmaymis, ayhan vasatmis turunden yorumlar

temelsiz kaliyor. istedigi futbolcular alinmadi diyenlere: bizim hocanin istedigi futbolu oynayabilecek topcular real de barcelona da manchester da bayern de oynuyor. hollandanin futbol zihniyetinin sorunu da zaten bu: ancak en iyi futbolcularla oynanabilecek total bir oyun hedefliyorlar, onun icin simdiye kadar hep en iyi kadrolardan biri olmalarina ragmen kalitelerine nispeten basarili olamadilar, aksayan bir dis hep carki bozdu, hep iyi oldular ama ancak Bert Van Marwijk in tedbirli oyun anlayisi ile 2010 da final gorduler. Rijkard in eline belirlediginiz en iyi 11 futbolcuyu verin, o takima diger butun hocalardan daha iyi bir futbol oynatabilir ancak gercek dunyaya donup eldeki ile en iyiyi elde etmek konusundaki performansi en iyiyi elde edemedigi iki takimda sanirim biraz ortaya cikiyor: Biz ve Rotterdam:)

Ben hala gideceğini düşünmüyorum,aptallık olabilir bu düşüncem ama düşünmüyorum.Gittiğini düşünmek bile istemiyorum.Lanet olsun böyle düzene de böyle futbol anlayışına da.Bir bok olmaz bu ülkenin futbolundan hep söylüyorum söylemeye de devam edeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt