Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard Lincoln'ın Arkasında

icinde Barcelona gecen haberler ve Rijkaard ın demeç verdigini iddia eden haberlerden baygınlık geldi bende iddia ediyorum Gs Tv de cıkan haberler harıç Rijkaard kimseyle konusmamıstır ama bizim basın çok geliştiginden adamın gozunden ne demek istedigini anlıyor ve yazıyorlar :D

Bende arkasındayım bende,tam arkasında.

tecavuzcu-coskun.jpg

Posta,gerçekten inanacağım son gazetedir.

Transfer sezonunun geçmesine uzun bir süreç var,Rijkaard kararını verecektir elbet.

Maaşı yüksek olmasa +2 kontenjanına çok iyi bir alternatif olurdu.Ama büyük ihtimalle yollanacak.

Posta yazmış mutlu olun. :)

Orta saha iyiymiş :) Sağ açık yok koskoca takımda

Adam 10-12 saat kaldı Türkiye'de sadece bir basın toplantısına çıktı 100 tane haber yapıldı.Hiç birine inanmıyorum.Sadece sezonun başlamasını bekliyorum

Haydar Dumen yazmistir. Onemli olan Lincolnu adam etmesi Rijkaard'in . Adam olsun arkasina bizde geceriz. Zaten adam olmassa gorecez arkasinda mi degilmi.

Rijkaard her şeyin en iyisini yapar.

Yalan olsa rijkaard lincolnü istemiyor denilir öyle daha ilgi çekiyor zaten.. :D

Rijkaard Muhakkak Lincolnden faydalanacaktır..

Cevap: Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Beyler medya şimdiden başladı sallamaya,telegolü izliyorum adamlar Rijkaard'a demediklerini bırakmadılar ya acaip sinir oldum,biz Mourinho'yu getirsek yine laf ederler bunlar,bu kadar haysiyetsiz bu medya.

evet ahmet çakar deli etti beni. yok dadısıyla bilmem neymiş ben ona adam demezmişim falan. sana ne kardeşim sana ne. sen sus futbol maçlarını yorumla ancak. milletin özel hayatıyla senin işin ne.

Cevap: Rijkaard Lincoln'ün Arkasında

Bu konu sanırım yanlışlıkla "denetlenecekler" arasına alınmış. Yeniden açıyorum...

Arkadaşlar angutların sitesine baktım da kıskançlıktan çatlıyorlar. Tutturmuşlar lama lama diye. Anca adamın bi kusurunu bulmaya çalışırlar. Onların Volkanlarının emrelerinin yaptığı hareketleri herkes çok iyi biliyor ya neyse.

Cevap: Rijkaard Lincoln'ün Arkasında

Ben Rijkaard olsam (yazının sonunda iyiki değilsin demeyin ama:)), böylesi bir oyuncuyu mutlak kazanma yoluna giderdim. Gönderirse yerini eşdeğeriyle doldurmak epey maliyet gerektirir çünkü...

Daha önceden yıldızlarla çalışmış olması onu kesinlikle tecrübeli kılıyor. Lincoln 'ün de Bülent Korkmaz 'a takındığı tavırları ("artistlikleri" diyelim) Rijkaard 'a takınamayacağı da ortada...

Su Ridvan Dilmene helal olsun herkez kiskanirken adam analiz felan yapiyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt