Galatasaray’a Duran Top Antrenörü: Sargon Duran

Bu herif takımı ne kadar çalıştırdı bilmiyorum ama Boey'in atıldığı pozisyon duran top kullanırken oldu. Geçen sezon da Fb'den duran top kullanırken gol yedik. Her hafta CL maç özetlerine bakıyorum 2 maçta bir duran top golü var. Millet leblebi gibi gol atıyor, biz götümüzden pozisyon uydurup kendimizi zora sokuyoruz çıldıracam kaç senedir böyle.

Bu herif takımı ne kadar çalıştırdı bilmiyorum ama Boey'in atıldığı pozisyon duran top kullanırken oldu. Geçen sezon da Fb'den duran top kullanırken gol yedik. Her hafta CL maç özetlerine bakıyorum 2 maçta bir duran top golü var. Millet leblebi gibi gol atıyor, biz götümüzden pozisyon uydurup kendimizi zora sokuyoruz çıldıracam kaç senedir böyle.

sebebi cok basit, bizim takim yillarca dogru durust calistirilmiyor.

Dogru adamlari, dogru pozisyionlari getirmiyoruz.

yaw Guardiolanin 30 kisilik ekibi var

sebebi cok basit, bizim takim yillarca dogru durust calistirilmiyor.

Dogru adamlari, dogru pozisyionlari getirmiyoruz.

yaw Guardiolanin 30 kisilik ekibi var
Oyunu geliştirme zor ama duran top o kadar zor değil ki. En dandik takımlar bile gol buluyor. Gol bulmak için müthiş isimlere gerek yok. Mesela Zeki Yavru ortalar, Mustafa Yumlu kafayı vurur. Çalışmadığı açık ama çalışılmasa bile bu kadar kötü olmaması lazım.

Oyunu geliştirme zor ama duran top o kadar zor değil ki. En dandik takımlar bile gol buluyor. Gol bulmak için müthiş isimlere gerek yok. Mesela Zeki Yavru ortalar, Mustafa Yumlu kafayı vurur. Çalışmadığı açık ama çalışılmasa bile bu kadar kötü olmaması lazım.

demekki bu konuda calismiyoruz cok basit

Elemanin 3 senesinde 98 korner atip 2 gol atabilmisiz mesela

bu direk istifa sebebi bana gore

demekki bu konuda calismiyoruz cok basit

Elemanin 3 senesinde 98 korner atip 2 gol atabilmisiz mesela

bu direk istifa sebebi bana gore
Eleman dediğiniz adam olmasa şimdi 3.büyük olarak geziyordunuz. Sevmeyebilirsiniz ama Galatasaray efsanesine saygı duymak zorundasınız.

Duran top sorunu Hagi den beri var. Biraz Selçuk İnan. Hagi yi getirmek lazımdı frikikler için.

Bizim külüp yillardir duran toplara hic önem vermiyor, halbuki vatan millet sakarya defans hatti kuran takimlari en basit sekilde duran topla yikarsin. Direkt kaleye cekilen frikikler disinda rezaletiz. Kornerler tamamam faciya derecede. Korneri kullanan oyuncu ellerini havaya kaldirinca deli oluyorum, ne anlama geliyorsa artik? Sonucta gözün kapali vursan o topa ayni etkiyi yapar. Gol atmayi birak birde genelde kontra yiyoruz bu kornerlerden.

Neden hic önem verilmiyor bu konulara anlamiyorum. En son nezaman acik ve net calisilmis bir duran top izledik hatirlamiyorum bile. Cok önemli konulara hic önem vermiyoruz, duran top olsun kanat oyuncularin orta yapma becerisi sifir olsun hic bir gelisme olmuyor, bir td geliyor digeri gidiyor ama sonuc ayni.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1666856051717.webp

Karagümrük'ün mallığı mıydı bilmiyorum ama dün duran toplarda iyiydik.

bu arkadaşın bir işe yaradığını sanmıyorum

Geri
Üst Alt