Galatasaray'da Domenec Torrent Hem Kendini Hem Yönetimi Ateşe Atıyor

Terimi savunmuyorum, bu kadro onun eseri.

Ama Torrentle futbolumuzda gelisme var diyenleri anlamiyorum. Aksine daha kötü olduk bu herifle. Göztepe falan bizi oyun olarak ezdi yav. Bu adami tez vakitte sutlamak lazim

Alanya macinda keremin onunde kaldiktan rakibe carpip giren bala gol bile torrente yazilmis demek :asd:

Ona da Torrent hazır oyuncu istiyor Pulgar alındj o yüzden diye savunuyorlardı, baktılar herif cacık şimdi de Torrent Pulgar'ı istemedi demeye başladılar.

Zira Gedson Torrent için öncelik değildi başta, baktılar herif iyi oynuyor yarın Torrent çok istedi ama almadı derler.

Yönetim düzgün olsa Torrent gelmezdi yav zaten, planlama falan yoktu ortada. Kimseyle görüşmedik deyip ertesi gün adamı getirdik smsnsnsns
Bu kesin zaten ama madem geldi, getirildi biraz sahip çıkmak gerekir diye düşünüyorum. Yerildiği kadar kötü, övüldüğü kadar iyi olmadığı da kesin. Yazın yollanır. Şimdi değiştirilmesi de saçma. Sanmıyorum ama belki ibra olmayacak bu yönetim, tekrar seçime gidilecek. Gelecek yönetim çalışacağı hocayı kendi seçmek isteyebilir. Açıkçası madem bir halt yendi sene sonuna kadar sabredilmeli.

Yeter artik bitsin bu hasret derhal klopp yeni td miz olmali

Türkiye'de futbolu yorumcular, medya ve taraftar yönetiyor. Bilimsel hiçbir akıl futbolun içinde yok. Terim'e 3 yıldır tahammül edenler Torrent'e 3 ay tahammül edemiyor.

Torrent başarılı demiyorum. Olması gereken isim demiyorum. Ama Terim kalsa daha iyiydi denirse ben de Torrent'e tahammül edilmemesi saçmalık derim.

Tamam da bu Fatih Terim'in kalması gerektiği anlamına gelmiyor. Terim gitmeliydi. Yerine kim gelmeliydi onu şahsen bilemem.

Kendi içinde çelişen cümleler kurma bana.

O cümlede de FT kalmalıydı yazmıyor, kim gelirse gelsinin ne kadar hastalıklı bir yaklaşım olduğu yazıyor.

Kendi içinde çelişen cümleler kurma bana.

O cümlede de FT kalmalıydı yazmıyor, kim gelirse gelsinin ne kadar hastalıklı bir yaklaşım olduğu yazıyor.
Bende de çelişik bir şey yok. Açıkça Terim gitmeliydi ama yerine kim gelir onu bilemem dedim. Ama senin yazdığında sanki kalmaliydi anlamını çıkardım.

Kimse kusura bakmasın en kötü seçim Terim'den iyiydi.

Bende de çelişik bir şey yok. Açıkça Terim gitmeliydi ama yerine kim gelir onu bilemem dedim. Ama senin yazdığında sanki kalmaliydi anlamını çıkardım.

Kimse kusura bakmasın en kötü seçim Terim'den iyiydi.
Gördüğümüz kadarıyla en kötü seçim daha kötüymüş.

İlk kısımda söylediklerinin hepsi gol atmamaya çıkıyor zaten, o golleri atsak bunlar olmazdı. Yok yere yenilen Fener, Altay, Malatya maçları da cabası lakin Diagne'nin altı pastan atamadığı goller de FTye yazmaz ama evet özgüvensizleştirdi oyuncuları. Yine de top girse bunlar olmazdı.

Diğer noktaya gelirsek maçlar görecelidir ama Göztepe maçında ilk yarıda ceza sahasına girmedik sanırım, Konya maçı xG 0.05ti ilk yarıda. Alanya maçında bile ikinci yarı altı pastan gol kaçırmıştık.

Son olarak ben Torrentle bir gelişim görmüyorum FT kalsın demedim ama gelen de bir fark yaratmadı zaten sorun da bu, 8 maçta zoraki 8 puan aldık sanırım, bunu normal olarak karşılamıyorum, top oynadığımızı da düşünmüyorum. Işık da göremiyoruz.
Sen de haklisin, Mert de 😁

🤝1-1 Başakşehir
❌ 0-1 Sivasspor
🤝2-2 Altay
🤝0-0 Y. Malatya
❌1-2 F.Bahçe
🤝1-1 Karagümrük

hepsinde rakibden iyiydik min 14 p çıkacak yerden 4 p çıkmış 😫 burda şehit düşmesek şamp mücadelesi bile verebilirdik. imho
Bence fener ve Altay macinda iyiydik. Gerci fener macinda 60 dakika filan cok iyiydik. Diger maclar ortadaydi. Malatya, Gumruk, Sivas gayet sıkıcı maclardi.

Neyse, en basindan Ispanyol'a karsiydim. Butcen olur + yabanci serbest olursa eyvallah ama diger turlu asla istemem. Rijkaard bile yapamadi.
Fatih Terim, Denizli maci sonrasi gitmeliydi ve yerine Okan gelmeliydi.

Terim gitmeliydi.
Yerine gelecek isim bu değildi. Benim tercihim Okan'dı ama bu tribün kim gelirse gelsin Terim'den sonra onu yerdi. Bu adam yenilmek ve yönetimin süresini uzatmak, gündemi meşgul etmek için iyi tercihti.

Terim, en baş kendi yardımcıların yeterli bulup değiştirmeyerek ve tek çözümü de her kötü şey de Ocak gelsin, hele bir Temmuz olsun olunca açıkçası zaten kendi ayağına sıktı. Yoksa benim beklentim bu sezon için Tr kupası, en kötü beşincilikti. AL büyük sürpriz ve başarı oldu kendi adıma, yeterli olurdu. Gittiğinde 12. Denizli'ye de elenmiş bir GS ( ki hakemin uzatmasıns art niyetli dedim diye linç yedim burada 🤣) ve zorlu fikstür bıraktı. Yine aynı konumdayız maalesef. Terim de bu kadarını yapabilirdi belki ama ya takımın geleceği? Bu yönetimle bir gelecek görmek benim için daha sıkıntı. Misal Terim ile devam edene kadar ağzını açmayan çok insan vardı. Gidince ise tüm birikmişliği kustular. Bunlar da garip. Terim dokunulmaz biri değil bu camiada. Torentte tabi ki bir Terim değil. Anca YD olabilecek bir adam.

Yine neye wow attın @Ünsal Dar 😏

Benim bu yazdıklarımın hepsi mevcut bu sitede. Üşenmeyen gidip bulsun sfdggg ben maalesef atmadım kıyıya köşeye 😏 Çok takip edenler varsa iyi bilir ama mutlaka😌
terim gitmeliydi, yerin okansız buruk gelmeli dediğin için wow attım çiğdemciğim

farioli hocama ne dersin?

bu sene böyle bitecek

bu noktada hoca göndermenin bir faydası olacağını sanmıyorum

seneye ne olacağını düşünmeli camia

Geri
Üst Alt