Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.901
- 22.701
- 2.228
Esref baskan onde gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taktı Fransız tdye.Hiçbir kriteri yoktur eminim Fransız olmasından başka.Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama öyle.Lisecinin sözlük anlamı gibi Eşref
Taktı Fransız tdye.Hiçbir kriteri yoktur eminim Fransız olmasından başka.Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama öyle.Lisecinin sözlük anlamı gibi Eşref
Hem Avrupa'da yokuz hem yayın gelirleri vs derken gelirlerimiz iyice eriyecek, macera arıyoruz resmen.Rudi Garcia'ya burun kıvıracak halimiz yok da geleceğine inanmıyorum onun...Tarihimiz boyunca hic fransiz teknik direktörümüz olmamis.
Rudi Garcia
Claude Puel
Laurent Blanc
Bu 3'ü bosta
MÖztürk listesinde de twitçiler ve geri vitesçiler çıkmış. Hamamcıoğlu kolay kazanacak gibi duruyor, Terimciler listenin tamamını incelemeye başlar şimdi.
Blanc yapar en fazla Garcia'yı kolay kolay getiremez. Üdtelik şu kadroyla Garcia kafayı yer.Bu hesabı ciddiye almaya gerek yok yahu. Ama Fransız tdler’in bağıntısı Hamamcıoğlu ile değil, Cenk Ergün ile alakalı bence. Fransa bağlantıları kuvvetli bir isim. Fransa’dan kimi istersin deseler Garcia ve Haise’yi başarılı olduğu için sayarsın zaten. Onların dışında da Julien Stephan, Galtier ve Genesio sayarım. Bir de Belçikalı ama sene sonu kovulacak denilen Clement için acaba dersin. Fransız diyorsak bunlardan birisine okeyim -Galtier ile Genesio’nın şu an ihtimali yok, Stephan ve Clement de çok zor bu arada- , Puel falan bulaşmayalım yeter.
Ne oldu bu adama? Eskiden her seçimde aday olurdu. Küstü galiba.![]()
turgay bey
Bu hesabı ciddiye almaya gerek yok yahu. Ama Fransız tdler’in bağıntısı Hamamcıoğlu ile değil, Cenk Ergün ile alakalı bence. Fransa bağlantıları kuvvetli bir isim. Fransa’dan kimi istersin deseler Garcia ve Haise’yi başarılı olduğu için sayarsın zaten. Onların dışında da Julien Stephan, Galtier ve Genesio sayarım. Bir de Belçikalı ama sene sonu kovulacak denilen Clement için acaba dersin. Fransız diyorsak bunlardan birisine okeyim -Galtier ile Genesio’nın şu an ihtimali yok, Stephan ve Clement de çok zor bu arada- , Puel falan bulaşmayalım yeter.