Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.213
- 58.340
- 3.383
Evet Fotospor
Cimbom'u PUMA kaptı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke Nike veya Adidas devam etseydi ama Puma da fena formalar yapmıyor birkaç senedir özellikle City ve Dortmund için. Hayırlısı olsun.Ekli dosyayı görüntüle 226200
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yiğidim her posta görsel koyma databasei yoruyonŞunun beyazı ve kırmızı yakalısı gelmez mi yaEkli dosyayı görüntüle 226202
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortalama 60-80 milyon euro arasında para alıyorlar yav. Niye bu işe girişsin ki 100 kazanmak için mi. Resmi araştırmalara göre son 5 yılda en top tepedekiler 2 milyon falan forma satmışlar.Nasıl olurda dünyanın en büyük kulüpleri bunu düşünememiş
Maalasef bizim Twitter tayfada da cok üfürükçü çıktı.Kesin bu elit A işi yalandır
puma herhalde bizi alıp bunlara komple tekmeyi basacak sözleşme sonupuma'da elite A'da fazla takım yok
eğer direkt olarak elite A girersek bunlar sezon sonu pumadan hemen ayrılır yediremezler kendilerine.
bakalım ne olacak merakla bekliyorum
Zaten bizim Puma haberleri çıktığında FB'nin de Puma'dan çıkıp Adidas yapacağı haberleri çıkmıştı lakin anlaşmaları seneye bitiyor. Ha Koç cebinden çıkmak için verir tazminatı yada anlaşırlar bir şekilde.puma'da elite A'da fazla takım yok
eğer direkt olarak elite A girersek bunlar sezon sonu pumadan hemen ayrılır yediremezler kendilerine.
bakalım ne olacak merakla bekliyorum
Fbli avel hesaplar onları yazmış bileZaten bizim Puma haberleri çıktığında FB'nin de Puma'dan çıkıp Adidas yapacağı haberleri çıkmıştı lakin anlaşmaları seneye bitiyor. Ha Koç cebinden çıkmak için verir tazminatı yada anlaşırlar bir şekilde.
Twitter'da haber verip üfürükçü olmayan mı var.Maalasef bizim Twitter tayfada da cok üfürükçü çıktı.
Şu turuncu formayı görünce aklıma direk Kewelli sezon geliyo yavBu anldesign rumuzlu arkadaş çok güzel çalışmış.
Ekli dosyayı görüntüle 226914
Ekli dosyayı görüntüle 226915Ekli dosyayı görüntüle 226916
Harika bir formaydı beŞu turuncu formayı görünce aklıma direk Kewelli sezon geliyo yavYakaları kalkık 1 şekilde yapsalar bu formayı çoğu yerde giyerim ben kanks yav
![]()
Harika bir formaydı be
Tam olarak böuleydi o forma kanks yavSanki bir aşk çeşmesi![]()