Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

Kuruluşta olan tok sarı diyor ama armada olan bu kadar ağır sarı değil
Hatta "Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı." Mottosuyla yapılan ilk forma seti buydu diye hatırlıyorum ben.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
1bcd6e0421ab04e85f677cc43bc1fa5a.jpg
En kötü parçalı renkleri de bu bana göre.

Renkler ve zevkler durumu dostum. Saygı duymak lazım

bu o kadar da zevkler renkler meselesi degil biraz da matematik. moda tasarim okullarinda ilk ders ogretilir. eger iki kontrast rengi yanyana kullanacaksan renklerden birini bir ton asagi ya da yukari kirarsin kontrasti bozmak icin. ornegin kirmizi mavi degil bordo mavi yaparsin, sari mavi degil sari lacivert yaparsin, kirmizi yesil degil pembe yesil yaparsin. sari kirmizida ise sariyi ya turuncu veya somona dogru veya kirmiziyi mercana dogru kirman lazim. diger turlu renkleri patlatirsin.

bu o kadar da zevkler renkler meselesi degil biraz da matematik. moda tasarim okullarinda ilk ders ogretilir. eger iki kontrast rengi yanyana kullanacaksan renklerden birini bir ton asagi ya da yukari kirarsin kontrasti bozmak icin. ornegin kirmizi mavi degil bordo mavi yaparsin, sari mavi degil sari lacivert yaparsin, kirmizi yesil degil pembe yesil yaparsin. sari kirmizida ise sariyi ya turuncu veya somona dogru veya kirmiziyi mercana dogru kirman lazim. diger turlu renkleri patlatirsin.
Doğrudur pek bilgi sahibi olduğum konu değil dostum tekstil/moda. Ben mesela biraz daha 2006/2007 tonlarında kaldım. Ama arkadaşların dediği doğru ilk tonlar baya cırt sarıydı.
21615d7edf3291ec12eb829350c0356e.jpg
images (10).webp

3. Formanın sofra örtüsü kıvamınada olduğunu değiştirmez hiçbir çaba.

80 sene giydiğin forma rengini inkar et. Biri çıksın aslımız turuncu bordo desin devam et.
3 tane ana renk vardir. sari mavi kirmizi. diger tum renkler bunlarin tonudur. renk gecislerine sonsuz sayida farkli isim verebilirsin. bordo dedigin renk de bir kirmizidir. kirmizi nedir desem milyon tane farkli kirmizi var. sadece kendi kafandaki kirmizi tonunu kirmizi sayip diger kirmizi tonlarina baska isim veremezsin. senin begendigin renk de kirmizi degil skarlet o zaman.

3 tane ana renk vardir. sari mavi kirmizi. diger tum renkler bunlarin tonudur. renk gecislerine sonsuz sayida farkli isim verebilirsin. bordo dedigin renk de bir kirmizidir. kirmizi nedir desem milyon tane farkli kirmizi var. sadece kendi kafandaki kirmizi tonunu kirmizi sayip diger kirmizi tonlarina baska isim veremezsin. senin begendigin renk de kirmizi degil skarlet o zaman.

80 sene giydiğimiz forma rengini kastediyorum. Kırmızının tonlarında boğulmaya gerek yok bunu anlamak için. Roma forması güzel ama Roma için güzel. Aynısını bizim için istemem çünkü renklerimiz aynı değil. Alternatif olarak çıkarırlar o ayrı zaten çıkarılıyor.

80 sene giydiğimiz forma rengini kastediyorum. Kırmızının tonlarında boğulmaya gerek yok bunu anlamak için. Roma forması güzel ama Roma için güzel. Aynısını bizim için istemem çünkü renklerimiz aynı değil. Alternatif olarak çıkarırlar o ayrı zaten çıkarılıyor.
80 sene once turk bayraginin kirmizisi daha koyuydu. bunlara takilmaya gerek yok sartlara gore degisir. su an oncelik dijitalde guzel dursun, renkler muted konturler belirgin olmak zorunda.

Boyle karsilastirmak yanlis.

Bu devirde forma bambaska market
Renk tonlama olayina cok daha dikkat ediliyor ve detaylandiriliyor.
98-99 dakinin kac kere yikanip/guneste kalip/renk degisimi gecirdigi bile muamma.

Tum buyuk takimlara bak barcanjnda mavo bordusu tutmayabilir / chelseanin maviside tutmayabilir/ unitedin kirmizisida tutmayabilir.

ya renk olayı biraz kurumsal kimlik gibi oldu artık ona bakarsanız eskiden sürekli parçalıda çıkarmazdık genelde çubuklu giyerdik bizim sarı-kırmızının kayseriden göztepeden ne biliyim malatyaspordan farklı olması gerekiyor zaten bu gün manu ile liverpoolun renkleride kırmızı ama birbirinden farklı tonlarda

c

Kayseri Göztepe miyiz biz? Mevcut renkler gayet güzel. O cırtlak sarı cidden kötü duruyor tekstilde. Renkler okeyde tasarımlar bok gibi

Geri
Üst Alt