Sorumun cevabı bu mu? Bir şey iddia ediyorsan altını doldur vede kendi sanrilarini kendine sakla verecek cevabın yoksa.5 Verince niye 4 vermedik diye zırlayacak elemanlardansın sen de galibaDaha fazla cevap verme gereği duymuyorum.
Sorumun cevabı bu mu? Bir şey iddia ediyorsan altını doldur vede kendi sanrilarini kendine sakla verecek cevabın yoksa.5 Verince niye 4 vermedik diye zırlayacak elemanlardansın sen de galibaDaha fazla cevap verme gereği duymuyorum.
Mesela Belhanda dimiMorutan net kalite baska futbolcular ile karistirmayin.
Ya birader senin sorunun ciddiye alınacak bir tarafı yok. Şu yönetime az biraz güvenin. Birilerine para veriyorlarsa sağlam bir gelir var ki veriyorlar. Ha adam akıllı gelir yokken böyle saçma sapan fahiş fiyatlar çekiyorlarsa "bunu genel kurulda göreceğiz zaten" işte o zaman gereken yangınını yaparsın. Ama biraz olsun "şimdilik" güvenin.Sorumun cevabı bu mu? Bir şey iddia ediyorsan altını doldur vede kendi sanrilarini kendine sakla verecek cevabın yoksa.
Biz de 24 takım arasından 24. olduk, milli takım performansının kıstas olabileceğini düşünmüyorum.24 takımlı euroya gidemeyen romanya'nın topçularına bu kadar para bağlamamızdan ötürü tedirginim.
10'da eder, 11'de eder. 2 sene sonra "bir sıkıntı olmadığı sürece" 30'a da satarsın 40'a da.
ben bu başkanın ve ekibinin akıllı olduğuna inaniyorum, inanmak istiyorum. Bu sefer hata yapmak istemeyen yönetim ve teknik heyet var. O yüzden benim içim "şimdilik" rahat. Mali Genel Kurul vs. olduğu zaman her şeyi daha net bir şekilde görürüz..
Bizim yerlilerde cacik yok isteBiz de 24 takım arasından 24. olduk, milli takım performansının kıstas olabileceğini düşünmüyorum.
Sen mi verecen7 verilmeli
Bence sağlam çakıyorlar ama inşallah yanılırım. Cicaldau için 6M € bana çok geliyor bu yoklukta.24 takımlı euroya gidemeyen romanya'nın topçularına bu kadar para bağlamamızdan ötürü tedirginim.
1 veririmSen mi verecen