Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gsc parametreleri gösteriyor ki dursun özbek başkanlığında altın çağı yaşayacağız

Ali Sabancı gelsin. Zengin başkan istiyorum. Nerde fakir var bize başkan oluyor

Evet anket yeniden yapılsın.. Sn aysala giden oyların diğer adaylara nasıl dagilacagini görelim.

Kulubu liseliler yönetmeli artik bazi seylerden dolayi akillanmis olmamiz gerekir

Esref Hamamcioglu cok dogru bir profil

Divan baskanligi yapmis,liseli ve camia da söz sahibi olan tecrubesi olan insanlarin da destegini aliyor

Anketi adaylar keşinleşince adaylar üzerinden yeni konu altında yapmak daha doğru olur kadrolarını konuşabildiğimiz .

Şu an aysaldaki oylar %85 Eşref %15 öztürk ve diğer önerilere kayacaktır.

151 oy mu - 128 E.hamamcığlu 23 başkaları diyede bakabiliriz bana göre. Dursun Özbek faktörü katmadan tabi.

Ajans 1905'e göre Dursun'un seçime katıllma isteği varmış ama ekibini ayarlamadan kesin konuşmak istemiyomuş gazetecilere falan..

olsun anasını satayım olsun ... gene %35 oyu kapan başkan olsun olduğu gibi muhaliflerle uğraşsın. Yani aday olurken var olan adaylar ile konuşmuyorlar mı acaba hiç - direkt kapışma moduna mı giriyorlar.

Metin Öztürk'ü tamamen yarış dışı bırakmış olur - Eşref vs DÖ olur ve bence Hamamcıoğlu gene kazanır - DÖ 'de bir daha aday olmaz.

Dursun Özbek'in pazartesi veya salı günü adaylığını resmen kendisinin duyurması bekleniyor. (Fotomaç - Savaş Çorlu)

Yarısı aday diyor, yarısı değil. Ne Dursun’muş be

Haberin tamamı bu arada:

Sağlam bir kadro kurmaya hazırlanan Dursun Özbek'in, stat isim sponsoru NEF'in sahibi Erden Timur ile el sıkıştığı öğrenildi. Adı başkanlık için geçen Cemal Özgörkey'e de teklif yapacağı ifade edildi.

Özbek'in geçmiş dönemde yöneticilik yapmış birçok isimle temasta olduğu ve diğer adayların son seçimdeki listelerinden de birkaç kişiyi kadrosuna katacağı belirtildi. Eski başkanın, pazartesi veya salı günü adaylığını resmen kendisinin duyurması bekleniyor.

BURUK-ERGÜN GELİYOR

Dursun Özbek'in seçilmesi takdirde Teknik Direktörlük görevine Okan Buruk'u getireceği iddia ediliyor. Özbek'in eski Sportif Direktör Cenk Ergün'ü yeniden koltuğa oturtacağı ve üç ismin transfer ve kadro planlaması yapacağı belirtiliyor.

Bu arada aday olursa M.Öztürk ile de birleşebilir gibi geliyor.

Son düzenleme:
Osman Şenher:

Önceki gün bir telefon aldım. Yeni bir oluşum kuruluyormuş. 13 tane Galatasaray’ı seven kişi, 1.5’ar milyon euro kulübe hibe edip, güçlü bir yönetimle üçüncü aday olarak seçime katılmak için görüşmeler yapıyormuş. Dilerim ikna olurlar, seçime katılırlar.
İsimlerini şu an açıklamıyorum. Bunun da tek sebebi, oluşum gerçekleşsin doğru haber vermiş olayım diye. Ama 1-2 gün içinde seçime katılıp katılmayacağını hepiniz duyacaksınız. Dilerim bu insanların adları duyulduğu zaman, ‘Şunu teknik direktör yapın, şunu sportif direktör yapın, bu insandan yönetici olur mu?’ gibilerinden yangın tayfası ortalığı ayağa kaldırmaz.
Buradan palavra kesmiyor, nutuk da atmıyorum. Ama şu an futbolculara ödenecek paralar, bankalara ödenecek paralar, yapılacak transferler... Bunun altından kalkmak çok zor. Bu bir gerçek. Ortak akıl olmazsa, para bulunmazsa, gelecek sezon herkes, U19 ağırlıklı bir Galatasaray seyreder.
Tabii ben bunları yazıyorum, okuyunca birçok kişi rahatsızlık duyacak. Ama yapacak bir şey yok, doğrusu bu. 30 milyon taraftar ve camia artık tek vücut olmazsa sorunlar daha da artar. En önemlisi, yeni spor yasası çıkıyor. Eylül ayında mecliste kabul edilecek. O yasa çıkınca artık sırf Galatasaray değil, bütün kulüpler ne başkan ne yönetici bulamayacak.
Size şöyle anlatayım, gelen başkan 100 milyon lira ile kulübü devraldı. Her artı parayı cebinden ödeyecek. Hani neden daha fazla transfer yapılmadı diyenler var ya, o zaman gık çıkaramayacaklar. Hangi futbolcu alınırsa, kaderlerine razı olacaklar. İyi veya kötü futbolcu fark etmez. Herkes kendini buna hazırlasın."

Dursun Özbek sanırım.

marcao kerem nelsson 60-65 mustafa 7-8 cica 4-5 luyi ozorn 3

bunları yapabilirler bıraksınlar para yok vs laflarını oyuncu satmalıyız

Rezan dün Dursun Özbek 50 milyon hibe etti klübe dedi. Belki tek başkandır hibe eden hiç sevmesemde.İstenmesinin sebebide bu bence liseliler tarafından para ihtiyacı olduğunu biliyor herkes.

BURUK-ERGÜN GELİYOR

Dursun Özbek'in seçilmesi takdirde Teknik Direktörlük görevine Okan Buruk'u getireceği iddia ediliyor. Özbek'in eski Sportif Direktör Cenk Ergün'ü yeniden koltuğa oturtacağı ve üç ismin transfer ve kadro planlaması yapacağı belirtiliyor.

Dursun Baskannn <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt