Buğra Ay
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.814
- 2.049
- 1.828
Beyler olay neydi? yoğunluktan kaçırmışız.
ntvspor spikerine küfür ergin hocaya tepki vs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler olay neydi? yoğunluktan kaçırmışız.
Veysel giley geldiğinden beri taraftar kötüye gidiyor.
Ayrıca basket subesinin aralik ayi geliri 27 bin tl imis mehmet cibaranin komik dediği gelir dogru yani. Amator şubeler gereksiz bence .
Küfür edildi diye takımın antrenörü istifa etmekle,yönetimi şubeyi küçültmekle tehdit ediyor,ben böyle birşey görmedim
Ünal Aysal da Ergin Ataman da hayranlığımın üst düzeyde olduğu insanlar ama yapmaya çalıştıkları şey çok saçma,gerçi ben bu açıklamanın Ünal Aysal ile ilgili olduğunu pek düşünmüyorum,benim bildiğim Ünal Aysal görevi bırakırım diye tehdit eden bir koçu ertesi gün kapı önüne koyar,ama Arıboğan-Ataman ilişkisi baba oğul gibi olduğu için engel olunuyordur tabi
Açıklama saçmalıktan başka bir şey değil . Sanki yazıyı liseli birisi yazmış . Cümleler çok komik . Fener maçlarında küfür edilmiyor mu ? Sadece biz mi küfür ediyoruz ? Son paragrafı da kim yazdıysa helal olsun çok komik olmuşMaçta küfür oldu diye şubeyi kapatmak falan boş işler . Galatasaray taraftarı değil siz kaybedersiniz !
Geçtiğimiz günlerde bir yöneticimiz,sanırım mehmet cibara,basketbolda gelirlerimiz komik diye vir açıklama yapmıştı,yönetim bir karara varmış belli,muhtemelen Ergin Ataman'a bir teklif geldi,yönetim de bunun üstüne şubeyi küçültme adına küfürleri bahane ediyor
sen uA'lıydın değil mi)
Ben ultraslanlı falan değilim ama bu olayda taraftarı savunurum . Yönetim branşı kapatmazsa adam değildir .
Ben ultraslanlı falan değilim ama bu olayda taraftarı savunurum . Yönetim branşı kapatmazsa adam değildir .