Sonraki satıştan payı yüksek verip, bizden gitsin falan dersin max. bu saatten sonra

Normal şartlarda zaten imkansız şu an İrfan'ı almak. Nakit yok kimsede. Oyuncudan talep gelmiş diye bi acaba mı dedik ama yine zor. Yönetim beceremez o kesin. Hoca da uğraşmaz bu saatten sonra. Onyekuru gelse şükredeceğim bu transfer sezonunda.

Normal şartlarda zaten imkansız şu an İrfan'ı almak. Nakit yok kimsede. Oyuncudan talep gelmiş diye bi acaba mı dedik ama yine zor. Yönetim beceremez o kesin. Hoca da uğraşmaz bu saatten sonra. Onyekuru gelse şükredeceğim bu transfer sezonunda.

İstifa etsinler, sinerji yaratsınlar yeter bu saatten sonra. Zaten liseliler yemek için fırsat bekliyordu, 2. ibrasızlığı yerler, Mayıs’ta seçilemeyecekleri için ellerini sallayarak siyasilerden mahkeme desteğini de alamazlar. Ömürleri boyu mahkemelerde dolaşırlar

Fiyat dogrudur. Avrupa'dan isteyende vardir bence o da dogrudur. Irfan icin soyluyorum umarim Avrupaya gider kendini orda ispatlar o yetenegi var cunku.

Ozan'ın 10 milyon gibi paraya satılmasının ardından İrfan Can'ın filan da 9-9.5 Fener'e peşkeş çekildiğini görür gibiyim. Geçin bu ayakları, ŞL'de 6 maçın 5'inde sahadan kaybolan İrfan'a kimse 12-13 milyon vermez, Göksel'in önüne 8 milyon gibi parayı nakit atsan sokak köpeği gibi başında gezer. Yokluk bu hıyarı da konuşturuyor işte. Burada denmesi gereken senin de ligde iddaan yokken oyuncuyu bugün verip yazın kalkacak FFP'yle gerekirse Başakşehir'i tümden satın alacak kadar büyük bir camia olduğun. Ama tesislere gidip sütlü kahve içip dönen Apo gibi adamlarla bu vizyon transferler zor tabii. O anca Amrabat'ı önden ayartıp 3 milyonluk herife 8 milyon vermesiyle bilinir.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: "Başkan Mustafa Cengiz ile telefonda görüştük, Albayrak da ziyaretime geldi; çay, kahve içtik. Galatasaray'ın teklifi ile bizim talebimiz arasında ciddi farklar var

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: "Türkiye'de kulüplerin İrfan Can Kahveci'yi alabileceğini düşünmüyorum. Bugün Avrupa İrfan Can Kahveci'nin peşinde"

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Bu yaz Euro 2020 var. Avrupa’nın peşinde olduğu bir milli futbolcuyu şimdi niye satayım? Böyle bir niyetimiz yok. Ama mutlaka İrfan Can’ı isteyen biri varsa, 12-13 milyon euro'yu getirmesi gerekir"

Herkesin gorusune saygi duysam da, ICK'nin bu rakamlari ettigini dusunmuyorum. 2.5 milyon Euro bonservis bence onun ederi. Hadi maksimum 5 olsun. 12-13 milyon Euro nedir?

Hangi ligde oldugumuzun farkinda misiniz?

Avrupa'nin da ICK'nin pesinde olduguna inanmiyorum. Avrupa pesinde ve sen o fiyatlara satmiyorsun oyle mi?

Göksel'e bos yere kizmayin adam kesinlikle hakli.

Irfan ile 2024'e kadar kontrat yapmislar, takiminin Visca ile birlikte en cok fark yaratan adami. 3-4 Milyona birakacak degildi tabi ki.

Irfan bizde olsa biz de muhtemelen ayni paralari talep ederdik.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her şey bir yana da biz Sn. Abdurrahim Albayrak bey efendi hazretlerinden gidip sağda solda çay kahve içip muhabbet edeceğine iş bitirmesini bekliyoruz.

Milli takimda ilk 11de oynarken bu adam niye bu kadar uzun ve max 9-10 milyonlu serbest kalma maddesi olmayan sözlesme imzalamamis?

Adamlar ne güzel kulüp yönetiyor. Eksikler hemen gideriliyor, misyonunu tamamlamis oyuncalar ayriliyor, sampiyonluk sonrasi para savrulmuyor yeni yapilanma gerceklesiyor, mühim oyuncularin kontratlari zamaninda uzatiliyor
Taraftar birde prestij olsa lige ambargo koyarlardi herhalde
Kahrolsun 22 sampiyonluk görmüs kulüp ne durumda yav acinasi gercekten

Geri
Üst Alt