morutan da 8 + x e gelirse, baya manyak bi sponsor ile anlasmis oluruz. Cicaldau 6, bu 8, belki gedson da 2+x kira berkan da 2-3 m

Allahtan PvA + boey 1 m tuttu

10'da eder, 11'de eder. 2 sene sonra "bir sıkıntı olmadığı sürece" 30'a da satarsın 40'a da.

15 milyon euro verebilecek ne 15 i lan 10 milyon verebilecek imkanımız olsa az partatınca piyasa değeri otomatik katlanan portekiz pasaportlu gedsonu alır geliriz ne anlatıyor bu menajer ve becali denen puşt

para konusuna kafa yoranları görüyorum. siz kafa yormayın diye bu işin uzmanları orada bulunuyor zaten. keyfini çıkarın fazla kafa yormayın.

Öyle deme renktaş, sanki babalarının parasıymış gibi 3 etmeyecek adama 10-15 bayılıp sonra çekip gidiyorlar, ondan sonra 4-5 sene yok ffp’ydi, yok topçuların maaşları ödenemedi, yok parasızlıktan transfer yapılamadı, olan kulübe oluyor

24 takımlı euroya gidemeyen romanya'nın topçularına bu kadar para bağlamamızdan ötürü tedirginim.
Valla bi isler var sanki. Gedsonda cingene pazarligi yapiyoruz ama ne oldugu belli olmayan bir topcuya 6,5 milyon bayiliyoruz. Ha iyi de cikabilir ama rumen ligi bizim ligden de kötü. Bu paralar bana normal gelmiyor

Öyle deme renktaş, sanki babalarının parasıymış gibi 3 etmeyecek adama 10-15 bayılıp sonra çekip gidiyorlar, ondan sonra 4-5 sene yok ffp’ydi, yok topçuların maaşları ödenemedi, yok parasızlıktan transfer yapılamadı, olan kulübe oluyor
ben bu başkanın ve ekibinin akıllı olduğuna inaniyorum, inanmak istiyorum. Bu sefer hata yapmak istemeyen yönetim ve teknik heyet var. O yüzden benim içim "şimdilik" rahat. Mali Genel Kurul vs. olduğu zaman her şeyi daha net bir şekilde görürüz..

biz kimi istesek dünyanın parası

kasımpaşa istese kaç derlerdi acaba (:

Becali 15 milyon euro istediğini açıklamıştı derken indirim yapılması gerekiyor anlamında konusmus oyuncunun menajeri satışa bakar steau nun ne kazandığı pek önemli değildir onun için

para konusuna kafa yoranları görüyorum. siz kafa yormayın diye bu işin uzmanları orada bulunuyor zaten. keyfini çıkarın fazla kafa yormayın.
Olm senin bir tane mi elle tutulur savunun olmaz ya Belhanda gidince gitmişsindir dedim hala buradasin ve yeni anormal fikirler sunuyorsun. Uzmanlar vardı da kulüp niye borç batağında madem?

Olm senin bir tane mi elle tutulur savunun olmaz ya Belhanda gidince gitmişsindir dedim hala buradasin ve yeni anormal fikirler sunuyorsun. Uzmanlar vardı da kulüp niye borç batağında madem?
5 Verince niye 4 vermedik diye zırlayacak elemanlardansın sen de galiba :) Daha fazla cevap verme gereği duymuyorum.

Geri
Üst Alt