Galatasaray'da Domenec Torrent Hem Kendini Hem Yönetimi Ateşe Atıyor

Hemen acilinden sıfır bir alman hoca !

Bizim tek sorunumuz gol atmaktı, gol atsak çoğu şey çözülecekti

Sen yanlı diyorsun ya 60da pil bitmesi, kötü kadro falan da aynı şekilde yanlı haberler, siz böyle algılıyorsunuz. 2 maçta dipteki takımları zoraki son dk golleriyle yenecek kadar kötü değildi bu takım. Oyun olarak en iyi dönem diyorsun, hangi maçta ne oynadık yav, bunlar tamamen sizin tek taraflı bakış açınız.

Her maç 2 gol yiyecek kadar da kötü değildi takım zaten.

Kadro istikrarı yoktu ve gol atamıyorduk, FTnin takıntıları vardı o kadar. Göztepe maçının ilk yarısı ya da Konya maçındaki gibi mahkum oyunlar oynamıyorduk en azından.

Onu da geçtim eşeği bağlasan gelir 2 maç kazanırdı zaten 8 maçta. Takım reaksiyon verirdi o bile olmadı.
Takımın garip tercihlerle mental anlamda çökertildiği bir sezonda tek sorun gol atamamaktı demek fazla naif bir düşünce değil mi? Halbuki sen de St.Johnstone deplasmanındaki Terim'in Luyindama'yı azarladığı videoyu paylaştığımda Terim'!i bu konuda çok eleştirmiştin. İşte bu küçük detaylar sezon boyu takım genelini baskı altına aldı. Çoğu oyuncu kendisini ön plana atmak için bireysel davranıp tonlarca pozisyon harcıyordu. Olan bize oluyordu. Bunun temeli hocaydı ve bu durum onarılamaz hale gelmişti. (Takımdaki oyuncuların istikrarsızlığına girmiyorum bile) Terim ne yaparsa yapsın, takıntıları geniş bir kadroyu yönetmesine engel oluyordu ve bunu beceremiyordu. Terim'in en önemli özelliklerinden biri oyuncu yönetimiyken son döneminde tam tersi bu konuda en kötü hocalardan biriydi.

Ayrıca Denizli maçı mental kaousun dibiydi. Eğer Terim, sonrasında gönderilmeseydi ben küme hattında bulunacağımızı garanti ederdim. Tribünler zaten kaosa girmişti. Terim aleyhinde tezahüratlar başlamıştı ki zaten mental anlamda çökmüş takımı sonraki maçlarda giderek artacak tribün tepkileri bekliyordu. Hakemlerin de Terim görevdeyken durumları malumdu.

Dome geldiğinde ise ilk beklentim sakin bir adam olmasıydı. Böyle kriz durumlarından akılcı ve sakin adamlar çıkar. Ancak intikamcı ve kelleci algı çalışmaları taraftarın psikolojisini olumsuz yönde körüklemeye devam ediyor.

Not: İzlediğim en mahkum Galatasaray geçtiğimiz sezonki Alanya deplasmanı ve bu sezon içerideki Konya maçıydı. Resmen oyun olarak ezilmiştik ancak ikisini de 1-0 kazanmıştık. Çünkü bulduğumuz 1-2 fırsatı gole çevirmeyi bilmiştik. Birinde Kılınç, birinde Muhammed'le.

Torrente sabredeyim 5 maç dedim ara ara umut verici oyunlar da gördük(kısıtlı sürelerde ) ama gelinen noktaya bakıyorsun Konya'ya karşı Malatya kadar top oynuyoruz.. Kadro yetersizliği bahane olabilir elbet ama Hocanın da takıma birşey katması lazım basit bir örnek ilk yari emre basaksehiri devraldığında transfer yapmadan dipten çıkardı takımı en azından torrentin gelişiyle bir ekstra motivasyon olması gerekirdi..
Belki taktik bilgisi vardır ama işin psikolojik kısmında( adam yönetimi vs) kesinlikle yetersiz bir isim gibi duruyor..

Bu yönetime 5 tane hoca hakkı verelim iddia ediyorum birinde bile başarıyı yakalayamazlar.

Kaç senelik 1.adamın kurup oynatıp görece başarısız olduğu bir takımı ,torrentin üzerinden okumak abes !

Ben umutluydum açıkcası ama konya maçı acizliği hem torrente hemde ciddi anlamda takıma yazar,mücadele mi kör dövüş mü belli değil .

Bu sene baydı beni cimbomum
İlk çaykur maçı ve Marsilya maçı birazda içerideki (ilk yarısı) trabzon ,takım izlediğimizi düşünüyorum

Takımı o kurdu, bu oynattı ,oynatamadı falan işleri artık taraftarın da kafayı cozutturdu.

Yönetim,teknik ve oyuncuların değişmesi elzem ,ama maddiyat ve ortam buna müsade etmeyecek belli ki ,geriye gündelik başarıya güdümlü td -okan -kalıyor

Torrent mi en iyi oynumuzu oynatmış yuh be yuhh yuhh

Fatih terimi yerden yere vurdum ama avrupa ligi maçlarımızın bu sene ki en iyi oyunlarımız olduğunu inkar edecek kadar şaşırmadım keza bütün yorumcular duayenler futbol yorumcuları da böyle düşünüyor

Acilen bir psikoloğa görünün kardeşler elalem bizi yanlış anlamasın

Bülent Ünder kaç maç hocalık yaptı ki?

Adminim istatistiği neye göre aldığına bakar. Oyun olarak bu seneki Galatasayin en iyi oyunları torrent döneminde gelmesi, takımın 60ta artık pilinin bitmemesi bile birçok şeyin göstergesi değil midir? 2 gün sonra barcaya yenilecek diye hoca mı asıp keselim? Çok yanli bir haber bu. Takım dibi görmüş, o dip halden çıkarmaya birini getirip neden takım dipte demek art niyetli bence
2 seçenek var ya futbolu bilmiyorsun ya FT düşmanısın

Kaç senelik 1.adamın kurup oynatıp görece başarısız olduğu bir takımı ,torrentin üzerinden okumak abes !

Ben umutluydum açıkcası ama konya maçı acizliği hem torrente hemde ciddi anlamda takıma yazar,mücadele mi kör dövüş mü belli değil .

Bu sene baydı beni cimbomum
İlk çaykur maçı ve Marsilya maçı birazda içerideki (ilk yarısı) trabzon ,takım izlediğimizi düşünüyorum

Takımı o kurdu, bu oynattı ,oynatamadı falan işleri artık taraftarın da kafayı cozutturdu.

Yönetim,teknik ve oyuncuların değişmesi elzem ,ama maddiyat ve ortam buna müsade etmeyecek belli ki ,geriye gündelik başarıya güdümlü td -okan -kalıyor
Faryoli!!

Bulgur çorbasını da ft almadı ya, ya da jetson hazır değil falan diyip kepaze ettirmedi ya bu ispanyol ft ardayı oynattığı gün kendisine karşı olan tavrım böyle oldu :crushed:

Takımın garip tercihlerle mental anlamda çökertildiği bir sezonda tek sorun gol atamamaktı demek fazla naif bir düşünce değil mi? Halbuki sen de St.Johnstone deplasmanındaki Terim'in Luyindama'yı azarladığı videoyu paylaştığımda Terim'!i bu konuda çok eleştirmiştin. İşte bu küçük detaylar sezon boyu takım genelini baskı altına aldı. Çoğu oyuncu kendisini ön plana atmak için bireysel davranıp tonlarca pozisyon harcıyordu. Olan bize oluyordu. Bunun temeli hocaydı ve bu durum onarılamaz hale gelmişti. (Takımdaki oyuncuların istikrarsızlığına girmiyorum bile) Terim ne yaparsa yapsın, takıntıları geniş bir kadroyu yönetmesine engel oluyordu ve bunu beceremiyordu. Terim'in en önemli özelliklerinden biri oyuncu yönetimiyken son döneminde tam tersi bu konuda en kötü hocalardan biriydi.

Ayrıca Denizli maçı mental kaousun dibiydi. Eğer Terim, sonrasında gönderilmeseydi ben küme hattında bulunacağımızı garanti ederdim. Tribünler zaten kaosa girmişti. Terim aleyhinde tezahüratlar başlamıştı ki zaten mental anlamda çökmüş takımı sonraki maçlarda giderek artacak tribün tepkileri bekliyordu. Hakemlerin de Terim görevdeyken durumları malumdu.

Dome geldiğinde ise ilk beklentim sakin bir adam olmasıydı. Böyle kriz durumlarından akılcı ve sakin adamlar çıkar. Ancak intikamcı ve kelleci algı çalışmaları taraftarın psikolojisini olumsuz yönde körüklemeye devam ediyor.

Not: İzlediğim en mahkum Galatasaray geçtiğimiz sezonki Alanya deplasmanı ve bu sezon içerideki Konya maçıydı. Resmen oyun olarak ezilmiştik ancak ikisini de 1-0 kazanmıştık. Çünkü bulduğumuz 1-2 fırsatı gole çevirmeyi bilmiştik. Birinde Kılınç, birinde Muhammed'le.

İlk kısımda söylediklerinin hepsi gol atmamaya çıkıyor zaten, o golleri atsak bunlar olmazdı. Yok yere yenilen Fener, Altay, Malatya maçları da cabası lakin Diagne'nin altı pastan atamadığı goller de FTye yazmaz ama evet özgüvensizleştirdi oyuncuları. Yine de top girse bunlar olmazdı.

Diğer noktaya gelirsek maçlar görecelidir ama Göztepe maçında ilk yarıda ceza sahasına girmedik sanırım, Konya maçı xG 0.05ti ilk yarıda. Alanya maçında bile ikinci yarı altı pastan gol kaçırmıştık.

Son olarak ben Torrentle bir gelişim görmüyorum FT kalsın demedim ama gelen de bir fark yaratmadı zaten sorun da bu, 8 maçta zoraki 8 puan aldık sanırım, bunu normal olarak karşılamıyorum, top oynadığımızı da düşünmüyorum. Işık da göremiyoruz.

Valla bende destek oldum torrenta yeni hoca diye,sezon sonuna kadar da sabredecegim ama kendisiyle olmayacak belli.

Burak'ın 2. Ali Koç vakası olacağını milattan önce ki dönemden beri belirtiyorduk.

Evet Fatih Terim in gitmesini istedik çünkü bu kadar kötü kadro kuran ve oynatamayan kendisi idi ve gitmesi gerekiyordu ama yönetimin bu kadar kötü bir adam getireceğini kim bilebilirdi .

Asagi yukari ayni anda gelen fariolinin kimlerle bu oyunu oynattigini da goruyoruz. Geldigi ilk haftadan itibaren alanyayi yukari cekti, her mac da daha iyi oynuyorlar. Bizim pozisyona giremedigimiz konyaya 5 attilar gecen hafta. Biz 17. ve 18.yi ite kaka yendik diye torrentin heykeli dikilecekti az daha. :asd:

olay kadro kalitesi falan degil adamlar akbabayla, efkanla, 2. 3. Ligden getirdikleri adamlarla oynuyor. Farioli gelseydi keske demiyorum da 60 yasinda tecrubesiz yardimci gelecegine bari 30 yasinda tecrubesiz adam gelseydi. Nereden tutsan elinde kaliyor.

Geri
Üst Alt