- 1 Ağustos 2014
- 63.840
- 75.050
- 4.338
Bu Capital Sports Media diye bir firmayla anlaşmıştık bu uygulama işlerinin onlarla bir ilgisi olabilir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Capital Sports Media diye bir firmayla anlaşmıştık bu uygulama işlerinin onlarla bir ilgisi olabilir mi
Ben de boyle dusunmustum ama bu aciklama daha farkli bir alana yonelik sankiBu Capital Sports Media diye bir firmayla anlaşmıştık bu uygulama işlerinin onlarla bir ilgisi olabilir mi
Yok onlara bazı reklam alanlarını pazarlama hakkını devretmiştik yıllık 1 milyon sterline kapta detaylı açıklaması vardı.Bu Capital Sports Media diye bir firmayla anlaşmıştık bu uygulama işlerinin onlarla bir ilgisi olabilir mi
Şu şeyler baya üyelik kazandırır yeterki ugrasilsin. Deli para kazanır kulüp şu işten.
Soyunma odaları antrenmanlar maç sonu kutlamalar yemekler vs
Düşünce çok güzel ama cokmemeli şu uygulama. Üyelik alacağız kod geliyor onu kabul etmiyor 2 gündür onla uğraşıyorum ara ara hala üye olamadım
GSCimbom Mobile App
Kesinlikle katılıyorum ciddi destek gelmesi lazım.Öyle herşeyi eleştirip,elini taşın altına koymadan olmaz bu işler.Sayaç ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Şuan uygulamanın düzgün çalışmadığını varsayarsak.
+100 bin indirme var ama kaçı üyelik almıştır meçhul. Avrupali 5 euro ya, yerli de 20 TL ye kıyamıyor. Ülke şartları bir şey de diyemiyorum.
Ama günde 20 TL sigaraya gömen adamlar en azından bikac ay da olsa destek verse iyi olur.
Kuru kuruya sövmek, başarı geldiğinde de sevinmekle olmuyor bu işler.
GSCimbom Mobile App
%70 kar kalıyor ilk yıl için klübe.Katılıyorum acaba üyelik paralarının % kaçı kulübe geliyor. Bunu da açıklasalar daha iyi olur ama belli olur buda. Bu uygulama aynı zamanda reklamda alır ilerleyen zamanlarda bence paralı üye olmayanlara ara sıra reklam falan çıkar bu oyunlarda olduğu gibi ekstra o gelirde olur bunun dışında bence sponsorluk konusunda da ekstra bir artısı olur sonuçta adamlar appın başarısını ve taraftarın güçünü gösterir buda daha güçlü sponsorlar getirebilir kulübe sonuçta artık işler tamamen dijitalde o yüzden önemli bir hamle bence geleçek yönetimde bunun üzerine koyarak devam ettirmeli dijitalleşme işini Gsstoer mağzalarına gerek yok mesela artık belli başlı yerlerde olur onun dışında Gsstore mağzasının sitesini yenileyerek tamamen orada da dijitalleşmeliyiz.
Güvenilir bir kaynak mı ? Ben şahsen %50-60 tarzı bir şey bekliyordum app store - play store payı+ %10 falanda vergisi vardır diyordum%70 kar kalıyor ilk yıl için klübe.
%30 apple alıyor ilk yıl orası kesin ama vergiyi bilmiyorum.Güvenilir bir kaynak mı ? Ben şahsen %50-60 tarzı bir şey bekliyordum app store - play store payı+ %10 falanda vergisi vardır diyordum
Orası zaten net formalardan %10-20 civarı bir şey kalıyordu bize oda storedan satılanlardan Boyner gibi yada Nike'ın kendi mağzasında satılanlardan pay almıyorduk. Bu uygulamanın para dışında sponsorlara etkisi de olacak bence yurt dışından daha güçlü sponsor getirmemize vesile olabilir. Mesela uygulamada ara sıra herkese açık sponsor videolarıda paylaşılabilir ayarını kaçırmadan ilerde çokça yeni özellikte gelecek dendi sonuçta ki bence beklenenden fazla ilgi oldu.Formalardan çok para bırakıyor orası kesin.
GSCimbom Mobile App
Onlardada özel anlaşmalar falan olabiliyormuş.%30 apple alıyor ilk yıl orası kesin ama vergiyi bilmiyorum.
Bu en kötüsü zaten aynen.Onlardada özel anlaşmalar falan olabiliyormuş.
gurbetçilere biraz daha pahalı 40-50 eu arasında bişeydi yıllıkgurbetçi kardeşlerimiz yıllık 20 avro verirler herhalde.
ne daha pahalı yav 150 lira bize onlara da 150 avro olmalı iştegurbetçilere biraz daha pahalı 40-50 eu arasında bişeydi yıllık