Galatasaray: "Karaborsa bilet iddialarını araştıracağız"

İddaalar ger geçen gün artarak ve daha vahim hal almış şekilde devam ediyor. Normalde adı geçen kişilerin aklanana kadar tüm görevlerinden istifa edip sürecin o şekilde ilerlemesi daha uygun olurdu.

Kulüp tüzüğünde çok net bir madde var. Bunu başkan dahil tüm yönetim kurulu üyeleri için uygulamak lazım aslında.

Mal varlık tanımı; parayla ölçülebilir hakların tümü demektir. Bu durumda bilet gelirleri de kulübün malvarlığı kapsamındadır.

ÜYELİKTEN ÇIKARMA YAPTIRIMI GEREKTİREN EYLEMLER
MADDE 109:
109.4) Kulübün malvarlığına kasten zarar verici eylem veya davranışlarda bulunmak.
Kesinlikle

Kimse bu işlere bulaşan, bulup çıkarılması lazım. Kökünü kazımak için bu şart.
Bakalım bu hafta ne olacak.

2-3 kuruş cebimize attık
Ne olmuş yani kardeşim
Ünsal bunu söylediğimde geç sen kur tribün lideri ol diyordun, bugüne kadar kabul etmemiştim ama 56 milyon Euro'ya kabul reis. Hatta beraber kuralım, sen saha işini hallet, ben mafya ve tarikatleri bağlarım reis. 56 milyona tribüne Niki Minaj Rihanna falan bile getirebilirim dilersen.😄

Ünsal bunu söylediğimde geç sen kur tribün lideri ol diyordun, bugüne kadar kabul etmemiştim ama 56 milyon Euro'ya kabul reis. Hatta beraber kuralım, sen saha işini hallet, ben mafya ve tarikatleri bağlarım reis. 56 milyona tribüne Niki Minaj Rihanna falan bile getirebilirim dilersen.😄
sen hiçbir şey yapamazsın maalesef

Sizi ciddiye almamizi istiyorsaniz once supheli olanlari yonetimden cikarin. En azindan sorustuma bitene kadar. Eray Yazgan'in du iddialardan sonra hala yoneticilik yapması skandal.

Ugur olsun, fatih altayli olsun herkes yön gösteriyor, isim veriyor. Bunlara kadar bu haberler geldiyse herkes biliyordur.

erdeni komisyonculukla suclayıp uzaklastıranların aynı seyi yapıp yargılanması da hoş olur doğruus. bu direkt gs ye zarar olacak orası ayrı mesele.

yeni yönetim araştırır, iddiaları önce reddeden, iddiada ismi geçenleri araştırmadan korumaya çalışan yönetim ile bu iş çözülmez

Passolig nedense iddialar ortaya çıktıktan sonra alelacele biletleme sistemini değiştirdi, yine ne hikmetse çıktığı an tükenen biletler son gün bile bulunur oldu.

İçerisinde Passo ve yönetimden birileri var mı bilmiyorum ama bilgisayar, bir engine yardımıyla biletlerin otomatik olarak toplanıp sonra karaborsada dağıtan bir yapı vardı.

Geri
Üst Alt