GSC Haber Galatasaray'ın Yeni CL Listesi Belli Oldu!

Ya sane yetişmeyecek ya da beyni yandı yine

Nhaganın şu an Cl de oynatılabileceğini düşünmüyorum adam 2007 li büyük lig büyük takım tecrübesi yok vs. Zaten 2 maç daha yapacağız altı üstü Juveyi geçebileceğimizi düşünmüyorum.
Niye a milli takımda en üst seviye takımlara karşı oynamış. Ayrıca sözleşmeli topçumuz, önceliği olmalı idi. Diğerleri kiralık.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lemina'nın listeye giremeyip az deplasmanında göz göre göre rezil rüsva olduğumuz gibi bu sene de nhaga yazılmayıp orta saha kaan ayhan'ın trafik polisliğine bırakılmış. yani ne diyim ki bazen insana üzülüyorsun, sonra az bile yaşatılmış diye hayıflanıyorsun. karşı taraf biraz bokunu da çıkarıp orta sahaya gün aşırı ekleme yaparken bizim soru işaretli wonderkidimiz bile o kadar oyuncu kalabalığında listeye giremiyor. onun yerine sane'nin kötü çakması muhtemel sakat sane'yle birlikte listeye dahil ediliyor. bu kadar beyinsizliği yakında türk futbolu bile kaldırmayacak artık, o zaman tek faydalı transferi beklemeye geçeriz heralde.

Mevcut durumda elde 6 kanat var sakat Sane'yi çıkarırsak (BAY, Yunus, Lang, Kutucu, Sallai ve Eren). Eren'i de kattım çünkü bol bol oynatıyor orada.

Orta saha için ise Lemina'yı ilk maç çıkarırsak 4 kişi kalıyor (Torreira, İlkay, Sara ve aynı Eren gibi orada şans bulan Kaan).

Her maçta 3 orta saha ile oynayan bir adamsın. Elinde 4 oyuncu var ilk maç için. Sayısal dezavantajı göremiyor musun ya.

Her hoca illa orta saha da orta saha isterim diye ölüyor, bu da orta saha olmasın da ne olursa olsun kafasında. Kafayı yedirir bu adam insana.

En azından her mevkide 2 tane birbirine çok uzak olmayan seviyede adam var artık.

Boey ve Singo’nun performansı ve sakatlık sorununu yaşamaması belirleyici olacak.

CL de kapanmak gereken maçlarda

Uğurcan
Boey
Singo
Sanchez
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sallai
Yunus / Barış
Osimhen

Gibi bir 11 çıkarabiliriz.
Stoperde singo ve Sanchez tandemi bize 5 yedirdi. Sane sakat mı?

Patlamakta bizim basının üstüne basın tanımam

Daha 1 sene önce aynı boku yemediniz mi ya. Yazmadın prtasahayı elendik ya zart diye. Embesil embesil kararlar vallahi bıktım..

Defolun gidin hepiniz hocasından yönetimine ben bıraktım artık sizi savunmayı.

Allah bizim belamızı vermiş..
Hep dejavu dimi? Aynı hatalar.. ders almıyorlar, bari hata yapmaktan bıksalar.. oda yok…

Ya sabır. Dalga geçer gibi takılıyorlar, çok acayip. Zerre mantık yok şu kararda, çıksın açıklasın niye yaptığını da bilelim.

Mevcut durumda elde 6 kanat var sakat Sane'yi çıkarırsak (BAY, Yunus, Lang, Kutucu, Sallai ve Eren). Eren'i de kattım çünkü bol bol oynatıyor orada.

Orta saha için ise Lemina'yı ilk maç çıkarırsak 4 kişi kalıyor (Torreira, İlkay, Sara ve aynı Eren gibi orada şans bulan Kaan).

Her maçta 3 orta saha ile oynayan bir adamsın. Elinde 4 oyuncu var ilk maç için. Sayısal dezavantajı göremiyor musun ya.

Her hoca illa orta saha da orta saha isterim diye ölüyor, bu da orta saha olmasın da ne olursa olsun kafasında. Kafayı yedirir bu adam insana.
Orta saha istemiyor hakikaten. Tuhaf bir durum

la kadroya alsa bile oynamaz. Juve ile oynanacak çemişgezek ile değil. o çocuk çıkıp juve maçında ama heyecandan ama telaştan sıçsa gelip ilk küfür edecekler de sizlersiniz. Arda 2 maç hata yaptı diye ıslıklandı. Hoca genç düşmanı da taraftar sanki çok mu genç topçusuna sahip çıkıyor.

Bence Ucl gözden çıkarılmış, bitse de evimize dönsek modundalar. Baktığımızda Juve yi eleriz biz ama salmışız. İnsanı cinnet geçirten bir klüp haline geldik, maç izlerken sinirleniyorum. Yenilgilerden sonra aynı bahaneleri duyuyorum vs vs. Sezona ara verilsin istiyorum iyice psikolojimizi bozdular.

Geri
Üst Alt