Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.214
- 70.389
- 4.918
Sal peşimi be adam!!!Ali Koç kadar parası var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sal peşimi be adam!!!Ali Koç kadar parası var mı?
Allah daha çok güldürsüngs'nin en iyi topu torrent'in döneminde oynamasına
Peşinden az koşmadim kiSal peşimi be adam!!!
Bizim tek sorunumuz gol atmaktı, gol atsak çoğu şey çözülecekti
Sen yanlı diyorsun ya 60da pil bitmesi, kötü kadro falan da aynı şekilde yanlı haberler, siz böyle algılıyorsunuz. 2 maçta dipteki takımları zoraki son dk golleriyle yenecek kadar kötü değildi bu takım. Oyun olarak en iyi dönem diyorsun, hangi maçta ne oynadık yav, bunlar tamamen sizin tek taraflı bakış açınız.
Her maç 2 gol yiyecek kadar da kötü değildi takım zaten.
Kadro istikrarı yoktu ve gol atamıyorduk, FTnin takıntıları vardı o kadar. Göztepe maçının ilk yarısı ya da Konya maçındaki gibi mahkum oyunlar oynamıyorduk en azından.
Onu da geçtim eşeği bağlasan gelir 2 maç kazanırdı zaten 8 maçta. Takım reaksiyon verirdi o bile olmadı.
FT'nin gitmesi gayet doğru bir karardı. Şu ana kadar Torrent'in de FT'den bir farkını göremedik(bana göre duran top- fiziksel bir gelişim olmuş olsa da oyun planı olarak o da çeşitliliği sağlayamadı) Bu FT'nin başarılı olduğunu değil Torrent'in yanlış tercih olduğunu gösterir. Bu arada biri 3 yıldan fazla takımın başındayken ve takımı tamamiyle kendi kurmuşken diğeri 2 aydır takımın başında.FT gitsin de kim gelse daha iyidir diyenler sevişsin Torrent hocalarıyla şimdi.
Hasan ikidir benim söylediklerimi saptırıyorsun.FT'nin gitmesi gayet doğru bir karardı. Şu ana kadar Torrent'in de FT'den bir farkını göremedik(bana göre duran top- fiziksel bir gelişim olmuş olsa da oyun planı olarak o da çeşitliliği sağlayamadı) Bu FT'nin başarılı olduğunu değil Torrent'in yanlış tercih olduğunu gösterir. Bu arada biri 3 yıldan fazla takımın başındayken ve takımı tamamiyle kendi kurmuşken diğeri 2 aydır takımın başında.
1-2 Trabzonspor
1-3 Kasımpaşa
2-4 Hatayspor
0-1 Giresun
2-0 Antalya
0-2 A. Demir
1-1 Başakşehir
0-1 Sivasspor
2-2 Altay
0-0 Y. Malatya
1-2 F.Bahçe
1-1 Karagümrük
Bazen 12 maçta 1 galibiyet alıyor bağladıklarımiz adminim. Sorun bu takımı tekrar diriltmek değil miydi? Herkes kolay olduğunu mu sandi FT sonrası takımın toparlanmasını? Genelde 3 TD harcamadan FT sonrası takımlar duzelmiyor
Saptırma bir şey yok ki 3 yıldan fazladır takımın başında olup kendi sistmeni oturtamayan bir teknik adamla daha geleli 2 ay olmuş kendi sistemini oturtamayan bir teknik adamın karşılaştırıyorsun. Terim'in gitmesinin doğru olduğunu düşünenlerden biri olarak bende bunu belirtiyorum. Forumda bazı kişiler hep Terim nefretinden bahsediyor doğru bunu yapan kişiler var ama bunu tam tersi Terim'i hiç eleştirmeyen tün suçu başkalarına atan kişi sayısı çok daha fazla.Hasan ikidir benim söylediklerimi saptırıyorsun.
Benim söylemek istediğim şey belli, senin söylediklerinle de alakası yok.
Kim mesela hiç eleştirmeyip tüm suçu başkalarına atanlar, örnek versene?Saptırma bir şey yok ki 3 yıldan fazladır takımın başında olup kendi sistmeni oturtamayan bir teknik adamla daha geleli 2 ay olmuş kendi sistemini oturtamayan bir teknik adamın karşılaştırıyorsun. Terim'in gitmesinin doğru olduğunu düşünenlerden biri olarak bende bunu belirtiyorum. Forumda bazı kişiler hep Terim nefretinden bahsediyor doğru bunu yapan kişiler var ama bunu tam tersi Terim'i hiç eleştirmeyen tün suçu başkalarına atan kişi sayısı çok daha fazla.
Geçen sezonki Alanya maçı dediğin bu mudur?Takımın garip tercihlerle mental anlamda çökertildiği bir sezonda tek sorun gol atamamaktı demek fazla naif bir düşünce değil mi? Halbuki sen de St.Johnstone deplasmanındaki Terim'in Luyindama'yı azarladığı videoyu paylaştığımda Terim'!i bu konuda çok eleştirmiştin. İşte bu küçük detaylar sezon boyu takım genelini baskı altına aldı. Çoğu oyuncu kendisini ön plana atmak için bireysel davranıp tonlarca pozisyon harcıyordu. Olan bize oluyordu. Bunun temeli hocaydı ve bu durum onarılamaz hale gelmişti. (Takımdaki oyuncuların istikrarsızlığına girmiyorum bile) Terim ne yaparsa yapsın, takıntıları geniş bir kadroyu yönetmesine engel oluyordu ve bunu beceremiyordu. Terim'in en önemli özelliklerinden biri oyuncu yönetimiyken son döneminde tam tersi bu konuda en kötü hocalardan biriydi.
Ayrıca Denizli maçı mental kaousun dibiydi. Eğer Terim, sonrasında gönderilmeseydi ben küme hattında bulunacağımızı garanti ederdim. Tribünler zaten kaosa girmişti. Terim aleyhinde tezahüratlar başlamıştı ki zaten mental anlamda çökmüş takımı sonraki maçlarda giderek artacak tribün tepkileri bekliyordu. Hakemlerin de Terim görevdeyken durumları malumdu.
Dome geldiğinde ise ilk beklentim sakin bir adam olmasıydı. Böyle kriz durumlarından akılcı ve sakin adamlar çıkar. Ancak intikamcı ve kelleci algı çalışmaları taraftarın psikolojisini olumsuz yönde körüklemeye devam ediyor.
Not: İzlediğim en mahkum Galatasaray geçtiğimiz sezonki Alanya deplasmanı ve bu sezon içerideki Konya maçıydı. Resmen oyun olarak ezilmiştik ancak ikisini de 1-0 kazanmıştık. Çünkü bulduğumuz 1-2 fırsatı gole çevirmeyi bilmiştik. Birinde Kılınç, birinde Muhammed'le.
Aynen bende bunu anlamiyorum. Birisi bizim efsanemiz 11sezonda 8 sampiyonluk yasamis. Burdakilerinin cogu Ft sayesinde Gsli olmusturKim mesela hiç eleştirmeyip tüm suçu başkalarına atanlar, örnek versene?
Ben sana tekte 50 kişi sayarım Terimden nefretiyle körüklenmiş.
Ayrıca bariz saptırıyorsun, ben takımda düzelen bir şey yok diyorım, Terim iyidi bu kötü değil, Terim kötüydü bu daha kötü diyorum sonra da sen gelip Terim'in gitmesi doğruydu vs diyorsun.
Ayrıca ne 3 senesi, her gelene 3 sene mü bekleyeceğiz, kazandırsın 8 tane şampiyonluğu önce ondan sonra belki beklenir. Adam 8 maçta zoraki 8 puan alıyor ve savunulacak tarafı yok benim gözümde, herhalde yeterince net söylediklerim.
Ben bu maçı izlediğimde utandım maç sonu. O kadar kötü bir maçtı. O yüzden unutmuyorum.Geçen sezonki Alanya maçı dediğin bu mudur?
![]()
Bu maçın ilk yarısında verilmeyen 1 penaltımız, Alanya'ya verilmeyen 1 kırmızı kart(Bunlar tartışmasız bana göre), Onyekuru'nun bire bir kaçırdığı pozisyon, Momo'nun direği ve atılan bir de gol var. Normal bir hakem yönetimiyle ilk yarıda bitecek bir maçtı. Alanya ikinci yarı bizi çıkarmadı baskı kurdu ama pozisyonlara bakarsan genelde karambol, net değil hiç biri. Bir de Alanya en iyi top oynayan takımlardan birisiydi göztepeye karşı 75 dakika ezilmekle arasında ciddi fark var.
Bu maç örnek verilip duruyor da merak ettim harbiden.
Yalancilikla suçlamasan daha güzel olurdu ama psikolojik yikimda takımı tamamiyle değiştirmişiz genelde, toparlayamamisiz bile. 2004te de yıkım toparlanmaya çalışıldı, 2001de de 2014tede. Ve yeni gelen TDlerin hicbiri bir önceki donemdeki Fatih Terimle kiyaslanmadi. 2000deki Fatih Terimle kıyaslandı. Benimki nefret değil, Fatih Terimi gerçekten tanıyan gören herkes Galatasaray'a 2000 sonrası fayda getirmediğini görür. Ona gösterilen desteğin 10da biri, ona verilen imkanların 10da biri, ona gösterilen sabrin 10da biri forumdan herhangi bir x şahsına gösterilse eminim Galatasaray şuanda çok farklı konumda olurdu. Olmayan şeylerle alakalı yorum yapmayı çok sevmem, ama durum bu. benim gördüğüm, terim geldiği ilk dönem başarılı olur ki son geldiğinde oda oldu mu emin değilim, çünkü rakipler şampiyonluk verdi biz almadık, sonrasında takım çöpe döner. FT sonrası başarılı olan 1 oyuncu yok. Psikolojik ve fiziksel olarak hepsi bitiyor. Başka bir takıma ilk senesinde kaçanlar hariç. Bu durumda yalan söylediğim nokta nedir?Son cümlene şöyle bir baktım.
2000de 1 sene sonra şampiyon olunmuş. İlk senede de şikeyle kaybedilmiş.
2004te Hagi gelmiş son 3 hafta şanpiyonluk kaybedilmiş, Gerets sonraki sezon şampiyon olmuş.
2014 Mancini olamamış, sonra Hamza olmuş.
Nasıl 3 teknik direktör değişmeden düzelmiyor anlayamadım? 2014ü diyorsan Mancini, Prandelli, Hamza geçişi sayesinde mi düzeldi yani?
Yapmayın etmeyin dicem de yok abi sizdeki nefret, yalanı da beraberinde getiriyor.