Galatasaray'da Domenec Torrent Hem Kendini Hem Yönetimi Ateşe Atıyor

Sezon sonu daha net bir değerlendirme yaparız ama şu ana kadarki performansı çok bir şey vadetmiyor.

Asagi yukari ayni anda gelen fariolinin kimlerle bu oyunu oynattigini da goruyoruz. Geldigi ilk haftadan itibaren alanyayi yukari cekti, her mac da daha iyi oynuyorlar. Bizim pozisyona giremedigimiz konyaya 5 attilar gecen hafta. Biz 17. ve 18.yi ite kaka yendik diye torrentin heykeli dikilecekti az daha. :asd:

olay kadro kalitesi falan degil adamlar akbabayla, efkanla, 2. 3. Ligden getirdikleri adamlarla oynuyor. Farioli gelseydi keske demiyorum da 60 yasinda tecrubesiz yardimci gelecegine bari 30 yasinda tecrubesiz adam gelseydi. Nereden tutsan elinde kaliyor.

Hikoya fena takmış kapağı farioli

Asagi yukari ayni anda gelen fariolinin kimlerle bu oyunu oynattigini da goruyoruz. Geldigi ilk haftadan itibaren alanyayi yukari cekti, her mac da daha iyi oynuyorlar. Bizim pozisyona giremedigimiz konyaya 5 attilar gecen hafta. Biz 17. ve 18.yi ite kaka yendik diye torrentin heykeli dikilecekti az daha. :asd:

olay kadro kalitesi falan degil adamlar akbabayla, efkanla, 2. 3. Ligden getirdikleri adamlarla oynuyor. Farioli gelseydi keske demiyorum da 60 yasinda tecrubesiz yardimci gelecegine bari 30 yasinda tecrubesiz adam gelseydi. Nereden tutsan elinde kaliyor.

fariolinin iyi top oynattığını söyleyebilirim
geldiğinden beri izliyorum
terim'den sonra tercih farioli olmalıydı

Ben bu maçı izlediğimde utandım maç sonu. O kadar kötü bir maçtı. O yüzden unutmuyorum.
Valla bende hatırlıyorum, bana göre utanılacak tek şey hakemin yönetimiydi. Adam gibi bir hakem olsa maç ilk yarı 2-0, Alanya da 10 kişiydi.

Momo'nun da zirve performansıdır bu arada ilk 30 dakikada yaptıklarıyla çok farklı şeyler hayal ettirmişti :/

Kim mesela hiç eleştirmeyip tüm suçu başkalarına atanlar, örnek versene?
Ben sana tekte 50 kişi sayarım Terimden nefretiyle körüklenmiş.

Ayrıca bariz saptırıyorsun, ben takımda düzelen bir şey yok diyorım, Terim iyidi bu kötü değil, Terim kötüydü bu daha kötü diyorum sonra da sen gelip Terim'in gitmesi doğruydu vs diyorsun.

Ayrıca ne 3 senesi, her gelene 3 sene mü bekleyeceğiz, kazandırsın 8 tane şampiyonluğu önce ondan sonra belki beklenir. Adam 8 maçta zoraki 8 puan alıyor ve savunulacak tarafı yok benim gözümde, herhalde yeterince net söylediklerim.
Örnek vereyim hemen: Ünsal Dar, Musap, Enis Savar örnek verebileceğim isimler. Terim'i adam akıllı eleştirmeyip iyi olunca Terim kötü olunca başkası olması. Terim'e yaşattıkları için saygım- sevgim sonsuz lakin tüm çalıştığı başkanlarla sorunlu ayrılmış biri ve kabul edelim ki Terim medyası diye de bir gerçek var Galatasaray içinde. Torrent'e 3 yıl ver de demedim en azından sezon sonuna kadar sabır etmek lazım çünkü takımın şu anda bir hedefi yok artık yani Torrent'i şuan göndermek takıma bir fayda getirmeyecek. 2 ayda da kimsenin elinde sihirli değnek yok. Sezon sonu beklenir duruma ona göre bakılır 1 ileri 2 geri giderse düzenli bir yükseliş olmazsa gider zaten. Sürekli Terim üzerinden adama vurmalar falan hoş değil.

