Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.565
- 23.966
- 2.473
Sezon sonu daha net bir değerlendirme yaparız ama şu ana kadarki performansı çok bir şey vadetmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asagi yukari ayni anda gelen fariolinin kimlerle bu oyunu oynattigini da goruyoruz. Geldigi ilk haftadan itibaren alanyayi yukari cekti, her mac da daha iyi oynuyorlar. Bizim pozisyona giremedigimiz konyaya 5 attilar gecen hafta. Biz 17. ve 18.yi ite kaka yendik diye torrentin heykeli dikilecekti az daha.
olay kadro kalitesi falan degil adamlar akbabayla, efkanla, 2. 3. Ligden getirdikleri adamlarla oynuyor. Farioli gelseydi keske demiyorum da 60 yasinda tecrubesiz yardimci gelecegine bari 30 yasinda tecrubesiz adam gelseydi. Nereden tutsan elinde kaliyor.
Asagi yukari ayni anda gelen fariolinin kimlerle bu oyunu oynattigini da goruyoruz. Geldigi ilk haftadan itibaren alanyayi yukari cekti, her mac da daha iyi oynuyorlar. Bizim pozisyona giremedigimiz konyaya 5 attilar gecen hafta. Biz 17. ve 18.yi ite kaka yendik diye torrentin heykeli dikilecekti az daha.
olay kadro kalitesi falan degil adamlar akbabayla, efkanla, 2. 3. Ligden getirdikleri adamlarla oynuyor. Farioli gelseydi keske demiyorum da 60 yasinda tecrubesiz yardimci gelecegine bari 30 yasinda tecrubesiz adam gelseydi. Nereden tutsan elinde kaliyor.
Hayri C.geri dondu1-1 Başakşehir
0-1 Sivasspor
2-2 Altay
0-0 Y. Malatya
1-2 F.Bahçe
1-1 Karagümrük
hepsinde rakibden iyiydik min 14 p çıkacak yerden 4 p çıkmışburda şehit düşmesek şamp mücadelesi bile verebilirdik. imho
Valla bende hatırlıyorum, bana göre utanılacak tek şey hakemin yönetimiydi. Adam gibi bir hakem olsa maç ilk yarı 2-0, Alanya da 10 kişiydi.Ben bu maçı izlediğimde utandım maç sonu. O kadar kötü bir maçtı. O yüzden unutmuyorum.
Örnek vereyim hemen: Ünsal Dar, Musap, Enis Savar örnek verebileceğim isimler. Terim'i adam akıllı eleştirmeyip iyi olunca Terim kötü olunca başkası olması. Terim'e yaşattıkları için saygım- sevgim sonsuz lakin tüm çalıştığı başkanlarla sorunlu ayrılmış biri ve kabul edelim ki Terim medyası diye de bir gerçek var Galatasaray içinde. Torrent'e 3 yıl ver de demedim en azından sezon sonuna kadar sabır etmek lazım çünkü takımın şu anda bir hedefi yok artık yani Torrent'i şuan göndermek takıma bir fayda getirmeyecek. 2 ayda da kimsenin elinde sihirli değnek yok. Sezon sonu beklenir duruma ona göre bakılır 1 ileri 2 geri giderse düzenli bir yükseliş olmazsa gider zaten. Sürekli Terim üzerinden adama vurmalar falan hoş değil.Kim mesela hiç eleştirmeyip tüm suçu başkalarına atanlar, örnek versene?
Ben sana tekte 50 kişi sayarım Terimden nefretiyle körüklenmiş.
Ayrıca bariz saptırıyorsun, ben takımda düzelen bir şey yok diyorım, Terim iyidi bu kötü değil, Terim kötüydü bu daha kötü diyorum sonra da sen gelip Terim'in gitmesi doğruydu vs diyorsun.
Ayrıca ne 3 senesi, her gelene 3 sene mü bekleyeceğiz, kazandırsın 8 tane şampiyonluğu önce ondan sonra belki beklenir. Adam 8 maçta zoraki 8 puan alıyor ve savunulacak tarafı yok benim gözümde, herhalde yeterince net söylediklerim.
Musap Terim'e sövmekten ceza falan almıyor muydu yaw bir ara?Örnek vereyim hemen: Ünsal Dar, Musap, Enis Savar örnek verebileceğim isimler. Terim'i adam akıllı eleştirmeyip iyi olunca Terim kötü olunca başkası olması. Terim'e yaşattıkları için saygım- sevgim sonsuz lakin tüm çalıştığı başkanlarla sorunlu ayrılmış biri ve kabul edelim ki Terim medyası diye de bir gerçek var Galatasaray içinde. Torrent'e 3 yıl ver de demedim en azından sezon sonuna kadar sabır etmek lazım çünkü takımın şu anda bir hedefi yok artık yani Torrent'i şuan göndermek takıma bir fayda getirmeyecek. 2 ayda da kimsenin elinde sihirli değnek yok. Sezon sonu beklenir duruma ona göre bakılır 1 ileri 2 geri giderse düzenli bir yükseliş olmazsa gider zaten. Sürekli Terim üzerinden adama vurmalar falan hoş değil.
Yalancilikla suçlamasan daha güzel olurdu ama psikolojik yikimda takımı tamamiyle değiştirmişiz genelde, toparlayamamisiz bile. 2004te de yıkım toparlanmaya çalışıldı, 2001de de 2014tede. Ve yeni gelen TDlerin hicbiri bir önceki donemdeki Fatih Terimle kiyaslanmadi. 2000deki Fatih Terimle kıyaslandı. Benimki nefret değil, Fatih Terimi gerçekten tanıyan gören herkes Galatasaray'a 2000 sonrası fayda getirmediğini görür. Ona gösterilen desteğin 10da biri, ona verilen imkanların 10da biri, ona gösterilen sabrin 10da biri forumdan herhangi bir x şahsına gösterilse eminim Galatasaray şuanda çok farklı konumda olurdu. Olmayan şeylerle alakalı yorum yapmayı çok sevmem, ama durum bu. benim gördüğüm, terim geldiği ilk dönem başarılı olur ki son geldiğinde oda oldu mu emin değilim, çünkü rakipler şampiyonluk verdi biz almadık, sonrasında takım çöpe döner. FT sonrası başarılı olan 1 oyuncu yok. Psikolojik ve fiziksel olarak hepsi bitiyor. Başka bir takıma ilk senesinde kaçanlar hariç. Bu durumda yalan söylediğim nokta nedir?
"Adam gibi hakemler olsa" diyorsun da hiç bir zaman olmadı onlar. Olacak gibi de durmuyor. Özet çok fikir vermiyor o maçla alakalı. 2.yarı çok bunaltmışlardı. Uzun yıllar bu kadar bunaltan bir rakip izlememiştim. Bütün dönen topları toplayıp çok uzun süre hapsetmişlerdi ve o maçın 1-0 bitmesi hakikatten mucizeydi. Zaten bütün şansımızı geçtiğimiz sezon kullanmış olmalıyız ki bu sezon tam tersi çok şanssızız.Valla bende hatırlıyorum, bana göre utanılacak tek şey hakemin yönetimiydi. Adam gibi bir hakem olsa maç ilk yarı 2-0, Alanya da 10 kişiydi.
Momo'nun da zirve performansıdır bu arada ilk 30 dakikada yaptıklarıyla çok farklı şeyler hayal ettirmişti :/
bi uzun pas atmıştı çok iyiydiValla bende hatırlıyorum, bana göre utanılacak tek şey hakemin yönetimiydi. Adam gibi bir hakem olsa maç ilk yarı 2-0, Alanya da 10 kişiydi.
Momo'nun da zirve performansıdır bu arada ilk 30 dakikada yaptıklarıyla çok farklı şeyler hayal ettirmişti :/
Ünsal futboldan anlamayan bir tipÖrnek vereyim hemen: Ünsal Dar, Musap, Enis Savar örnek verebileceğim isimler. Terim'i adam akıllı eleştirmeyip iyi olunca Terim kötü olunca başkası olması. Terim'e yaşattıkları için saygım- sevgim sonsuz lakin tüm çalıştığı başkanlarla sorunlu ayrılmış biri ve kabul edelim ki Terim medyası diye de bir gerçek var Galatasaray içinde. Torrent'e 3 yıl ver de demedim en azından sezon sonuna kadar sabır etmek lazım çünkü takımın şu anda bir hedefi yok artık yani Torrent'i şuan göndermek takıma bir fayda getirmeyecek. 2 ayda da kimsenin elinde sihirli değnek yok. Sezon sonu beklenir duruma ona göre bakılır 1 ileri 2 geri giderse düzenli bir yükseliş olmazsa gider zaten. Sürekli Terim üzerinden adama vurmalar falan hoş değil.
Kötü diyebilirsin ama "geçmişte daha iyiydik, şimdi daha kötüyüz" anlamında söylersen bunun çok fazla karşı tezi olduğundan bunları yazan da çok olacaktır elbette. Ayrıca İsmail Kartal daha iyi minvalinde bir şey yazdığını görmüştüm ama orada olayı tiye aldığını düşünüp cevap vermemiştim.Ünsal futboldan anlamayan bir tip
Musap en büyük FT haterlarından kimle karıştırdığını anlamadım.
Enis de şu forumda FTci diyeceğim son kişilerden olurdu.
Benim anlamadığım adama kötü diyemiyor muyuz yav, her kötü dediğimiz gitsin anlamına mı geliyor.
İsterse 3 sene kalsın umrumda bile olmaz ama bu heriften bir cacık olmaz, er ya da geç hepiniz aynı noktaya geleceksiniz.
Adamın güven vermediği her türlü ortada zaten sezon sonu gidecek. Ama eleştirilerin sürekli Terim üzerinden adama yapılması bir haksızlık benim değinmek istediğim budur.Ünsal futboldan anlamayan bir tip
Musap en büyük FT haterlarından kimle karıştırdığını anlamadım.
Enis de şu forumda FTci diyeceğim son kişilerden olurdu.
Benim anlamadığım adama kötü diyemiyor muyuz yav, her kötü dediğimiz gitsin anlamına mı geliyor.
İsterse 3 sene kalsın umrumda bile olmaz ama bu heriften bir cacık olmaz, er ya da geç hepiniz aynı noktaya geleceksiniz.
Bu sezon da icerdeki 1-0 aldigimiz konya macida öyle bir macti"Adam gibi hakemler olsa" diyorsun da hiç bir zaman olmadı onlar. Olacak gibi de durmuyor. Özet çok fikir vermiyor o maçla alakalı. 2.yarı çok bunaltmışlardı. Uzun yıllar bu kadar bunaltan bir rakip izlememiştim. Bütün dönen topları toplayıp çok uzun süre hapsetmişlerdi ve o maçın 1-0 bitmesi hakikatten mucizeydi. Zaten bütün şansımızı geçtiğimiz sezon kullanmış olmalıyız ki bu sezon tam tersi çok şanssızız.
Ben sene sonuna kadar sabredecegim,kotu tek kelime de etmemOynatmak istenilen oyun kolay olsaydi sanirim ki suan fatih terim mevzuyu cozmus ve hala teknik direktorumuz olarak devam ediyor olurdu.
Bu oyunu bu kadro cok zor oynar. Terimi yedi, kendisini de yiyecek gibi ama adam kurmak istiyor ısrarla. Yan yollara sapmak istemiyor. Bu oyun icin birbiriyle uyumlu, cok iyi anlasan 2li 3lü gruplar olmasi lazim, bizde birbiriyle anlasan 1 tane ikili var. Marc nels. + Kaliteli ayaklara ihtiyaç var. Bizde bu da çok az sayıda mevcut.
Hata en başta yapildi, bu oyunu bu kadro oynamaz. Kurulumda hata var. Bu plan 1 tane teknik direktoru yedi. Ikincisini de yemek uzere.
Torrentle konusur shutlarsin, yerine gelecek isime de sabretmek zorundasin. Galatasaray taraftari artik sabir moduna girmeli.
ikiside sportif anlamda başarısızda olsa KOÇla elmas arasında dağlar kadar fark var.Burak'ın 2. Ali Koç vakası olacağını milattan önce ki dönemden beri belirtiyorduk.
Oynatmak istenilen oyun kolay olsaydi sanirim ki suan fatih terim mevzuyu cozmus ve hala teknik direktorumuz olarak devam ediyor olurdu.
Bu oyunu bu kadro cok zor oynar. Terimi yedi, kendisini de yiyecek gibi ama adam kurmak istiyor ısrarla. Yan yollara sapmak istemiyor. Bu oyun icin birbiriyle uyumlu, cok iyi anlasan 2li 3lü gruplar olmasi lazim, bizde birbiriyle anlasan 1 tane ikili var. Marc nels. + Kaliteli ayaklara ihtiyaç var. Bizde bu da çok az sayıda mevcut.
Hata en başta yapildi, bu oyunu bu kadro oynamaz. Kurulumda hata var. Bu plan 1 tane teknik direktoru yedi. Ikincisini de yemek uzere.
Torrentle konusur shutlarsin, yerine gelecek isime de sabretmek zorundasin. Galatasaray taraftari artik sabir moduna girmeli.