Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.089
- 34.058
- 2.478
Destekledigim bir karar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mu ya mevzu? Tmden bakalım asist sayısına göre sıralayalım sonra alalım 10 asisti olanı? Bir de bunu diyen adam gelmiş Sarachi ne halta yarıyor diyor.
Dribblinglerini, her pas kanalına girmesini, çevikliğini, çabukluğunu, topu ileri taşıyan belki de takımdaki tek adam olmasını nasıl anlatayım ben sana bu şartlarda.
Ronaldoyla Messi de bok gibi oyuncu, nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum yazmak ne kadar boşsa senin yazdığın da o kadar boş.
Hala 1 tane bize uygun bek önerisi görmedim, Caner'i önerdin gerçi pardon, bizde olsa ilk söven sen olurdun kesin o da ayrı konu.
Fenerbahce bu sezon sampiyon olursa Caner sayesinde olacak ama, hiçbir bok oynamamalarına rağmen sırf duran toplardan en az 12 puan almislardir toplasan, belki daha fazla.
Verdigim linke gore oyuncu alalım demedim zaten ama dünyadan ornek ver 7-8 asist yapan dedin ben de sıraladım. Baya var yani. Ama ben tutup da şunu alalım bunu alalım diyemem oturup izlemedim adamları. Caner orneginde 2-3 yıldır ısrarcıyım ama, sadece duran toplarla bile iş yapabilecek bi topcu.
Mesela bizim son 10 yıllık yakın gecmisimizde hiç böyle aman aman asist yapabilen orta açabilen bir bekimiz olmadı, bir tek Mariano'yu hatirliyorum, bizim gibi hucumcu takimların artık skor yapabilen beklere ihtiyacı var, hepsini geçtim duran top kullanabilen bir beke ihtiyacımız var. Kıytırık rosier bile bu sezon 5-6 asistle tamamlayacak ligi.
Telles'in, Hakan Balta'nın bizde toplasan 10 asisti yoktur mesela ama oyuna katkıları muazzamdı. Daha 24. haftadayiz Saracchi 6-7 maç kaçırdı, sakatlanıp oyundan cıktıgı maclari da eklesek 10 maçı bulacak. Neredeyse yüzde 50 yapiyor, böyle bir beki takimda tutmak abes geliyor bana
Caner konusuna son cevabımı Ata vermiş.caner bek değil sol ön oyuncusu, ömer bayrama da gördüğün yerden içeri doldur talimatı versek ve bir maçta 20 kere içeri top kesse 10 asist yapar
Kimi yeterli görüyorsun mesela?Bilincli bir orta yapamiyor işte ondan bahsediyorum, Ömer çöpü de hırslı ona bakarsan, hırs bir yere kadar. Saracchi'nin tek ozelligi pas oyunda iyi olması, yaptıgı asistlerle de bunu kanitliyor zaten. Ama bu tek başına yeterli degil dedigim gibi. Ben mesela Linnes'i de yetersiz goruyorum, çalışkan olması hırslı olması bir şeyi değiştirmiyor
Kimi yeterli görüyorsun mesela?
Onu da bilelim de ona göre bir 30 milyon bonservis kenara koyalım.
Gscimbom mobil
Reyis istatistiki bakmamak lazım olayaFenerbahce bu sezon sampiyon olursa Caner sayesinde olacak ama, hiçbir bok oynamamalarına rağmen sırf duran toplardan en az 12 puan almislardir toplasan, belki daha fazla.
Verdigim linke gore oyuncu alalım demedim zaten ama dünyadan ornek ver 7-8 asist yapan dedin ben de sıraladım. Baya var yani. Ama ben tutup da şunu alalım bunu alalım diyemem oturup izlemedim adamları. Caner orneginde 2-3 yıldır ısrarcıyım ama, sadece duran toplarla bile iş yapabilecek bi topcu.
Mesela bizim son 10 yıllık yakın gecmisimizde hiç böyle aman aman asist yapabilen orta açabilen bir bekimiz olmadı, bir tek Mariano'yu hatirliyorum, bizim gibi hucumcu takimların artık skor yapabilen beklere ihtiyacı var, hepsini geçtim duran top kullanabilen bir beke ihtiyacımız var. Kıytırık rosier bile bu sezon 5-6 asistle tamamlayacak ligi.
Telles'in, Hakan Balta'nın bizde toplasan 10 asisti yoktur mesela ama oyuna katkıları muazzamdı. Daha 24. haftadayiz Saracchi 6-7 maç kaçırdı, sakatlanıp oyundan cıktıgı maclari da eklesek 10 maçı bulacak. Neredeyse yüzde 50 yapiyor, böyle bir beki takimda tutmak abes geliyor bana