Galatasaray Taraftarları Nankördür

Uefa'ya da dersin ağabey FFP'ye yansıtma gözünü seveyim bak parasını da nef verdi zaten.

Faynenşıl Feyır Piley diye ağlaya ağlaya zaten içine ettiler takımın. Eren denen topa gülle muamelesi yapan herifin yerine yıl başı ağacını koysan şu an CL de üst tur ile +10-12 Milyon Euro kasaya koymuştuk. Forvet'in de parası çıkmıştı. İki Porto maçında 4 puan alırdık en az.

Faynenşıl Feyır Piley diye ağlaya ağlaya zaten içine ettiler takımın. Eren denen topa gülle muamelesi yapan herifin yerine yıl başı ağacını koysan şu an CL de üst tur ile +10-12 Milyon Euro kasaya koymuştuk. Forvet'in de parası çıkmıştı. İki Porto maçında 4 puan alırdık en az.
Umarım Eren'i ilk 11'e koyan kişi olarak da Albayrak'ı görmüyorsundur.

Eren yoktuki ilk maçta

Apo Albayrak kulübümüzün elitliğine ve kalitesine yakışmayan bir yöneticidir bana göre buralarda olması da birilerini yalaması sayesindedir.

Abdurahim'i elestirenlerin bir sonraki hedefi Terimdir.Terim'e gucu yetmeyen Abdurrahim'e salliyor

Bu yoruma %100 katılıyorum işte. Son derece yerinde bir tespit. Forumda Albayrak büyük oranda İsmet İnönü gibi. Atatürk'e laf etmeye maçası yemeyenler olur olmadık her şeyde İsmet Paşa'ya sarıyorlarya Albayrak'ın durumu o.

Eleştirdikleri bir çok şeyde aslında sorumluluğun sadece belirli bir kısmı Albayrak'da.

Albayrak'ı ben de yönetici olarak görmek istemiyorum am Terim'i eleştirmekten de çekinmiyorum.

Boylesine de ilk defa denk geldim yav
Apoyu sevip terimi sevmeyen :d

Geri
Üst Alt