5 Verince niye 4 vermedik diye zırlayacak elemanlardansın sen de galiba :) Daha fazla cevap verme gereği duymuyorum.
Sorumun cevabı bu mu? Bir şey iddia ediyorsan altını doldur vede kendi sanrilarini kendine sakla verecek cevabın yoksa.

Menajer demeçleri başladıysa bu mevzu Eylül'e kadar sürer. Enerjimizi Gedson'a harcasak daha iyi.

Sorumun cevabı bu mu? Bir şey iddia ediyorsan altını doldur vede kendi sanrilarini kendine sakla verecek cevabın yoksa.
Ya birader senin sorunun ciddiye alınacak bir tarafı yok. Şu yönetime az biraz güvenin. Birilerine para veriyorlarsa sağlam bir gelir var ki veriyorlar. Ha adam akıllı gelir yokken böyle saçma sapan fahiş fiyatlar çekiyorlarsa "bunu genel kurulda göreceğiz zaten" işte o zaman gereken yangınını yaparsın. Ama biraz olsun "şimdilik" güvenin.

Becali, cocugun istikbaliyle oynama.
Morutan, sen de idmanlara bizim formayla cık😁

Onyekuru'ya 4,3 m€ vermedik bu adam kafayı yemiş olsa gerek . Başka türlü 15 m€ istemeyi akıl karı bulmuyorum. Sanki Romanya milli takımının bir başarısı var 15m€ 'muş hadi ordan git kime satıyorsan sat. Bir meczup olsa gerek.

ben bu başkanın ve ekibinin akıllı olduğuna inaniyorum, inanmak istiyorum. Bu sefer hata yapmak istemeyen yönetim ve teknik heyet var. O yüzden benim içim "şimdilik" rahat. Mali Genel Kurul vs. olduğu zaman her şeyi daha net bir şekilde görürüz..

Valla yaşıycaz görücez artık, tutarsa uzun yıllar götürür zaten, tutmazsa da büyük yıkım olabilir

Yalnız yine de 15’ler hatta 10’lar falan çok büyük rakamlar

romanya liginde yalnızca bir sezon kendini göstermiş 22 yaşında topçuya 8-10 verilmez.

hele galatasaray asla vermemeli

verene söverler

Bisiler deniyorlar ama umarım haginin takımı rumenlestirme V2 olmaz. Rakamlar baya uçuk.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt