Haber Galatasaray - Fenerbahçe Derbisine Yabancı Hakem Verilecek İddiası

ben yönetimin yerinde olsam
"ister türk olsun ister yabancı.. isterse sahada koç var da acun olsun bizim için farketmez. .... geçeceğiz.." derim

Yahu boyle birseyin kabulu mümkün degil

Psikolojik üstünlük tamamen fenere geçer

Kendinize gelin beyler
Onlar dışarıya Galatasaray korunuyor algısı yapsa da kendi içlerinde Türk hakemleri olmasa şu anda 20 puan geride olacaklarını çok iyi bilirken yabancı hakemde psikolojik üstünlük nasıl fbye geçiyor. Şu ana kadar Türk hakemle şampiyonluk yarışında tutulmuşlarken ve bunu en iyi kendileri bilirken psikolojik üstünlük nasıl fenere geçiyor.

Yabancı hakem (para almayacak, 1. sınıf Alman; İtalyan hakem gelecek ama hem de kendi ekibiyle) gelirse döve döve yeneriz. Maçtan sonra da döver yollarız.

Ben fenerin valla yabancı hakem gelmesin diye ters psikoloji yaptığını düşünüyorum. Gerçi ahmak oldukları için kendi yalanlarına kendileri de inanmış olabilir, kaliteli yabancı hakemle kazanacaklarını düşünüyor olabilirler, onlara belli olmaz.

Kalan maçlara da yabancı hakem şartı getirmeden kabul edilirse yazıklar olsun.
2 katı öde, paraları bizden kesilsin

Benoit Bastien gelsin o zaman liseli hakem isteriz.

1739443549758.webp

Hakem gözlemcileri de yabancı olmalı.
Kısaca UCL, dünya kupası, Avrupa finallerinde ne uygulanıyorsa aynısı olmalı

cıvığı çıkıyor işin

hiç bir noktada
hiç bir isimde

Galatasaray ve fener aynı noktada buluşmaz. %50-%50 kutuplaşması gibi oldu çünkü

bir tanesi A diyorsa diğer "aa bu A diyor , kesin bir çıkarı bir şeyi var ...o zaman B" mantığında.

Ben fenerin valla yabancı hakem gelmesin diye ters psikoloji yaptığını düşünüyorum. Gerçi ahmak oldukları için kendi yalanlarına kendileri de inanmış olabilir, kaliteli yabancı hakemle kazanacaklarını düşünüyor olabilirler, onlara belli olmaz.

VİN VİN peşindeler
vin 1 : yabancı hakem gelirse dediğini yaptırmış olucak ve hakkaten belki de y hakemle bizi yeneceklerne inanıyolar
vin 2 : türk hakem olursa baskı altında olucak burda ifb aleyhinde hata yaparsam yabancı hakem getirirler diye
en iyisi VİN 1, yabancı hakem getirip analarını bilmem neapıp sezon sonuna dek seslerni kesmelerini sağlamak.

VİN VİN peşindeler
vin 1 : yabancı hakem gelirse dediğini yaptırmış olucak ve hakkaten belki de y hakemle bizi yeneceklerne inanıyolar
vin 2 : türk hakem olursa baskı altında olucak burda ifb aleyhinde hata yaparsam yabancı hakem getirirler diye
en iyisi VİN 1, yabancı hakem getirip analarını bilmem neapıp sezon sonuna dek seslerni kesmelerini sağlamak.
%100 ahbab :ka21:

Bu arada bu eşşekler geçen seneye güveniyorlar 10 kişi yendik falan burayı okuyan kuşlar vardır onlara yazıyorum o maç son maç olsaydı ölünüz çıkardı o staddan bırak galibiyeti götünüzün üstüne oturamazdınız, siz galatasaray'ı falan yenmediniz 1 haftalık daha fazla kredisi olan bir takımı yendiniz.

Geri
Üst Alt