- 3 Temmuz 2012
- 133.894
- 80.754
- 5.198
kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk Ergün listesindeydi seçilseydi muhtemelen Cenk Ergün transferlerle falan o ilgilenecekti. Sportif Aş'de Cenk Ergün- Ebru Köksal- Cemal Özgörkey olacaktı yüksek ihtimal.Eşref Hamamcıoğlu nasil birisi? Yani neyi temsil ediyor? Terimci mi ? Geri kafali mi ? Okani albayraki geri getirir mi ? Nasil bi karekter? Merak dan soruyorum cünki hic bi Fikrim yok
İşin çelebi kim tanımıyorum bir arastirayim
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cebinden mi harcamis parayıDursun Özbek 'in birinci dönemi rezalettir kabul ama ikinci döneminde yaptığı transferlerle 2 yıl şampiyonluk geldi hiç kimse kusura bakmasın. Şu anda bize direkt olarak para harcayacak biri lazım bence tek para harcayacak kişi şu anda Dursun.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok kimseyi desteklemiyorum.dursuncuyuz degil mi yeni dönemde dostum
Cebinden para harcayamiyorsun artık.Dursun Özbek 'in birinci dönemi rezalettir kabul ama ikinci döneminde yaptığı transferlerle 2 yıl şampiyonluk geldi hiç kimse kusura bakmasın. Şu anda bize direkt olarak para harcayacak biri lazım bence tek para harcayacak kişi şu anda Dursun.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi