Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşref Hamamcıoğlu nasil birisi? Yani neyi temsil ediyor? Terimci mi ? Geri kafali mi ? Okani albayraki geri getirir mi ? Nasil bi karekter? Merak dan soruyorum cünki hic bi Fikrim yok
Cenk Ergün listesindeydi seçilseydi muhtemelen Cenk Ergün transferlerle falan o ilgilenecekti. Sportif Aş'de Cenk Ergün- Ebru Köksal- Cemal Özgörkey olacaktı yüksek ihtimal.

G.SARAYa başkanlik hizmeti bir bayrak yarışıdır ve o bayraği taşıma sirasi artik ibo basganin gorevidir. Camiamizi basariyla temsil edecegini umuyorum.
Şimdiden kendisini tebrik ederim

Dursun Özbek 'in birinci dönemi rezalettir kabul ama ikinci döneminde yaptığı transferlerle 2 yıl şampiyonluk geldi hiç kimse kusura bakmasın. Şu anda bize direkt olarak para harcayacak biri lazım bence tek para harcayacak kişi şu anda Dursun.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun Özbek 'in birinci dönemi rezalettir kabul ama ikinci döneminde yaptığı transferlerle 2 yıl şampiyonluk geldi hiç kimse kusura bakmasın. Şu anda bize direkt olarak para harcayacak biri lazım bence tek para harcayacak kişi şu anda Dursun.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cebinden mi harcamis parayı
O transfer isimizi gördü fakat bi ton kisitlamayida onun yuzunden yedik sonrasinda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

360

Aziz Yıldırım

Dursun aday olur ve secilirse futboldan uzaklasma zamani gelmis demektir.

Kulubumden nefret etmek istemem

Anladıgım kadarıyla dursunun listesi güçlüymüş yani diğer adaylara da bakıyorum elle tutulur tek bir kişi yok kötünün iyisi olsun bari

Adaylar kim olacak bir bakalım önce. Eşref Hamamcıoğlu aday olursa zaten ona oy verenler yine ona verecektir. Ama Metin Öztürk aday olursa mesela yine ona oy verenler oy verir ama Burak Elmas'a oy verenler kime oy verecek? Bu önemli. Bence Metin Öztürk'e yönelebilir Burak Elmas'ın oyları. Hem Eşref Hamamcıoğlu hem Dursun Özbek aday olursa liseli oyları bölünür ve Metin Öztürk'ün şansı artar. Dursun Özbek mi yoksa Eşref Hamamcıoğlu mu başkan olsun derseniz ben kesinlikle Eşref Hamamcıoğlu olsun derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt