- 1 Ocak 2011
- 15.130
- 10.245
- 1.688
KOKLayim senin gibi Galatasarayliyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yonetim mi ney yapsin sorun o zaten yonetim hic bisey yapmiyoYönetim ne yapsın Terim bi yandan uA bi yandan oyuncu alınmasın diye ellerinden geleni yaptılar. İrfan max 7 m euroluk topçu.
Daha fazlasini isterdik ahb. Normal rakamlar istemis. Önünde euro 21 var. Ve iyi 1 performans gostermesi de kesin gibi. Şlden sonra bu vitrine cıkarsa fiyat daha da yükselir.İrfan bizde olsa benzer paralar isterdik.
Sonraki satıştan payı yüksek verip, bizden gitsin falan dersin max. bu saatten sonra
herkes bizim gibi keriz değil. irfan bizde olsaydı garanti bi çıkış maddesi koydurmuştu.Sözleşmesine duzgun bir çıkış maddesi koydurmayıp 20 yıllık sözleşme imzalayan irfanı alkışlayalım.
Normal şartlarda zaten imkansız şu an İrfan'ı almak. Nakit yok kimsede. Oyuncudan talep gelmiş diye bi acaba mı dedik ama yine zor. Yönetim beceremez o kesin. Hoca da uğraşmaz bu saatten sonra. Onyekuru gelse şükredeceğim bu transfer sezonunda.
Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: "Başkan Mustafa Cengiz ile telefonda görüştük, Albayrak da ziyaretime geldi; çay, kahve içtik. Galatasaray'ın teklifi ile bizim talebimiz arasında ciddi farklar var
Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: "Türkiye'de kulüplerin İrfan Can Kahveci'yi alabileceğini düşünmüyorum. Bugün Avrupa İrfan Can Kahveci'nin peşinde"
Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Bu yaz Euro 2020 var. Avrupa’nın peşinde olduğu bir milli futbolcuyu şimdi niye satayım? Böyle bir niyetimiz yok. Ama mutlaka İrfan Can’ı isteyen biri varsa, 12-13 milyon euro'yu getirmesi gerekir"