Örnek vereyim hemen: Ünsal Dar, Musap, Enis Savar örnek verebileceğim isimler. Terim'i adam akıllı eleştirmeyip iyi olunca Terim kötü olunca başkası olması. Terim'e yaşattıkları için saygım- sevgim sonsuz lakin tüm çalıştığı başkanlarla sorunlu ayrılmış biri ve kabul edelim ki Terim medyası diye de bir gerçek var Galatasaray içinde. Torrent'e 3 yıl ver de demedim en azından sezon sonuna kadar sabır etmek lazım çünkü takımın şu anda bir hedefi yok artık yani Torrent'i şuan göndermek takıma bir fayda getirmeyecek. 2 ayda da kimsenin elinde sihirli değnek yok. Sezon sonu beklenir duruma ona göre bakılır 1 ileri 2 geri giderse düzenli bir yükseliş olmazsa gider zaten. Sürekli Terim üzerinden adama vurmalar falan hoş değil.
Musap Terim'e sövmekten ceza falan almıyor muydu yaw bir ara?

Yalancilikla suçlamasan daha güzel olurdu ama psikolojik yikimda takımı tamamiyle değiştirmişiz genelde, toparlayamamisiz bile. 2004te de yıkım toparlanmaya çalışıldı, 2001de de 2014tede. Ve yeni gelen TDlerin hicbiri bir önceki donemdeki Fatih Terimle kiyaslanmadi. 2000deki Fatih Terimle kıyaslandı. Benimki nefret değil, Fatih Terimi gerçekten tanıyan gören herkes Galatasaray'a 2000 sonrası fayda getirmediğini görür. Ona gösterilen desteğin 10da biri, ona verilen imkanların 10da biri, ona gösterilen sabrin 10da biri forumdan herhangi bir x şahsına gösterilse eminim Galatasaray şuanda çok farklı konumda olurdu. Olmayan şeylerle alakalı yorum yapmayı çok sevmem, ama durum bu. benim gördüğüm, terim geldiği ilk dönem başarılı olur ki son geldiğinde oda oldu mu emin değilim, çünkü rakipler şampiyonluk verdi biz almadık, sonrasında takım çöpe döner. FT sonrası başarılı olan 1 oyuncu yok. Psikolojik ve fiziksel olarak hepsi bitiyor. Başka bir takıma ilk senesinde kaçanlar hariç. Bu durumda yalan söylediğim nokta nedir?

3 hoca sonrası genelde anca toparlanır diyorsun ve kusura bakma baştan başa yanlış bir iddia. Buna ne diyebilirimki başka, FT kötülemek için altı boş bir sav.

Zira 3 hoca sonrası sıçış dönemleri ve sonra FT gelişi olmuş her seferinde. 2000 sonrası başarılı olmamışsa umarım bu olmayan başarıları başkaları da yaşatır da gider ŞLde çeyrek final falan oynarız, dibi görmüşken 2şer sene üstü üste şampiyon falan oluruz.

Neyse umarım bir daha gelmez de görürüz işin sonunda ne olacağını, Torrentle güzel bir fragman gördük. İddia ettiğiniz gibi iyi hocaların gelemeyeceğini anladığınızda da umarım bugün iddia ettiklerinizin ne kadar boş olduğunu kabul edersiniz.

Daha fazla da uzatmayalım.

Valla bende hatırlıyorum, bana göre utanılacak tek şey hakemin yönetimiydi. Adam gibi bir hakem olsa maç ilk yarı 2-0, Alanya da 10 kişiydi.

Momo'nun da zirve performansıdır bu arada ilk 30 dakikada yaptıklarıyla çok farklı şeyler hayal ettirmişti :/
"Adam gibi hakemler olsa" diyorsun da hiç bir zaman olmadı onlar. Olacak gibi de durmuyor. Özet çok fikir vermiyor o maçla alakalı. 2.yarı çok bunaltmışlardı. Uzun yıllar bu kadar bunaltan bir rakip izlememiştim. Bütün dönen topları toplayıp çok uzun süre hapsetmişlerdi ve o maçın 1-0 bitmesi hakikatten mucizeydi. Zaten bütün şansımızı geçtiğimiz sezon kullanmış olmalıyız ki bu sezon tam tersi çok şanssızız.

bi uzun pas atmıştı çok iyiydi
öyle hatırlıyorum

Ünsal futboldan anlamayan bir tip

Musap en büyük FT haterlarından kimle karıştırdığını anlamadım.

Enis de şu forumda FTci diyeceğim son kişilerden olurdu.

Benim anlamadığım adama kötü diyemiyor muyuz yav, her kötü dediğimiz gitsin anlamına mı geliyor.

İsterse 3 sene kalsın umrumda bile olmaz ama bu heriften bir cacık olmaz, er ya da geç hepiniz aynı noktaya geleceksiniz.

Benim anlamadığım adama kötü diyemiyor muyuz yav, her kötü dediğimiz gitsin anlamına mı geliyor.

İsterse 3 sene kalsın umrumda bile olmaz ama bu heriften bir cacık olmaz, er ya da geç hepiniz aynı noktaya geleceksiniz.
Kötü diyebilirsin ama "geçmişte daha iyiydik, şimdi daha kötüyüz" anlamında söylersen bunun çok fazla karşı tezi olduğundan bunları yazan da çok olacaktır elbette. Ayrıca İsmail Kartal daha iyi minvalinde bir şey yazdığını görmüştüm ama orada olayı tiye aldığını düşünüp cevap vermemiştim.

Adamın güven vermediği her türlü ortada zaten sezon sonu gidecek. Ama eleştirilerin sürekli Terim üzerinden adama yapılması bir haksızlık benim değinmek istediğim budur.

Torrent kendisi gidecek yönetimide götürecek inş. Skandal bir seçimdi millet niye bu kadar kötü bir hocayı savunuyor anlamıyorum. Olumlu yaptığı tek iş kondisyon meselesi şu ana kadar onun dışında baya vasat. Okan veya Farioli gibi daha iyi tercihler vardı. Gittik devre arasında kariyeri td olarak leş bir adamı getirdik. Flamengo taraftarı çılgın atıyordu torrent gidiyor diye.

Oynatmak istenilen oyun kolay olsaydi sanirim ki suan fatih terim mevzuyu cozmus ve hala teknik direktorumuz olarak devam ediyor olurdu.

Bu oyunu bu kadro cok zor oynar. Terimi yedi, kendisini de yiyecek gibi ama adam kurmak istiyor ısrarla. Yan yollara sapmak istemiyor. Bu oyun icin birbiriyle uyumlu, cok iyi anlasan 2li 3lü gruplar olmasi lazim, bizde birbiriyle anlasan 1 tane ikili var. Marc nels. + Kaliteli ayaklara ihtiyaç var. Bizde bu da çok az sayıda mevcut.

Hata en başta yapildi, bu oyunu bu kadro oynamaz. Kurulumda hata var. Bu plan 1 tane teknik direktoru yedi. Ikincisini de yemek uzere.

Torrentle konusur shutlarsin, yerine gelecek isime de sabretmek zorundasin. Galatasaray taraftari artik sabir moduna girmeli.

"Adam gibi hakemler olsa" diyorsun da hiç bir zaman olmadı onlar. Olacak gibi de durmuyor. Özet çok fikir vermiyor o maçla alakalı. 2.yarı çok bunaltmışlardı. Uzun yıllar bu kadar bunaltan bir rakip izlememiştim. Bütün dönen topları toplayıp çok uzun süre hapsetmişlerdi ve o maçın 1-0 bitmesi hakikatten mucizeydi. Zaten bütün şansımızı geçtiğimiz sezon kullanmış olmalıyız ki bu sezon tam tersi çok şanssızız.
Bu sezon da icerdeki 1-0 aldigimiz konya macida öyle bir macti

Oynatmak istenilen oyun kolay olsaydi sanirim ki suan fatih terim mevzuyu cozmus ve hala teknik direktorumuz olarak devam ediyor olurdu.

Bu oyunu bu kadro cok zor oynar. Terimi yedi, kendisini de yiyecek gibi ama adam kurmak istiyor ısrarla. Yan yollara sapmak istemiyor. Bu oyun icin birbiriyle uyumlu, cok iyi anlasan 2li 3lü gruplar olmasi lazim, bizde birbiriyle anlasan 1 tane ikili var. Marc nels. + Kaliteli ayaklara ihtiyaç var. Bizde bu da çok az sayıda mevcut.

Hata en başta yapildi, bu oyunu bu kadro oynamaz. Kurulumda hata var. Bu plan 1 tane teknik direktoru yedi. Ikincisini de yemek uzere.

Torrentle konusur shutlarsin, yerine gelecek isime de sabretmek zorundasin. Galatasaray taraftari artik sabir moduna girmeli.
Ben sene sonuna kadar sabredecegim,kotu tek kelime de etmem

Burak'ın 2. Ali Koç vakası olacağını milattan önce ki dönemden beri belirtiyorduk.
ikiside sportif anlamda başarısızda olsa KOÇla elmas arasında dağlar kadar fark var.
Sportif olarak ben başkanlarda çok fazla suç bulmam.Futboldan sorumlu yönetici,teknik adam,transferleri falan kim yapıyorsa artık bu adamlar en büyük suçludur.

Başkan ve yöneticilerinin sorumlulukları klübe ekonomik olarak katkı sağlayacak sponsorlar bulmak,klübün haklarını sonuna kadar korumak.Taraftar uyarısı almadan,neden tepki vermiyorsun demeden bunu yapacak.

koç inanılaz paralar veriyor fenere.Takımın haklarını çatır çatır koruyor.En az bir taraftar kadar bağlı klübüne.İstifa diye bağırıyor taraftar ama benim görüşüm dua etsinler ali koç gibi adamlara.Aksi taktirde çok net batarlardı.

burak elmasa gelirsek adamın iyi yaptığı hiçbirşey yok.Bunda para olsada vermez.Takımın haklarını korumaz.Çok rahat yalan söyler.Hiçbir ağırlığı yok adamın.

Torrent kötü yönetiyor takımı bir değişim yok , olacağa da benzemiyor. Ama artık futbolda şu gitsin bu gelsinler bitmeli belli bir zaman verilmeli herkese. Ülkenin futbol taraftarının lafına sözüne bakılmadan yönetilmeli takımlar bu ülkede herkes ekonomist , herkes siyasetçi , herkes futbol profesörü . Fm oynayan herkes gelip burada hocaya ahkam kesiyor. Torrentte FT 'de hepinizden fazla futbol bilgisi vardır yıllarca içinde olan insanlar.

Torrent ile olacağını düşünmüyorum bu benim görüşüm ama sezon sonuna hatta 1 sezon daha zaman tanınmalı bazı acılı değişimler olmalı.

Normalde birisini ilk geldiği zaman eleştirmem ama Torrent’i ilk geldiği an eleştirmiştim. Hem bize uygun bir oyunu yok, tecrübesi yok, daha önce çalıştırdığı 2 takımda başarısız. Neyine bakarak seçtiler anlamak güç. Para yoktu deseler yarım sezon için 1,25 milyon veriyoruz. Sosyal medyada çaycı falan diyorlar kızıyorum ama ağzı laf yapmaktan başka icraatını görmedik. Yine de dediğin gibi seneyi Torrent ile geçirmeliyiz. Yapacak bir şey yok. Yazın kovulmalı. Burak giderse de umarım kurduğu Campos-Sensibile yapısı ile çalışabilecek birisi gelir. Aysal’ı bu yüzden istiyorum. Her ne kadar hatalar yapsada vizyonu olan birisi. Hatalarından ders çıkardığını da ümit ediyorum. Hayırlısı olsun. Bu parasızlıkta Türk futbolunun geleceği iyi değil. Ne güzel puan olarak kurtarmıştık ama fb’nin salaklığı yüzünden bir işe yaramadı. Barça çıkınca başka ihtimalde kalmadı. Önümüzdeki sene anca Konferans’a takım yollarız. Belki bu yaz son kurşun olacak. O da Kerem-Marcao-Cica vs satabilirsek.

Geri
Üst Alt