- 29 Temmuz 2018
- 1.472
- 2.077
- 1.253
Ya sane yetişmeyecek ya da beyni yandı yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye a milli takımda en üst seviye takımlara karşı oynamış. Ayrıca sözleşmeli topçumuz, önceliği olmalı idi. Diğerleri kiralık.Nhaganın şu an Cl de oynatılabileceğini düşünmüyorum adam 2007 li büyük lig büyük takım tecrübesi yok vs. Zaten 2 maç daha yapacağız altı üstü Juveyi geçebileceğimizi düşünmüyorum.
Stoperde singo ve Sanchez tandemi bize 5 yedirdi. Sane sakat mı?En azından her mevkide 2 tane birbirine çok uzak olmayan seviyede adam var artık.
Boey ve Singo’nun performansı ve sakatlık sorununu yaşamaması belirleyici olacak.
CL de kapanmak gereken maçlarda
Uğurcan
Boey
Singo
Sanchez
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Sallai
Yunus / Barış
Osimhen
Gibi bir 11 çıkarabiliriz.
ŞL listesine
Boey
Nhaga
Lang
yazılacak.
Kolpadan kaçınalım.
Akşam açıklanınca doğru çıktığı anda ismin Rahmi Karakoç olacak.
DeğilAsprilla, Lang‘dan iyi topcu
Hep dejavu dimi? Aynı hatalar.. ders almıyorlar, bari hata yapmaktan bıksalar.. oda yok…Daha 1 sene önce aynı boku yemediniz mi ya. Yazmadın prtasahayı elendik ya zart diye. Embesil embesil kararlar vallahi bıktım..
Defolun gidin hepiniz hocasından yönetimine ben bıraktım artık sizi savunmayı.
Allah bizim belamızı vermiş..
Orta saha istemiyor hakikaten. Tuhaf bir durumMevcut durumda elde 6 kanat var sakat Sane'yi çıkarırsak (BAY, Yunus, Lang, Kutucu, Sallai ve Eren). Eren'i de kattım çünkü bol bol oynatıyor orada.
Orta saha için ise Lemina'yı ilk maç çıkarırsak 4 kişi kalıyor (Torreira, İlkay, Sara ve aynı Eren gibi orada şans bulan Kaan).
Her maçta 3 orta saha ile oynayan bir adamsın. Elinde 4 oyuncu var ilk maç için. Sayısal dezavantajı göremiyor musun ya.
Her hoca illa orta saha da orta saha isterim diye ölüyor, bu da orta saha olmasın da ne olursa olsun kafasında. Kafayı yedirir bu adam insana.