Galatasaray Demek 4-4-2 Demek

Berat'ı korumak sana mı kaldı ha dönerci çırağı? Biz onla şakalasırız, tartışırız sana ne? Yırtık dondan çıkmaktan başka bir halt bildiğin yok şizofren herif.

Haplarını almaya, iyileşmene bak sen. İlaçlarını almaya maddi durumun el vermiyorsa yardımcı olabilirim, daha önce de belirtmiştim bunu.

Senin gibi gereksizler iste rezil oldugunu anladigi vakit 'onunla sakalasiriz' muhabbetine cevirir. Yüzüne tükürsem yeri geldiginde onu bile kabul edersin yüzsüz herif.

Maddi duruma gelince, aynen yetmiyor, yardimci olabilirsin ciddi isen.

Rüyada benim için kavga edilmesi, meşakkatle birlikte hak edilen müjdeye, zorlukla hak edilen toplu kazanca, umudunu yitirdikten sonra umduğu toplu mala, çektiği zorlukların sonunda hak edilen hünere yorulur, Olumlu tabir olarak rüyanız: benim için kavga edilmesi, çektiği sıkıntıların meyvesini alarak gözlediği sevince, sıcakkanlı orta yaşlı kadına, meşakkatle özlediği sevince, finansal yükü olan bir kimseden kurtulmaya, sıkıntılarının sonunda kazandığı nimete, cefa çekerek gözlediği mevkiye yorulur.

4-4-2 kazanmak için sahaya çıkan bir takım için ideal bir sistemdir.Cesur oynayan takımlar bu sistemi kullanır.Ancak bunun için aynı sistemdeki gibi kazanmak için sahada olan olan cesur futbolculara ihtiyaç vardır.

Senin gibi gereksizler iste rezil oldugunu anladigi vakit 'onunla sakalasiriz' muhabbetine cevirir. Yüzüne tükürsem yeri geldiginde onu bile kabul edersin yüzsüz herif.

Maddi duruma gelince, aynen yetmiyor, yardimci olabilirsin ciddi isen.

Ya adamla tatlı tatlı tartışıyoruz, sen aramızdaki muhabbeti ne kadar biliyorsun da yine böyle çok bilmiş yorum yapıyorsuz ha yüzsüz herif? 29 yaşına gelmişsin, adam olamamışsın burada kendini tatmin etmeye çalışıyorsun Delikanli Hakan. Sen kaç paralık adamsın da yüzüne tükürsem falan diyorsun şizofren herif.

Maddiyat konusuna gelirsek o konuda ciddiyim. Kötü yola düşmene izin vermem senin. İnsanlık ölmedi sonuçta. Merhametli insanım ben.

cok manyak bir kavga
hakan gokhani usta bir donerci gibi ince ince dograr diyenler ?

Ya adamla tatlı tatlı tartışıyoruz, sen aramızdaki muhabbeti ne kadar biliyorsun da yine böyle çok bilmiş yorum yapıyorsuz ha yüzsüz herif? 29 yaşına gelmişsin, adam olamamışsın burada kendini tatmin etmeye çalışıyorsun Delikanli Hakan. Sen kaç paralık adamsın da yüzüne tükürsem falan diyorsun şizofren herif.

Maddiyat konusuna gelirsek o konuda ciddiyim. Kötü yola düşmene izin vermem senin. İnsanlık ölmedi sonuçta. Merhametli insanım ben.
Hadi hadi devam etmeyelim simdi, adamligi senden ögrenecek degiliz. Bizim adamligimiz da sana kalmamis dün ki cocuk. Soyadini yirtik don gibi degistiren ben degil, sensin Gökhan Sancak.

Neyse hadi kapatalim mevzuyu. Maddiyat konusunda özel'den mesaj yolla yardimci ol olabiliyorsan. O kadar sene okudum, master yaptim ama ilaclari alacak param kalmadi. Seni ise rahat alabilirim ama, bes kurus etmezsin zaten. Ama merak etme, cocugum olsan kendime dava acardim süphesiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dünyanın en kaliteli sistemi 4-3-3 dür. Bu sistemi monte etmeden başarı sağlayamayız.

Kavga yok beyler. Hakaretler havada ucustu ama bunun bir sonraki mesaji küfür olur büyük ihtimal. Küfür Gökhan kendine yakistiriyor mu bilemiyorum ama benim ettigim hakaretleri yine de saka ile karsilarsa sevinirim.

Biz de kizmiyoruz kendisine.

Hadi hadi devam etmeyelim simdi, adamligi senden ögrenecek degiliz. Bizim adamligimiz da sana kalmamis dün ki cocuk. Soyadini yirtik don gibi degistiren ben degil, sensin Gökhan.

Neyse hadi kapatalim mevzuyu. Maddiyat konusunda özel'den mesaj yolla yardimci ol olabiliyorsan. O kadar sene okudum, master yaptim ama ilaclari alacak param kalmadi. Seni ise rahat alabilirim ama, bes kurus etmezsin zaten. Ama merak etme, cocugum olsan kendime dava acardim süphesiz.

Soyadımı değiştirdiğim doğru. Eski soyadımı bilenler biliyor zaten. Nedenini de yetkililere ilettim. Bu arkadaş bazı konularda hala ısrar ediyor. @Talha Küllü

Şimdi bunu yazdın da ne oldu ha Delik Hakan? Dünkü çocukmuş? 29 yaşındasın diye adam mı oldun hasta herif?

Master yapmışmış, beni alacakmışmış.. Sen kıçına don al önce şizofren herif seni. Ayrıca çocuğun olmaz senin. Kestirmedin mi geçenlerde sen bülüğünü? :)

Forumda ünlüler gibi herkesin ismi soyadı gerçek değil

Dünyanın en kaliteli sistemi 4-3-3 dür. Bu sistemi monte etmeden başarı sağlayamayız.

1220804-25469633-2560-1440.jpg

:asd22::asd22:

Soyadımı değiştirdiğim doğru. Eski soyadımı bilenler biliyor zaten. Nedenini de yetkililere ilettim. Bu arkadaş bazı konularda hala ısrar ediyor. @Talha Küllü

Şimdi bunu yazdın da ne oldu ha Delik Hakan? Dünkü çocukmuş? 29 yaşındasın diye adam mı oldun hasta herif?

Master yapmışmış, beni alacakmışmış.. Sen kıçına don al önce şizofren herif seni. Ayrıca çocuğun olmaz senin. Kestirmedin mi geçenlerde sen bülüğünü? :)
Kicim da don olmadigini nerden biliyon ulan cöktünmü önümde?

Neyse ya yazacagimi yazdim, tadinda birakalim dimi..

Kicim da don olmadigini nerden biliyon ulan cöktünmü önümde?

Neyse ya yazacagimi yazdim, tadinda birakalim dimi..

Nerden bildiğimi anlatmayayım istersen? Gerçi herkes biliyor da neyse. Leğen olmuş bazı kısımlar, hala nerden biliyorsun diyorsun ya..

Neyse hadi bu kadar yeter sana.. (ha yetmedi dersen devam ederiz yani sıkıntı olmaz :))

Nerden bildiğimi anlatmayayım istersen? Gerçi herkes biliyor da neyse. Leğen olmuş bazı kısımlar, hala nerden biliyorsun diyorsun ya..

Neyse hadi bu kadar yeter sana.. (ha yetmedi dersen devam ederiz yani sıkıntı olmaz :))
Zevk mi aliyorsun hakaret etmekten? Benim canim sIkIldI ya bence kapatalim. Sidik yarisina girmek yakismiyor.

Sürekli de kavga da anne baba cagirir gibi kollektif konusma Gökhan'im ;)

hpimiz kabul edelim ki saçma sapan kavga oldu
yavşamak için kavga yaptilar resmen

Geri
Üst Alt