Galatasaray Başkanı Kim Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca değiştirir gibi başkan değiştiriyoruz tam olarak bu sebeple her seferinde daha kötü adaylar çıkıyor gelen gideni aratıyor Bu kulübün tek çıkış yolu güçlü bir milyardere satılmasıdır 20 senedir hep oraya borç buraya borç onlarca değişen başkan kulüpteki iç çatışmalar liseli lisesiz kavgası vs winner karakterimiz var ama hep önümüze set çekiliyor o setleride paramparça edecek güçlü bir kulüp sahibine ihtiyaç var yoksa torunlarımız bile şl finali göremez bu gidişle belki 1 2 konferans ligi finali görürler o kadar

Taktı Fransız tdye.Hiçbir kriteri yoktur eminim Fransız olmasından başka.Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama öyle.Lisecinin sözlük anlamı gibi Eşref

Taktı Fransız tdye.Hiçbir kriteri yoktur eminim Fransız olmasından başka.Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama öyle.Lisecinin sözlük anlamı gibi Eşref

Bu hesabı ciddiye almaya gerek yok yahu. Ama Fransız tdler’in bağıntısı Hamamcıoğlu ile değil, Cenk Ergün ile alakalı bence. Fransa bağlantıları kuvvetli bir isim. Fransa’dan kimi istersin deseler Garcia ve Haise’yi başarılı olduğu için sayarsın zaten. Onların dışında da Julien Stephan, Galtier ve Genesio sayarım. Bir de Belçikalı ama sene sonu kovulacak denilen Clement için acaba dersin. Fransız diyorsak bunlardan birisine okeyim -Galtier ile Genesio’nın şu an ihtimali yok, Stephan ve Clement de çok zor bu arada- , Puel falan bulaşmayalım yeter.

1 yıl sonra yargılanmamak için ülkeden kaçacak adamların Galatasaray'ımı yönetecek olmasını sindiremiyorum.

Tarihimiz boyunca hic fransiz teknik direktörümüz olmamis.

Rudi Garcia
Claude Puel
Laurent Blanc

Bu 3'ü bosta

eşref de dursun gibi galatasaray başkanlığının havasını atmak ve şöhretini yaşamak için geliyor gibi hissediyorum, başarılı olmak falan zerre umrunda değildir. m.öztürk de mobese görse konuşuyor ve çoğu lafı tutarsız. kısacası biz her türlü ayvayı yedik al birini vur ötekine

Bu hesabı ciddiye almaya gerek yok yahu. Ama Fransız tdler’in bağıntısı Hamamcıoğlu ile değil, Cenk Ergün ile alakalı bence. Fransa bağlantıları kuvvetli bir isim. Fransa’dan kimi istersin deseler Garcia ve Haise’yi başarılı olduğu için sayarsın zaten. Onların dışında da Julien Stephan, Galtier ve Genesio sayarım. Bir de Belçikalı ama sene sonu kovulacak denilen Clement için acaba dersin. Fransız diyorsak bunlardan birisine okeyim -Galtier ile Genesio’nın şu an ihtimali yok, Stephan ve Clement de çok zor bu arada- , Puel falan bulaşmayalım yeter.
Blanc yapar en fazla Garcia'yı kolay kolay getiremez. Üdtelik şu kadroyla Garcia kafayı yer.

turgay-kiran-1.jpg

turgay bey
Ne oldu bu adama? Eskiden her seçimde aday olurdu. Küstü galiba.

Esref 7102
M.özturk 5569

yeni baskanimiz h.o, esref 1500 kusur fazla oy alarak kazanmis gözukuyor

Az katılım olur Eşref kazanır diye düşünüyorum.

Frank Haise'nin kontratı 2023'e kadar varmış o yüzden bana pek mantıklı gelmiyor Lens bırakmaz bence. Rudi Garcia ise maliyeti nedeniyle olmaz gibi geliyor bana olsa isterim gayet iyi ve bize yakışacak bir hocadır bence. Ama sanki Farke gibi bpşta genç bir isim yada Nenad Bjelica veya Trpisovsky gibi Çek- Sırp- Norveç- Danimarka liglerinden bir isim getirecek gibi geliyor Eşref H. kazanırsa. Bu arada Rudi Garcia keşke olsa ben razıyım kendisinden bence gayet elit bir hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt