- 18 Temmuz 2009
- 80.788
- 225.509
- 5.093
@Mahir KoçBen ailemden başka kimseyi sevmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mahir KoçBen ailemden başka kimseyi sevmiyorum.
Uefa'ya da dersin ağabey FFP'ye yansıtma gözünü seveyim bak parasını da nef verdi zaten.
Haklısınız Turgay bey bize düşmez hocayı savunmak ama pezevenklik deyip geçmeyin derim.Dilinizi birilerinin kıçına sokmuşsunuz sanırım o yüzden ağzınız böyle kirli pezevenk bey. Terim'i savunmak zaten sizin gibi pezevenklere düşmez.
Umarım Eren'i ilk 11'e koyan kişi olarak da Albayrak'ı görmüyorsundur.Faynenşıl Feyır Piley diye ağlaya ağlaya zaten içine ettiler takımın. Eren denen topa gülle muamelesi yapan herifin yerine yıl başı ağacını koysan şu an CL de üst tur ile +10-12 Milyon Euro kasaya koymuştuk. Forvet'in de parası çıkmıştı. İki Porto maçında 4 puan alırdık en az.
Eren yoktuki ilk maçtaFaynenşıl Feyır Piley diye ağlaya ağlaya zaten içine ettiler takımın. Eren denen topa gülle muamelesi yapan herifin yerine yıl başı ağacını koysan şu an CL de üst tur ile +10-12 Milyon Euro kasaya koymuştuk. Forvet'in de parası çıkmıştı. İki Porto maçında 4 puan alırdık en az.
Ne dedin ne dedinnn anlamadım?bu lafı umarım yüzüme deme cesaretini bulursun![]()
Eren yoktuki ilk maçta
Anlamıştım zaten Galatasaray'ı sevmediğinizi çünkü bir insan neden kendisine 5 kere şampiyonluk getiren insana bok atar ki yoksa.Ben ailemden başka kimseyi sevmiyorum.
Hadi ama dostum yapma şimdi Fatih Terim varsa transferin tek hakimi odur.
açıkça görüyorsunNe dedin ne dedinnn anlamadım?
Eren yoktuki ilk maçta
Ne deseniz haklısınız Harun bey. Telefonlașmak isterim sizinle, hem daha rahat küfür ederiz birbirimize ne dersiniz?Anlamıştım zaten Galatasaray'ı sevmediğinizi çünkü bir insan neden kendisine 5 kere şampiyonluk getiren insana bok atar ki yoksa.
Abdurahim'i elestirenlerin bir sonraki hedefi Terimdir.Terim'e gucu yetmeyen Abdurrahim'e salliyor
Ohooo sana çoluk çocuk posta koyar olmuş.Ne dedin ne dedinnn anlamadım?
Yalak olduğu doğrudur. Ama çok kucumsuyosunuz.Apo Albayrak kulübümüzün elitliğine ve kalitesine yakışmayan bir yöneticidir bana göre buralarda olması da birilerini yalaması sayesindedir.