Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim Ayrılığını Açıkladı!

Ganyancıyı getirelim iki haftada adam eder takımı 🤣

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Isitanin da tvye cikip yalan soyledigi belli oldu bal gibi terimin alternatifi icin guardiolanin yardimcisi ile gorusmus baskanin bilgisi dahilinde. Yoksa adam gelip ftnin yardimcisi olacak degil ya. Arka yollardan pis islere gerek yoktu. Duzgunce sene sonu yollar ayrilabilirdi bu da aciklanabilirdi

Sezonu tamamlaması hepimizin hayrına olurdu. Bülent,Okan filan bu kadrodaki kırılganlıkla başa çıkabilecek profile sahip değiller.

Kaos severizde,bu kadarı fazla oldu sanki.

İstifa etmemiş bu arada, yönetim yollamış.

Isitanin da tvye cikip yalan soyledigi belli oldu bal gibi terimin alternatifi icin guardiolanin yardimcisi ile gorusmus baskanin bilgisi dahilinde. Yoksa adam gelip ftnin yardimcisi olacak degil ya. Arka yollardan pis islere gerek yoktu. Duzgunce sene sonu yollar ayrilabilirdi bu da aciklanabilirdi
He şu an derdimiz buydu takım bitirilmiş aman pasamizin arkasından iş çevrilmiş takımın menfaati için vah vah

Terim'in ayrılığı artık gerekli bir durum haline gelmişti ama, ben açıkçası Burak Elmas ve yönetimine zerre kadar güvenmiyorum. O yüzden bundan sonrası için de pek umudum yok benim.

"Terim gitti, dertler bitti" demek büyük bir yanılgı olacaktır.

Yeni geldim. NTV dışında Kaynak var mı? Yeni hoca adayı kim? Torrent'in hocalık kariyeri cacık. Umarım böyle bir hata yapmayız. Klas bir Alman td gelsin.

Çok şaşırdım ama çok sevindim ayrılmasına. İstifa olsa, basın toplantısı yaparak veda ederdi. Keşke daha önce yapsalardı.

konyanın hocası olabilir mi acaba iş yapar mı bizde

Fatih Terim, Florya'daki eşyalarını topluyor. Fahri Yılmaz, Şükrü Hanedar gibi profesyonellerin de kulüpten ayrılması bekleniyor. [Ajansspor]

Ayrıca dünden beri hiçbişe yapasım yok internette aylak aylak dolanıyorum bir haber çıkmadı iki makale yazalım dedim 3 saat içinde niye bir sürü olay oluyor lan.

Geri
Üst Alt