S. Serhat Türkel
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 6.654
- 1
- 1.333
Cevap: # Frank Rijkaard
"Reiykaard" diyorlardı ama, doğrusu "Raykaard" olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalvarırım bu kadar müthiş hücum gücü olan bir takımı iyi de oynarken geri çekme.Yine çekildik anında gol geldi.

hacım ben öğrendimki bu defans yapma işi bi nevi 'korkaklık' bütün teknik direktörlerde olan bişey, Guardiolada böyle, Fergusanda böyle..
yapacak bişey yok kabullenecez !
O geri çekilme işi teknik direktör ile alakalı değil. Rakip takım baskı yapmaya başlarsa, yapacak tek şey geriye çekilip, kısa paslarla rakibi yormak ve kontra ataklarla gol aramaktır. Bizde bunu yapmaya çalışıyoruz.
O geri çekilme işi teknik direktör ile alakalı değil. Rakip takım baskı yapmaya başlarsa, yapacak tek şey geriye çekilip, kısa paslarla rakibi yormak ve kontra ataklarla gol aramaktır. Bizde bunu yapmaya çalışıyoruz.
yazık bu adama. vermişler eline sarp, topal, barış ve ayhan gibi hepsini toplasan yarım ön libero etmez adamları, total futbol bekliyoruz.bıraktım total futbolu normal düz futbol bile oynayamıyoruz.
yazık bu adama. vermişler eline sarp, topal, barış ve ayhan gibi hepsini toplasan yarım ön libero etmez adamları, total futbol bekliyoruz.bıraktım total futbolu normal düz futbol bile oynayamıyoruz.
Vermişler eline Keita,Jo,Arda,Neill,Caner,Sabri,D.Santos...