Galatasaray Saracchi‘yi Tutmayacak!

Bu mu ya mevzu? Tmden bakalım asist sayısına göre sıralayalım sonra alalım 10 asisti olanı? Bir de bunu diyen adam gelmiş Sarachi ne halta yarıyor diyor.

Dribblinglerini, her pas kanalına girmesini, çevikliğini, çabukluğunu, topu ileri taşıyan belki de takımdaki tek adam olmasını nasıl anlatayım ben sana bu şartlarda.

Ronaldoyla Messi de bok gibi oyuncu, nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum yazmak ne kadar boşsa senin yazdığın da o kadar boş.

Hala 1 tane bize uygun bek önerisi görmedim, Caner'i önerdin gerçi pardon, bizde olsa ilk söven sen olurdun kesin o da ayrı konu.

Fenerbahce bu sezon sampiyon olursa Caner sayesinde olacak ama, hiçbir bok oynamamalarına rağmen sırf duran toplardan en az 12 puan almislardir toplasan, belki daha fazla.

Verdigim linke gore oyuncu alalım demedim zaten ama dünyadan ornek ver 7-8 asist yapan dedin ben de sıraladım. Baya var yani. Ama ben tutup da şunu alalım bunu alalım diyemem oturup izlemedim adamları. Caner orneginde 2-3 yıldır ısrarcıyım ama, sadece duran toplarla bile iş yapabilecek bi topcu.

Mesela bizim son 10 yıllık yakın gecmisimizde hiç böyle aman aman asist yapabilen orta açabilen bir bekimiz olmadı, bir tek Mariano'yu hatirliyorum, bizim gibi hucumcu takimların artık skor yapabilen beklere ihtiyacı var, hepsini geçtim duran top kullanabilen bir beke ihtiyacımız var. Kıytırık rosier bile bu sezon 5-6 asistle tamamlayacak ligi.

Telles'in, Hakan Balta'nın bizde toplasan 10 asisti yoktur mesela ama oyuna katkıları muazzamdı. Daha 24. haftadayiz Saracchi 6-7 maç kaçırdı, sakatlanıp oyundan cıktıgı maclari da eklesek 10 maçı bulacak. Neredeyse yüzde 50 yapiyor, böyle bir beki takimda tutmak abes geliyor bana

caner bek değil sol ön oyuncusu, ömer bayrama da gördüğün yerden içeri doldur talimatı versek ve bir maçta 20 kere içeri top kesse 10 asist yapar.

kaldı ki kornerleri de caner kesiyordu, geçen yıl ömerin duran toptan 10 asisti var

Şu an sakatlık sorunu olmasa zaten bonservisini alamayız.

Sakatlık durumundan ötürü belki bize kalabilir. Tabi büyük risk ama bence denemeye değer.

Bence en iyisi mümkünse kiralamayı 1 yıl daha uzatmak ve free agent bir sol bek daha kadroya katmak.

Emre ile falan olacak iş değil o bölge. Ya da alt yapıdan biri varsa ona güveneceğiz.

Fenerbahce bu sezon sampiyon olursa Caner sayesinde olacak ama, hiçbir bok oynamamalarına rağmen sırf duran toplardan en az 12 puan almislardir toplasan, belki daha fazla.

Verdigim linke gore oyuncu alalım demedim zaten ama dünyadan ornek ver 7-8 asist yapan dedin ben de sıraladım. Baya var yani. Ama ben tutup da şunu alalım bunu alalım diyemem oturup izlemedim adamları. Caner orneginde 2-3 yıldır ısrarcıyım ama, sadece duran toplarla bile iş yapabilecek bi topcu.

Mesela bizim son 10 yıllık yakın gecmisimizde hiç böyle aman aman asist yapabilen orta açabilen bir bekimiz olmadı, bir tek Mariano'yu hatirliyorum, bizim gibi hucumcu takimların artık skor yapabilen beklere ihtiyacı var, hepsini geçtim duran top kullanabilen bir beke ihtiyacımız var. Kıytırık rosier bile bu sezon 5-6 asistle tamamlayacak ligi.

Telles'in, Hakan Balta'nın bizde toplasan 10 asisti yoktur mesela ama oyuna katkıları muazzamdı. Daha 24. haftadayiz Saracchi 6-7 maç kaçırdı, sakatlanıp oyundan cıktıgı maclari da eklesek 10 maçı bulacak. Neredeyse yüzde 50 yapiyor, böyle bir beki takimda tutmak abes geliyor bana
caner bek değil sol ön oyuncusu, ömer bayrama da gördüğün yerden içeri doldur talimatı versek ve bir maçta 20 kere içeri top kesse 10 asist yapar
Caner konusuna son cevabımı Ata vermiş.

Bizim takım mentalitemizde pas var, rasgele orta yok.

Sarachi'nin kalmaması için iki sebep var :

1. Pahalı olma ihtimali
2. Sakatlık

Kalite olarak Rosier dahil ligde rakibi olduğunu da düşünmüyorum potansiyel açısından.

Sık sakatlanıyor diye ya da maliyeti yüksek diye almayabiliriz ama yetersiz bir oyuncu kesinlikle değil, aksine varlığı takıma her zaman değer katıyor. Konya maçı hariç.

Bilincli bir orta yapamiyor işte ondan bahsediyorum, Ömer çöpü de hırslı ona bakarsan, hırs bir yere kadar. Saracchi'nin tek ozelligi pas oyunda iyi olması, yaptıgı asistlerle de bunu kanitliyor zaten. Ama bu tek başına yeterli degil dedigim gibi. Ben mesela Linnes'i de yetersiz goruyorum, çalışkan olması hırslı olması bir şeyi değiştirmiyor
Kimi yeterli görüyorsun mesela?
Onu da bilelim de ona göre bir 30 milyon bonservis kenara koyalım.

