Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herif takımı ne kadar çalıştırdı bilmiyorum ama Boey'in atıldığı pozisyon duran top kullanırken oldu. Geçen sezon da Fb'den duran top kullanırken gol yedik. Her hafta CL maç özetlerine bakıyorum 2 maçta bir duran top golü var. Millet leblebi gibi gol atıyor, biz götümüzden pozisyon uydurup kendimizi zora sokuyoruz çıldıracam kaç senedir böyle.
Oyunu geliştirme zor ama duran top o kadar zor değil ki. En dandik takımlar bile gol buluyor. Gol bulmak için müthiş isimlere gerek yok. Mesela Zeki Yavru ortalar, Mustafa Yumlu kafayı vurur. Çalışmadığı açık ama çalışılmasa bile bu kadar kötü olmaması lazım.sebebi cok basit, bizim takim yillarca dogru durust calistirilmiyor.
Dogru adamlari, dogru pozisyionlari getirmiyoruz.
yaw Guardiolanin 30 kisilik ekibi var
Oyunu geliştirme zor ama duran top o kadar zor değil ki. En dandik takımlar bile gol buluyor. Gol bulmak için müthiş isimlere gerek yok. Mesela Zeki Yavru ortalar, Mustafa Yumlu kafayı vurur. Çalışmadığı açık ama çalışılmasa bile bu kadar kötü olmaması lazım.
3. senesi mi demek istedin? 3 sene diyorsan 2'den fazla var çünküdemekki bu konuda calismiyoruz cok basit
Elemanin 3 senesinde 98 korner atip 2 gol atabilmisiz mesela
bu direk istifa sebebi bana gore
3. senesi mi demek istedin? 3 sene diyorsan 2'den fazla var çünkü
Donk Fb, Maicon Erzurum, Marcao Rangers, Morutan Antep, Diagne Başak, Mohamed Altay. Bir çırpıda aklıma gelen. Biraz daha vardır ama 3 sezon için çok az yine de.kc tabe var toplam
Eleman dediğiniz adam olmasa şimdi 3.büyük olarak geziyordunuz. Sevmeyebilirsiniz ama Galatasaray efsanesine saygı duymak zorundasınız.demekki bu konuda calismiyoruz cok basit
Elemanin 3 senesinde 98 korner atip 2 gol atabilmisiz mesela
bu direk istifa sebebi bana gore
Eleman dediğiniz adam olmasa şimdi 3.büyük olarak geziyordunuz. Sevmeyebilirsiniz ama Galatasaray efsanesine saygı duymak zorundasınız.