Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

Anlaşma cidden böyle mi? Osuruk mu haber?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Biz bu tatavalari 4. Yıldız zamanı mebzul miktarda yapmıştık beyler; ilk sene erken dizayn ve sipariş nedeniyle üstte sonraki seneler sıralı geliyor işte :)
Benim kafam almıyor sonuç olarak tek tek tüm formalara üste birer yıldız basmıyorlar mı? En başta yıldızsız yapıp duruma göre 4er ya da 5er yıldız basmak çok mu zor sonuçta her türlü basılıyor birer tane

Anlaşma aşağı yukarı böyle evet. Tek bilinmeyen forma başına ne kadar kalıyor onu bilmiyoruz Seten ve Haluk'un haberine göre ki bana mantıklı gelmiyor bu %70'i yani 100 euro ise forma 70 euro GS kalıyor gibi diyor onlar. Nike'a göre çok yüksek oranda olduğu da bir gerçek ama net oranı bilmiyoruz.

Çok net üfürme haber. Forma başına 50€'nun kalmasının imkânı yok.

Forma fiyatları 1999TL, 2999TL ve 5999TL. En pahalı formadan bile 50€ gibi bir rakamın bize kalması zor. Ve en pahalı forma en az satılan formadır fiyatından dolayı.

Benim kafam almıyor sonuç olarak tek tek tüm formalara üste birer yıldız basmıyorlar mı? En başta yıldızsız yapıp duruma göre 4er ya da 5er yıldız basmak çok mu zor sonuçta her türlü basılıyor birer tane
O kadarını da forumdaki tekstil baronları açıklasın

forma satışları bu sezon dibi görecek belli ki. Hem yıldız işi hem de tasarımlar + sponsor fontu falan derken

Çok net üfürme haber. Forma başına 50€'nun kalmasının imkânı yok.

Forma fiyatları 1999TL, 2999TL ve 5999TL. En pahalı formadan bile 50€ gibi bir rakamın bize kalması zor. Ve en pahalı forma en az satılan formadır fiyatından dolayı.
Forma başı karın %75i bizimmiş, o bedel kaçtır bilmiyorum ama.

vollst%C3%A4ndige-aufschl%C3%BCsselung-der-preis-eines-fu%C3%9Fballtrikots.jpg

Forma basi belki 20 € civari kaliyordur diye düsünüyorum ben. 50 € cok ucuk geliyor.

Pumanın mağaza müdürü formadan Galatasaray kulübüne kalan %65 demişti
Hatta biz kendimize forma alırsak bu yüzdeyi almıyor demişlerdi

Kârdan %75 cok değil mi yav?
Böyle ise çok iyi değil mi yav? Eşek yapmışız pumayı

ETnin son anlaşmasıymış kulüpte ve öyle duydum. Burada bir exception vardır ama 5 m euro dip bedeldir kar bu noktaya ulaştıktan sonra başlıyor olabilir.

Mantıken pumanın hiç masrafı olmuyor bu şekilde ve kulüp de sürümden kazanıyor, win win.

Geri
Üst Alt