Gscimbom mobil

Saracchiyi ben de begenirim, iyi bir bek bana göre. Aslinda kalmasini isterim de sürekli sakatlanmasi isi bozuyor. O yüzden alinmamasi mantikli bir karar

kadroda 2 tane solbek,1 tanede solbek özellikli oyuncu olması lazım

ömere yol verilecek,emre t de kalsa bile oda sağlam değil

bzim için en doğrusu,diğer mevkileri tamamlayıp solbekte 2 yabancılık bi kontenjan olursa as,sakatlık riski olmayan,kaliteli bi yabancı alıp saracchiyide tekrar kiralayabiliriz,emrede 3.solbek olur

yabancı kontenjanı 2 yabancıyı kaldırmıyosa solbek için 1 tane sağlam alıp rotasyonunada umut meraşla emreyi koyarız

Kimi yeterli görüyorsun mesela?
Onu da bilelim de ona göre bir 30 milyon bonservis kenara koyalım.

Gscimbom mobil

Marcao, Osayi, Mohammed nasil bulunduysa bek de bulunur, şunu alalım bunu alalım demiyorum, son yillarda zaten isim yapmis kimi alsak patladi elimizde. Artık piyasa scoutinge döndü. Sezonda 3'te 1 maç kaçıran ortalama bir bek için tutup da 5-6 m euro'yu fm'de bile vermem acikcasi

kişisel görüşüm olarak sürekli sakatlanan oyuncu messi bile olsa takımımda istemem.

fakat saracchinin sol çizgiye basarak önündeki boş alandan dribblingle dengeli bir şekilde çıkması bizim en önemli geçiş oyunlarımızdan birisi. yerine geçecek kimse çizgiyi bu kadar etkili kullanamıyor.

ayrıca mücadelesi, top kullanması, koşuları gayet yeterli bir oyuncu. form tutmuş hali trdeki en iyi sol bek.

son 2 kadıköy galibiyetimizdeki görünmez kahramanlardan birisi. mücadele gücü yüksek maçlarda neredeyse hiç hata yapmıyor.

Hoca düşünmüyorsa scout ekibi ile bakıyordur bir şeyler. Marcao ve Mohamed sonrası özellikle daha cesur davranırız. Doğru yöntemi bulduk sonunda. Sattığın kadar al zımbırtısı da bitiyor hayırlısıyla. Pek endişem yok.

İyi futbolcu kesinlikle ama sakatlıkları koca bir soru işareti
Geldiğinden beri 14 maç kaçırmış

İyi futbolcu ama herkesin dediği gibi hem sakatlık sorunu can sıkıcı derecede hem bonservisi ederinden fazla olur gibi.

Reyis istatistiki bakmamak lazım olaya
Caner her maç sol kanatta haginin monacoya attığı gibi gol atıp 1-0 maçları kazandırıp şampiyonda yapsa rezil bi solbektir

novak geçen sene gol kralı oluyodu,bu sezon yedek kulübesinden çıkamıyo,bu adamların skor üretemeynce hiçbir özelliği kalmıyo çünkü,saracchi skor üretemesede oyuna katkısı ,defansı,pas yapabilmes,top taşıması,hızı çevikliği derken her maç kotarabiliyo

istatistik olarak bakarsak zaten elmander gibi biri 1 sezonda 12 gol atıyo sürekli dilliyoruz ,cagne tek devre 10 atmış yaka paça yolladık niye çünkü oynadığımız demiyimde oynamak istediğimiz oyuna uymuyo adam

2014te caner gol asist patlaması yaşayıp intere gtti,herifi hemen yolladılar çünkü bu adamların devri bitti kanada koşup topu ortalamaktan başka bi bok yapamıyo çünkü ha onuda iyi yapıyo allah var ama solbeklik futbol falan bu değil aga

Sembolik bir rakama vereceklerse neden olmasin. 1-2 milyon gibi bir rakama. Senede 15 mac oynasa yeter. Tabi asıl bir sol bek alman sartia

Orta açamiyan bek istemiyoruz. Burası Galatasaray. Bi zahmet arada 2-3 tane wooowww dedirtecek orta açan birisi olsun. Sağdan orta açan yok. Soldan açan yok. Bunu nasıl begeniyor millet anlamiyorum. Ancak rotasyon da yedek olur. Asla ilk 11 oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Biraz hızlı diye milleti yanıltıyor, ama bundan bir cacık olmaz.

Sarachi oyununda eksikleri olmasına rağmen gelistirikmeyecek şeyler değil bence formdayken makine gibi adam işini yapmaya çalışıyor. Fiziksel olarak da biraz daha guclenebilirse ve sakatlıklarla çok bogusmazsa başarılı olma potansiyeli var. Kalması uygun maliyetle düşünülebilir. yaşı ve potansiyeli eksik unsurlari ile kıyaslandığında bizim bütçe ölçeğinde 4 milyon Euro falan verilebilir.

21 yaşında sakat birisini neden istersiniz ki

Saracchi formsuzken bile ısrarla takımda kalmasını isteyen biriydim ama bu sakatlık mevzu çok başka boyutlara ulaştı.. geldiğinden beri arka arkaya 10 maçı yok bir gidiyor 1 ay sakat..kesinlikle ugrasilmamali 5 milyona bile bıraksalar alınmaz adam bildiğin kronik sakat

Geri
Üst Alt