Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

90 dakika boyunca 1 değişiklik yapıp maçı resmen uyur gibi izlemesi beni hayrete düşürdü,ben Rijkaardın aklının başka yerlerde olduğuna inanıyorum.Dün Elanoya ve Barışa nasıl tahammül etti anlamak mümkün değildi.İnanın bana dünkü Trabzonspora 2 avansda versek yenebilecek güçteydik fakat Rijkaard buna engel oldu,Rijkaardı tanımakta zorluk çektim,yarın bugün istifa etse veya gönderilse gram üzülmem,eğer öyle birşey olacaksada yanında Neeskens gibi adam var.O bize kalan 8 maçıda kazandıracak bir teknik adam.

Skibbe nin ne günahı vardı.cok mu daha kötü oynuyorduk.yada bülent korkmazın.Rijkaard ile oynadığımız en iyi maçı Skibbe ile oynadığımız en iyi maçı kıyaslayın.Rijkaard ın takıma zerre kadar katkısı yok.Kimse orta saha kötü falan demesin iyiymişki antrenörümüze göre oraya transfer yapmadık forvet aldık

Barış özbek mustafa sarp mehmet topal ayhan akman...

Bana göre teknik direktör diye başına beckenbauer'i koysan, yanına platini'yi yardımcı diye alsan, pele'yi sportif direktör yapsan, johann cruyff'u da teknik danışman yapsan, sir alex, arsene wenger ve mourinho'yu da antrenör diye alsan, yine galatasarayın başarılı olmasını engelleyecek dörtlüdür.

(ekşi sözlükten alıntıdır)

Mustafa Sarp hariç bu saydığın adamların hepsi 2 yıl önce de vardı ve en yakın rakibinin 6 puan önünde şampiyon olmuşlardı. Teknik direktör olarak başlarında önce Kalli sonra fizyoterapist Cevat Güler vardı. Hücum hattında da bu kadar pahalı oyuncular yoktu. Üstelik o zaman 2 yaş daha tecrübesizlerdi. Ama takımda bir ruh bir kazanma azmi vardı. Şimdiki gibi sahada yürüyen bir takım yoktu. Kadıköyde 10 eksikle berabere kalan, Ali Sami Yende 2 kez Fenerbahçe'yi deviren bir Galatasaray vardı. Beckenbauer'i, Platini'yi falan koymaya gerek kalmadan. Çok değil Mayıs 2008..

Mustafa Sarp hariç bu saydığın adamların hepsi 2 yıl önce de vardı ve en yakın rakibinin 6 puan önünde şampiyon olmuşlardı. Teknik direktör olarak başlarında önce Kalli sonra fizyoterapist Cevat Güler vardı. Hücum hattında da bu kadar pahalı oyuncular yoktu. Üstelik o zaman 2 yaş daha tecrübesizlerdi. Ama takımda bir ruh bir kazanma azmi vardı. Şimdiki gibi sahada yürüyen bir takım yoktu. Kadıköyde 10 eksikle berabere kalan, Ali Sami Yende 2 kez Fenerbahçe'yi deviren bir Galatasaray vardı. Beckenbauer'i, Platini'yi falan koymaya gerek kalmadan. Çok değil Mayıs 2008..

Dediklerine katılıyorum ve ek olarak olayın tamamen teknik direktörde bittiğine inanıyorum.

aynen katılıyorum 11 tane süper adamla zaten şampiyon olursun ama 7 tane iyi adamın olup deplasmanda 3 galibiyet almışsan hocanın düşünmesi lazım.

ya biz hocayı biraz abarttık kanımca. zamanında fatih hocanın elinde hagi vardı. biyerlere getirdi. 2.denemesinde fiyaskoydu. rijkarddaın elinde xavi - inieste messi ronaldinho etoo vb. adamlar vardı. bize geldi elinde sihirli değnek yok ki . gümledi resmen. ki en çok yönetime üzülüyorum şahsen. ne adamlar aldılar ama başarı yok. yani 2.olmak için mi bunca çırpınış. keşke geretsi alabilseydik. rijkardd tutmadı...

Rijkaard futbolu bilmiyor. :asd:

Dünkü kadromuzla bile Trabzonspora 2 avans verseydik yine yenerdik,bana göre yenilginin baş sorumlusu Rijkaardır.Onu en çok seven birisi olarak söylüyorum,ben bu saatten sonra Rijkaardın farkını ortaya koyabileceğini zannetmiyorum,eğerki yarın istifa eder veya yönetim gönderirse kalan 8 maçıda kazanacak kadroya sahibiz.

son 4 deplasmanda 2 puan almışsak ve hoca hala çözüm üretemiyorsa orda oturmasın o zaman.hep kötü oyun hep kötü oyun

Dünkü kadromuzla bile Trabzonspora 2 avans verseydik yine yenerdik,bana göre yenilginin baş sorumlusu Rijkaardır.Onu en çok seven birisi olarak söylüyorum,ben bu saatten sonra Rijkaardın farkını ortaya koyabileceğini zannetmiyorum,eğerki yarın istifa eder veya yönetim gönderirse kalan 8 maçıda kazanacak kadroya sahibiz.

ondan sonrada neden avrupada basari gelmiyor diyoruz

iste sen cevplamisin bu soruyu cokmu zor 1-2 sene sabretmek?

"Sabır, destek, sistem, zaman " diyorum başka birşey demiyorum.

Ne oldu kısa vaadede başarı gelmeyince bu adam mı sorgulanıyor ? Hani nerede sabır, destek felan ?

Sonuna kadar rjkaard devam hocam en az 5 yıl dur burda...

Mac sonunda birisi sordu sizi Chelase istiyor falan diye şimdi konuşulacak ortam deyil gibi bi cümle sarfetti ilginç.

o sezon oynanan kaos futbolu ile geçen seneden itibaren oynanmaya çalışan futbol arasındaki farkı Avrupa maçlarında görmeye çalış. Tsl yi kıstas olarak alırsan kaos futbolu her zaman prim yapar. Koy ileriye forvetleri, durmadan doldur-boşalt, yık oyuna rakip sahaya, adın da zaten Galatasaray, elbette ligi domine edersin. O oynadığın oyunun futbol olmadığını Avrupa Liginde bile gösterirler sana, Cl yi geçtim.

Hücum hattında bu kadar kaliteli oyuncun yokmuş, zaten gerek yokki, top şişiriyorsun ve bu sisteme uygun en mükemmel adam sen de: Hakan Şükür. Rakip ceza sahasına top indiriyorsun, son vuruşlarda başarılı bir adamın var: Ümit Karan. Oyunu rakip sahaya taşıyan, yıkan: Arda Turan, ortasahada ribaundları alan: Mehmet Topal

Azim, hırs demişsin, evet önemli, günü gelir azim sana maç kazandırır, hatta şampiyonluk kazandırır ama bu iyi futbol oynuyorsun demek değildir.

Helsinborg? Avustria Vienna? Paninos? bu kadar rezil bir gruptan bile Bordeux sayesinde çıktık, ondan sonra Leverkusen gibi sıradan bir takım bizi beşledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt