- 23 Aralık 2008
- 59.883
- 57.368
- 4.858
paramiz varsa onyekuruyu niye almadik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok para sanki9 mio + bonus’a biter bu is
Bizimde 0 çektiğimizi unutma hocam.24 takımlı euroya gidemeyen romanya'nın topçularına bu kadar para bağlamamızdan ötürü tedirginim.
para konusuna kafa yoranları görüyorum. siz kafa yormayın diye bu işin uzmanları orada bulunuyor zaten. keyfini çıkarın fazla kafa yormayın.
Valla bi isler var sanki. Gedsonda cingene pazarligi yapiyoruz ama ne oldugu belli olmayan bir topcuya 6,5 milyon bayiliyoruz. Ha iyi de cikabilir ama rumen ligi bizim ligden de kötü. Bu paralar bana normal gelmiyor24 takımlı euroya gidemeyen romanya'nın topçularına bu kadar para bağlamamızdan ötürü tedirginim.
ben bu başkanın ve ekibinin akıllı olduğuna inaniyorum, inanmak istiyorum. Bu sefer hata yapmak istemeyen yönetim ve teknik heyet var. O yüzden benim içim "şimdilik" rahat. Mali Genel Kurul vs. olduğu zaman her şeyi daha net bir şekilde görürüz..Öyle deme renktaş, sanki babalarının parasıymış gibi 3 etmeyecek adama 10-15 bayılıp sonra çekip gidiyorlar, ondan sonra 4-5 sene yok ffp’ydi, yok topçuların maaşları ödenemedi, yok parasızlıktan transfer yapılamadı, olan kulübe oluyor
Olm senin bir tane mi elle tutulur savunun olmaz ya Belhanda gidince gitmişsindir dedim hala buradasin ve yeni anormal fikirler sunuyorsun. Uzmanlar vardı da kulüp niye borç batağında madem?para konusuna kafa yoranları görüyorum. siz kafa yormayın diye bu işin uzmanları orada bulunuyor zaten. keyfini çıkarın fazla kafa yormayın.
5 Verince niye 4 vermedik diye zırlayacak elemanlardansın sen de galibaOlm senin bir tane mi elle tutulur savunun olmaz ya Belhanda gidince gitmişsindir dedim hala buradasin ve yeni anormal fikirler sunuyorsun. Uzmanlar vardı da kulüp niye borç batağında madem?