8 milyon arti bonuslar teklif etmisiz Morutan icin

Sorloth alalım Kaan ayhani alalim 15-18 e alırız ikisini şampiyon oluruz sağ kanat için alınıyorsa morutan 15 çok para .

pope'ye dolandırıcı dedik diye trip yedik forumdan. olum east-european uzmanlık alanım lütfen bana sorunuz :///

morutan'a yonelik deginmistim son donem ve bugun farkli bir baslikta bir iki kez. lig ve u19,u21 euro bazli noktalara da deginmistim.

golu muthis atmis. bravo.

romanya semalarinda islenmemis elmasim, daha once degindigim ; popescu . o da golunu yazmis. ona da tebrikler. gelisime devam etsin , saga sola sapmadan,engellerle karsilasmadan......

morutan'a yonelik deginmistim son donem ve bugun farkli bir baslikta bir iki kez. lig ve u19,u21 euro bazli noktalara da deginmistim.

golu muthis atmis. bravo.

romanya semalarinda islenmemis elmasim, daha once degindigim ; popescu . o da golunu yazmis. ona da tebrikler. gelisime devam etsin , saga sola sapmadan,engellerle karsilasmadan......
Benim adım Deniz Kaya
Memleketim Kartalkaya
geldim evden kaya kaya

Marin ve İ. Hagi gibi Romanya ligi oyuncuları bu ligden 4.5 civarı bonservise gitmişler. Bize gelince bu ligin oyuncuları 6.5-8.5 gibi rakamlara oluyor nasıl oluyorsa.

Geri
Üst Alt