- 18 Eylül 2018
- 13.701
- 10.102
- 1.423
İddaalar ger geçen gün artarak ve daha vahim hal almış şekilde devam ediyor. Normalde adı geçen kişilerin aklanana kadar tüm görevlerinden istifa edip sürecin o şekilde ilerlemesi daha uygun olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KesinlikleKulüp tüzüğünde çok net bir madde var. Bunu başkan dahil tüm yönetim kurulu üyeleri için uygulamak lazım aslında.
Mal varlık tanımı; parayla ölçülebilir hakların tümü demektir. Bu durumda bilet gelirleri de kulübün malvarlığı kapsamındadır.
ÜYELİKTEN ÇIKARMA YAPTIRIMI GEREKTİREN EYLEMLER
MADDE 109:
109.4) Kulübün malvarlığına kasten zarar verici eylem veya davranışlarda bulunmak.
Kesinlikle. Tum Uygar ulkeler de boyle olurdu.İddaalar ger geçen gün artarak ve daha vahim hal almış şekilde devam ediyor. Normalde adı geçen kişilerin aklanana kadar tüm görevlerinden istifa edip sürecin o şekilde ilerlemesi daha uygun olurdu.
Ünsal bunu söylediğimde geç sen kur tribün lideri ol diyordun, bugüne kadar kabul etmemiştim ama 56 milyon Euro'ya kabul reis. Hatta beraber kuralım, sen saha işini hallet, ben mafya ve tarikatleri bağlarım reis. 56 milyona tribüne Niki Minaj Rihanna falan bile getirebilirim dilersen.2-3 kuruş cebimize attık
Ne olmuş yani kardeşim
sen hiçbir şey yapamazsın maalesefÜnsal bunu söylediğimde geç sen kur tribün lideri ol diyordun, bugüne kadar kabul etmemiştim ama 56 milyon Euro'ya kabul reis. Hatta beraber kuralım, sen saha işini hallet, ben mafya ve tarikatleri bağlarım reis. 56 milyona tribüne Niki Minaj Rihanna falan bile getirebilirim dilersen.![]()
Doğru diyorsun, o kadar firildaklik yok bende. İnsan sarrafisin. Takılıyorum seni sevdiğimden, kızıyorsan ua üzerinden şaka yapmam Unsalim sana.sen hiçbir şey yapamazsın maalesef
G kasa Mercedes aldığı iddia ediliyor sekreterinpara dönüp dolasıp kasaya girmediyse o paradan 1 çay bile içildiyse topunuzun gelmişini geçmişini.
götüne soksun doğruysa.G kasa Mercedes aldığı iddia ediliyor sekreterin
yırttırır inşgötüne soksun doğruysa.