Tugay Kaya Korkmaz
Parçalı Üye
- 19 Eylül 2018
- 3.061
- 2.512
- 303
Soylemek istedigim bir kac sey var:fenerden 2 kat daha fazla zarar yazmayı nasıl başardık
onlar da yüksek maaşlar ödüyor
1. Fener'in zararina inanmiyorum. O devasa borc ile taraftar ve Sampiyonlar Ligi gelirlerinin olmadigi surecte nasil 200 milyon TL zarar yapiyorlar aciklasinlar. 20 milyon Euro'nun altinda zarar yapar. Dalga mi geciyorsunuz insanlarla?
2. Bizim butcemizi burada cok uzun suredir elestiriyorum. Hayirlayanlar bilir, Galatasaray'in maas butcesi 25-30 milyon Euro olmali demistim. Bunun en buyuk nedeni sen gecmiste, hem de Sampiyonlar Ligi'ne katilma orani acisindan en ust seviyendeyken sadece yuzde 50 oraninda gruplara kalmayi basarmisken, butceni ucu ucuna sanki her yil Sampiyonlar Ligi'ne kalacak gibi yaparsan batmaya mahkumsundur. Butce maksimum 35 milyon Euro olsaydi, Galatasaray su anda borcunu cok ciddi dusurmus, gelecege nispeten rahatca bakan, bu ulkeyi uzun yillar tek basina domine edecek bir takim olabilirdi. 35 milyon Euro olur mu, o rakamlarla imkansiz diyeceklere PSV'nin maas butcesine bakmalarini tavsiye ederim. 1 edecek oyuncuya 5 verilmese, o butce 35 degil 15 de olur. Yeter ki kadro kalitesi gercekten 35 milyon Euro olsun, bu ulkeyi o butceyle domine edersin.
3. Fener ve BJK battilar ve kurtulamazlar demistim. Galatasaray da su noktadan sonra belini dogrultamaz. Kaliteli bir baskan olsaydi kucuk bir ihtimal belki derdim.