Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.201
- 3.590
- 1.618
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhasebeci değiliz taraftarız doğrupara konusuna kafa yoranları görüyorum. siz kafa yormayın diye bu işin uzmanları orada bulunuyor zaten. keyfini çıkarın fazla kafa yormayın.
Kırk yıl düşünsem aramızda böyle bir muhabbetin olacağı aklımın ucundan geçmezdi.Üzüldüm.İyi forumlar!!!Attığı gol @Oğuzhan Aşı Ol'a girsin.
Kırk yıl düşünsem aramızda böyle bir muhabbetin olacağı aklımın ucundan geçmezdi.Üzüldüm.İyi forumlar!!!
Hepimiz forumdasiz BURDA alınmaca gücenmece olmamaliKırk yıl düşünsem aramızda böyle bir muhabbetin olacağı aklımın ucundan geçmezdi.Üzüldüm.İyi forumlar!!!
Benim adım Deniz Kayamorutan'a yonelik deginmistim son donem ve bugun farkli bir baslikta bir iki kez. lig ve u19,u21 euro bazli noktalara da deginmistim.
golu muthis atmis. bravo.
romanya semalarinda islenmemis elmasim, daha once degindigim ; popescu . o da golunu yazmis. ona da tebrikler. gelisime devam etsin , saga sola sapmadan,engellerle karsilasmadan......
Benim adım Deniz Kaya
Memleketim Kartalkaya
geldim evden kaya kaya