- 16 Haziran 2010
- 191.848
- 134.979
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Logo bu sekilde yama ise allah bildigi gibi yapsin onlari
Benim kafam almıyor sonuç olarak tek tek tüm formalara üste birer yıldız basmıyorlar mı? En başta yıldızsız yapıp duruma göre 4er ya da 5er yıldız basmak çok mu zor sonuçta her türlü basılıyor birer taneBiz bu tatavalari 4. Yıldız zamanı mebzul miktarda yapmıştık beyler; ilk sene erken dizayn ve sipariş nedeniyle üstte sonraki seneler sıralı geliyor işte![]()
Anlaşma cidden böyle mi? Osuruk mu haber?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Osmanlı motiflerine bayıldım.
Anlaşma cidden böyle mi? Osuruk mu haber?
O kadarını da forumdaki tekstil baronları açıklasınBenim kafam almıyor sonuç olarak tek tek tüm formalara üste birer yıldız basmıyorlar mı? En başta yıldızsız yapıp duruma göre 4er ya da 5er yıldız basmak çok mu zor sonuçta her türlü basılıyor birer tane
Formalar sezon ortasında basılmaya başlandığı için, seneye değişir.5. yıldız üstte güzel durmuyor malesef. Bayern gibi yan yana olmalı
Forma başı karın %75i bizimmiş, o bedel kaçtır bilmiyorum ama.Çok net üfürme haber. Forma başına 50€'nun kalmasının imkânı yok.
Forma fiyatları 1999TL, 2999TL ve 5999TL. En pahalı formadan bile 50€ gibi bir rakamın bize kalması zor. Ve en pahalı forma en az satılan formadır fiyatından dolayı.
Buda dijital grafik urunu, ama format insallah boyledir.
Böyle ise çok iyi değil mi yav? Eşek yapmışız pumayıForma başı karın %75i bizimmiş, o bedel kaçtır bilmiyorum ama.
Kârdan %75 cok değil mi yav?Forma başı karın %75i bizimmiş, o bedel kaçtır bilmiyorum ama.
Kârdan %75 cok değil mi yav?
ETnin son anlaşmasıymış kulüpte ve öyle duydum. Burada bir exception vardır ama 5 m euro dip bedeldir kar bu noktaya ulaştıktan sonra başlıyor olabilir.Böyle ise çok iyi değil mi yav? Eşek yapmışız pumayı